Güvercinlik

Güvercinlik

Son dakika güvercinlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güvercinlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güvercinlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvercinlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvercinlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 güvercinlik haberi bulunmuştur. Tüm güvercinlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, basına yansıyan görüntüleri hakkında konuştu.
20.08.2023 Magazin
Bakan Mehmet Nuri Ersoy: Tarihi dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı
Bakan Mehmet Nuri Ersoy: Tarihi dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kapadokya Alan Başkanlığı hayata geçtiği andan itibaren, tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı. Hem altyapı sorunlarıyla ilgili hem de kamusal ihtiyaca çözüm getirmek üzere 3 bin 700'den fazla konu karara bağlandı ve bağlanmaya da devam ediyor" dedi.
12.08.2023 Gündem
Nebahat Çehre, 'beni yakalayamazsınız' dedi, bikinili görüntülendi
Nebahat Çehre, 'beni yakalayamazsınız' dedi, bikinili görüntülendi Uzun süredir tatil yapmayan Nebahat Çehre, bu yaz tercihini Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan yana kullandı. Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansıdı.
21.07.2023 Magazin
Ajda Pekkan mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı!
Ajda Pekkan mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı! Ajda Pekkan yoğun konser maratonuna tatil molası verdi. Bodrum’da tekne tatili yapan süper star önceki gün Güvercinlik’teki bir otelin önüne demirlediği lüks teknesinde objektife takıldı. 77 yaşındaki Pekkan, sosyal medyadan paylaştığı mayolu pozuyla gençleri solladı
18.07.2023 Magazin
Süper star Ajda Pekkan'a süper tekne!
Süper star Ajda Pekkan'a süper tekne! Ajda Pekkan yoğun konser maratonuna tatil molası verdi. Bodrum’da tekne tatili yapan süper star önceki gün Güvercinlik’teki bir otelin önüne demirlediği lüks teknesinde objektife takıldı.
17.07.2023 Magazin
Muğla Milas'ta  orman yangını çıktı! Belediye başkanı son durumu açıkladı
Muğla Milas'ta orman yangını çıktı! Belediye başkanı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde otlukta çıkan yangın, ormana sıçradı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor. Bölgede güvenlik önlemi alınırken yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yaptığı açıklamada, "Yangına yoğun şekilde müdahale ediliyor. Rüzgar yok şu anda, yetkililer kısa sürede kontrol altına alınabileceğini belirtti. Sitelerin etrafında gerekli tedbirler alındı. Burada bazı siteler boşaltılmış durumda, araç girişine çok fazla izin verilmiyor" dedi. Muğla'daki yangından sonra bir orman yangını haberi de Adana'dan geldi. Adana'nın Sarıçam ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale etmeye başladı.
12.07.2023 Gündem
Bodrum’a 4,5 günde 100 bin araç giriş yaptı!
Bodrum’a 4,5 günde 100 bin araç giriş yaptı! Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’a 4,5 günde 100 bin aracın giriş yaptığı bildirildi. İlçe girişinde geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, narkotik ve bomba arama köpeği 'Efor' ile araçları didik diki arıyor. 
27.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi kentte trafik durma noktasına geldi. Son 24 saatte, 25 bin aracın kente giriş yaptığı belirtildi.
23.06.2023 Gündem
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor?
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor? Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in başrollerini paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinde Yiğit'i Hilmi Cem İntepe canlandırıyor. Peki Yiğit ölecek mi? Hilmi Cem İntepe hangi dizilerde oynadı?
25.04.2023 Televizyon
Bodrum'da yanan orman alanları, 21 ay sonra yeşerdi
Bodrum'da yanan orman alanları, 21 ay sonra yeşerdi Muğla'nın Milas ilçesi Meşelik ile Bodrum'un Güvercinlik mahallelerinde çıkan, 80 hektar ormanın zarar gördüğü yangınların ardından ağaçlandırılan bölgeler, 21 ay sonra yeşermeye başladı. Gelinciklerin de açtığı bölgede, yeşillenen alan dron ile görüntülendi.
23.04.2023 Gündem
Kahta Kalesi depremde hasar gördü
Kahta Kalesi depremde hasar gördü Hititler döneminden kaldığı değerlendirilen Adıyaman'daki Kahta Kalesi de depremlerde hasar gördü. Kale üzerindeki bazı taşların yıkıldığı görüldü.  
