Trafik Kazaları

Trafik Kazaları

Son dakika Trafik kazaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trafik kazaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trafik kazaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Kazaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik kazaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 783 trafik kazaları haberi bulunmuştur. Tüm trafik kazaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan bayram öncesi trafik tedbirleri mesajı
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan bayram öncesi trafik tedbirleri mesajı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu. Bakan Yerlikaya, "Trafik kurallarına lütfen harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim” dedi.
5.04.2024 Gündem
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)? Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Peki, UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
26.02.2024 Gündem
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 1 Ocak 2024 yılı itibarıyla şehirler arası otobüslerin konum, saat gibi anlık verilerinin paylaşıldığı araç takip cihazı takılacağı açıklandı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, "Şu anda Türkiye'deki 100 bine yakın araçta olması gereken bir sistem bu, ama yüzde 30'unda var, yüzde 70'inde yok. Yani 70 bin araca takılacak, 15-20 günlük süre içinde bunların takılmasının mümkün olmadığını bakanlığa ifade ettik. Zorunluluğu kaldırmayalım fakat yaptırımları erteleyelim. Çünkü çok ağır yaptırımlar geliyor, firmaların kapanmasına kadar olan bir süreci yaşatacaklar" dedi.
18.12.2023 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
30.10.2023 Gündem
Arabası olan herkesi kapsayan yeni karar! Bunu yapan sürücü tazminat ödeyecek
Arabası olan herkesi kapsayan yeni karar! Bunu yapan sürücü tazminat ödeyecek Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
29.09.2023 Gündem
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsü şarampole uçtu. Gelen ilk bilgilere göre 12 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Tunç, kazayla ilgili adli soruşturmanın başladığını duyurdu. Öte yandan hayatını kaybeden vatandaşların kimlikleri belli oldu
21.08.2023 Yaşam
Tck 89 Taksirle Yaralama Suçu Nedir? Taksirle Yaralama Suçu Cezası Nedir?
Tck 89 Taksirle Yaralama Suçu Nedir? Taksirle Yaralama Suçu Cezası Nedir? Taksirle yaralama suçu kasten yaralama suçundan bağımsız olarak bir suç kabul edilir. Fail yaralamayı istememekte fakat gerekli özeni göstermediği için olay meydana gelmektedir. 
19.08.2023 Gündem
46/2-C Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-C Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
46/2-C Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-C Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafiği aksatacak ya da kazaya sebep olacak durumlara karşı belirli maddeler üzerinden ceza kodları bulunur. Karayolları trafik kanunu kapsamında 46. madde üzerinden, 46/2 C trafik cezası bu konuda öne çıkar. Eğer araçlar trafikte yolu aksatacak ya da kaza yaratacak arka arkaya şerit değiştirme durumu yaşanır ise idari para cezası verilir. Bu durum sadece ilgili ve görevli araçlar kapsamında yapılabilir. Çok önemli bir durum dışında trafikte ciddi bir kaza yaratmamak için, hızlı şekilde bir arka arkaya şerit değiştirilmesi yasaktır. Bu durum idari para cezası üzerinden sürücü ve araç sahiplerine tabi olur.
18.08.2023 Gündem
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Kucağındaki bebekle ölümden döndü...
Kucağındaki bebekle ölümden döndü... Yurtta mayıs ayında gerçekleşen trafik kazaları kamerada
14.06.2023 Vatan TV
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
45 bin öğretmen ataması bugün yapılacak
45 bin öğretmen ataması bugün yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 45 bin öğretmen atama tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buluyor. 103 branştan 45 bin öğretmenin atamasının yapılacağı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlere hitap edecek.
8.05.2023 Gündem
Trafik kazaları kazanç kapısı oldu! Tazminat oyunu
Trafik kazaları kazanç kapısı oldu! Tazminat oyunu Trafik kazaları yeni bir sektör yarattı. Kazada yaralananların yakınını arayan bazı hukuk büroları, ısrarla tazminat davası açması yönünde baskı yapıyor.