15.02.2023 Gündem
Bodrum'da yılbaşı hareketliliği; 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı
Bodrum'da yılbaşı hareketliliği; 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yılbaşına saatler kala trafik yoğunluğu artarken, son 24 saat içerisinde kente 15 bin aracın giriş yaptığı bildirildi.
31.12.2022 Yaşam
Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü öldü
Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü öldü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Abdullah Göğüş (72), yaşamını yitirdi.
30.09.2022 Yaşam
MSB acı haberi duyurdu: Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti şehit oldu Irak’ın kuzeyinde Skorsky tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 32 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti şehit oldu. Kesti'nin acı haberi, Ordu'nun Fatsa ilçesindeki ailesine ulaştı.
5.09.2022 Gündem
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Manisa'da 10 dönüm orman yandı
Manisa'da 10 dönüm orman yandı Manisa'nın Kula ilçesinde çıkan orman yangınında 10 dönüm alan zarar gördü.
1.09.2022 Gündem
Başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu! Kimliği tespit edildi
Başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu! Kimliği tespit edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda bulunan cesedin 20 yaşındaki Kenan Uzunay olduğu tespit edildi.
30.08.2022 Yaşam
Bodrum'da korkunç olay! Ormanda başından vurulmuş halde bulundu
Bodrum'da korkunç olay! Ormanda başından vurulmuş halde bulundu Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanda başından tabancayla vurulmuş halde 25-30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Jandarma esrarengiz cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiğini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
29.08.2022 Gündem
2 bin yıllık tarihe büyük saygısızlık! Define uğruna talan ettiler
2 bin yıllık tarihe büyük saygısızlık! Define uğruna talan ettiler Kocaeli'de yaklaşık 2 bin yıl önce inşa edilen tümülüs, define uğruna talan edildi. Bazı kişilerin taşları kazıyarak tarihi yapıya kendisinin veya sevdiğinin ismini yazdığı da görüldü.
24.07.2022 Yaşam
Herkes oraya akın etti! 24 saatte 40 bin araç giriş yaptı
Herkes oraya akın etti! 24 saatte 40 bin araç giriş yaptı Bayram tatilinde Bodrum’a 1 günde 40 bin araç giriş yaptı. Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil Bodrum’a araçlarıyla bayram tatiline gelenlere uyarılarda bulunarak, çikolata ikram edilirken kadınlara gül verdi, çocuklara ise oyuncak dağıtarak bayramlarını kutladı.
8.07.2022 Yaşam
THK'nın 2 uçağı, Bodrum'da yangınlara karşı test uçuşu yaptı
THK'nın 2 uçağı, Bodrum'da yangınlara karşı test uçuşu yaptı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, orman yangınlarına karşı Türk Hava Kurumu'na (THK) ait 2 uçak test uçuşu yaptı.
7.07.2022 Gündem
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı Muğla'nın 9 ilçesinde 15 gün süren ve 52 bin hektar ormanlık alanının kül olmasına neden olan yangınların ardından tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Valilik, havanın ısınması ve yangın riskinin artması nedeniyle bazı bölgelerde ormanlara giriş yasağı getirdi. Orman içi ve yol kenarlarındaki mekanlarda yanıcı maddelerin kullanımı da yasaklandı.
2.06.2022 Gündem
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey evlilik yıl dönümlerini kutladı
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey evlilik yıl dönümlerini kutladı Usta tiyatrocular Yasemin Yalçın ile İlyas İlbey, evlilik yıldönümlerini kutladılar. İlyas İlbey, Yasemin Yalçın ile olan düğün fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.
29.01.2022 Magazin
Bakan Ersoy canlı yayında duyurdu: Yüzde 65 artış var
Bakan Ersoy canlı yayında duyurdu: Yüzde 65 artış var Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy A Haber canlı yayınına katıldı. Turizm geliştirme ajansının salgın döneminde kritik rol oynadığını aktaran Bakan Ersoy, bu süreçte Türkiye'nin hayata geçirdiği projelerin dünyaya örnek gösterildiğini belirtti. Erken rezervasyonlarda yüzde 65'lik bir artış olduğunu da belirten Bakan Ersoy, turizm sektörüne destek için teşvikli kredi çalışması hazırlıklarının olduğunu söyledi ve vergi yüklerinin azaltılması için çalıştıklarını ifade etti. Bakan Ersoy ayrıca 2022 yılı için 35 milyar dolarlık bir turizm geliri hedeflerinin olduğunu aktardı.
13.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güvercinlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvercinlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.