8.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Adil Karaismailoğlu CNN Türk'te Zigana Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Zigana Dağı'ndaki meşakkatli yolculuktan artık Zigana Tüneli ile keyfe dönüşecek. Yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak. Burada üretim ve yatırım artacak. Yerli ve milli mühendislik çözümleriyle projelendirdik ve uyguladık. Bize aktarılan genel bütçeden yaptık. AK Parti son 21 yılda buna benzer çok iş yaptı. Tünel içerisinde 650 tane kamera var. Akıllı tünel sistemi kullanıldı." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayındaki trafik kazaları korkuttu: 12 ölü, 713 yaralı
Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayındaki trafik kazaları korkuttu: 12 ölü, 713 yaralı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı istatistiklerine göre, Diyarbakır'da yılın ilk 2 ayında meydana gelen 885 kazada 12 kişi öldü, 713 kişi yaralandı.
8.03.2023 Gündem
Enkaz çıkan depremzedeleri bekleyen ikinci büyük tehlike!
Enkaz çıkan depremzedeleri bekleyen ikinci büyük tehlike! Deprem sonrası ortaya çıkıyor, enkazdan çıkanların ölümüne neden oluyor. Göçük altından çıkarılan vatandaşlarda görülen crush (ezilme) sendromu hakkında önemli uyarılar geldi. Crush sendromunun, deprem sonrası görülen en önemli komplikasyonlarda ikinci sırada olduğunu ifade eden uzmanlar, sendromun ölüme götüren nedenini açıkladı.
13.02.2023 Gündem
İstanbul'da meydana gelen trafik kazaları kamerada
İstanbul'da meydana gelen trafik kazaları kamerada İstanbul'da dikkatsizlik ve hızın yol açtığı 4 farklı trafik kazası kameralara yansıdı. Kazalar şans eseri hafif sıyrıklarla atlatılırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
5.02.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Dikkat çeken tazminat kararı
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Dikkat çeken tazminat kararı Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
30.01.2023 Gündem
Hasarlı trafik kazalarında emsal karar
Hasarlı trafik kazalarında emsal karar Hasarlı trafik kazalarında Yargıtay’a göre, onarım masrafı ve araçta meydana gelen değer kaybına ek olarak “araçtan mahrumiyet bedeli” de kusurlu taraftan talep edilebilir. Doç. Dr. Umut Yeniocak, bu kararın nasıl uygulanacağını anlattı.
25.01.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 2053 yılına kadar 198 milyar dolarlık yatırımı planladık
Bakan Karaismailoğlu: 2053 yılına kadar 198 milyar dolarlık yatırımı planladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kamu-özel sektör işbirliği projelerinin ele alındığı İstanbul PPP Week etkinliğine katıldıı. Karaismailoğlu, "183 milyar dolarlık yatırımın sonucunda bugün tam 28 milyar dolarlık tasarruf sağlıyoruz altyapı projelerinin kıymeti buradan anlaşılıyor. 2053 yılına kadar 198 milyar dolarlık yatırımı planladık" dedi. 
16.01.2023 Ekonomi
Arabası olana kış lastiği uyarısı geldi
Arabası olana kış lastiği uyarısı geldi Yurdun yüksek kesimlerine yağan kar, batıda henüz görülmezken havalara güvenerek kış lastiğini taktırmayanlara uzmanlardan uyarı geldi. Lastiklerin değiştirilmesi için karın yağmasının beklenilmemesi gerektiği konusunda uyaran uzmanlar, kaplama kış lastiklerinin kazalara davetiye çıkardığını söyledi.
14.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'nin bütün güvenlik maliyeti, Batı'nın kontrollü hataları sebebiyledir
Bakan Soylu: Türkiye'nin bütün güvenlik maliyeti, Batı'nın kontrollü hataları sebebiyledir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Sahil Güvenlik Değerlendirme Toplantısı'nı Avrupa ve ABD üzerinden okuduklarını belirterek, "Çünkü, trafik kazaları ve asayiş olayları hariç Türkiye'nin neredeyse bütün güvenlik maliyeti, bu ülkelerin küresel olarak yaptıkları kontrollü hatalar sebebiyledir" dedi.
12.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Kazaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik kazaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.