Gönüllüler

Gönüllüler

Son dakika gönüllüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gönüllüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gönüllüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gönüllüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gönüllüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.256 gönüllüler haberi bulunmuştur. Tüm gönüllüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu Adana'da depremde bütün ailesini kaybeden Fatih Karaca, “Dünya kadar malım olsa ne yazar, bayramda boynuma sarılan bir evladım kalmadı” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
10.04.2024 Adana
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi!
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi! 'Survivor'ın 'Ünlüler-Gönüllüler' formatında düzenlenen 2021 sezonunda yarışan basketbolcu Merve Aydın (29), uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile nikâh masasına oturdu.
8.03.2024 Magazin
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? Nihal Candan ve Bahar Candan ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Dilan ve Engin Polat'ın ardından kara para aklamak iddialarıyla gözaltına alınan Candan kardeşlerin hayatı, ne iş yaptıkları, yaşları ve ailelerine yönelik detaylar sorgulanıyor. Peki, Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir, ne iş yapıyor, nereli?
14.11.2023 Gündem
10 Kasım: Atatürk'ü yetimhanede bir çocuk ağlattı! Ulu Önder'in unutulmaz sözü...
10 Kasım: Atatürk'ü yetimhanede bir çocuk ağlattı! Ulu Önder'in unutulmaz sözü... Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle anacağız. Atamızın ölümünün 85. yıldönümünde yine gönüllüler ince bir sızı nüksedecek. Minnet, rahmet ve dualar ile anacağımız bugün, yıllar önce şehit çocuğuyla Atatürk arasında geçen diyalog tekrar gündem oldu.
9.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Sıfır atık hareketi ile milyonlarca ton atık ekonomiye kazandırıldı
Emine Erdoğan: Sıfır atık hareketi ile milyonlarca ton atık ekonomiye kazandırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi'nin 6. yılını kutlayarak, Türkiye'nin, dünyada sıfır atık hareketinin öncüsü konumunda olduğunu bildirdi.
27.09.2023 Gündem
Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı, işte o ünlü isim...
Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı, işte o ünlü isim... 'Survivor'ın yeni sezonunda mücadele edecek isimler belli oluyor. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, '2012 Ünlüler-Gönüllüler' şampiyonu Nihat Altınkaya ve üç farklı sezonda parkura çıkan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin ardından 'Survivor All Star 2014' için bir ünlüyü daha duyurdu.
8.09.2023 Televizyon
FBI evini basıp öldürdü! Dünya gündem oldu: Hasta oğluna bakan zararsız bir adamdı
FBI evini basıp öldürdü! Dünya gündem oldu: Hasta oğluna bakan zararsız bir adamdı ABD’de Başkan Joe Biden’ı sosyal medya hesabından tehdit ettiği için, FBI’ın evine baskın düzenlediği ve vurarak öldürdüğü Craig Robertson'ın komşuları yaşlı adamı 'kimseye zarar olmayan biri' olarak tanımladılar.
11.08.2023 Dünya
Berkan Karabulut 'Survivor All Star'da olacak mı?
Berkan Karabulut 'Survivor All Star'da olacak mı? Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'ın 'Ünlüler Gönüllüler' formatındaki 2020 sezonunda mücadele eden ve yarışmayı dördüncü tamamlayan Berkan Karabulut, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.08.2023 Magazin
Muğla'daki yangının nedeni ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Muğla'daki yangının nedeni ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana ulaşan, hem havadan hem de karadan müdahaleyle 7 saatte kontrol altına alınan yangında, 5'i makilik, 155'i orman olmak üzere 160 hektar alan zarar gördü. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri, yangının yol kenarına atılan sigara izmaritinden çıktığını belirledi.
15.07.2023 Gündem
Orman yangınlarına karşı yeni tedbir! İçişleri duyurdu: 31 Ekim 2023'e kadar yasaklandı
Orman yangınlarına karşı yeni tedbir! İçişleri duyurdu: 31 Ekim 2023'e kadar yasaklandı İçişleri Bakanlığı, orman yangınlarına karşı tedbir alınması için genelge yayımladı. Genelge ile orman yangını için risk taşıyan bölgelerde, 31 Ekim 2023 tarihine kadar ormanlık alanlara girişler yasaklandı.
6.07.2023 Gündem
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması 'Survivor'da yıllardır sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, 13 Haziran Salı gecesi Nefise Karatay'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı büyük final canlı yayınının ardından Nişantaşı City's'de görüntülendi.
16.06.2023 Magazin
SURVIVOR ŞAMPİYONU kim oldu? 2023 Survivor şampiyonluk kupasını kim kaldırdı?
SURVIVOR ŞAMPİYONU kim oldu? 2023 Survivor şampiyonluk kupasını kim kaldırdı? Survivor 2023'te şampiyonluk meşalesi yakıldı. Ünlüler ve Gönüllüler sezonunda önce yarı final yapıldı. Özgür, Yusuf, Ertuğ ve Nefise'den finale saatler kala iki yarışmacı veda etti. Finalistlerin adı Özgür ve Nefise oldu. İstanbul finalinde Survivor şampiyonu kupasını kaldıracak ve büyük ödülü alacak. Peki 2023 Survivor şampiyonu kim oldu?
13.06.2023 Televizyon
Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür Tetik kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür Tetik kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacıları arasında yer alan Özgür Tetik hakkında araştırmalar devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yeni sezonu da heyecan yaratan Survivor'da Gönüllüler takımında yarışan Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür Tetik kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler Habitat’ın 2’nci Olağan Kurulu’na katıldı
Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler Habitat’ın 2’nci Olağan Kurulu’na katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Habitat’ın 2’nci Olağan Kurulu’na video mesaj ile katıldı.
6.06.2023 Gündem
Ulaşım ücretleri için kampanya! Partiler, sivil toplum kuruluşları harekete geçti
Ulaşım ücretleri için kampanya! Partiler, sivil toplum kuruluşları harekete geçti İkinci tur seçimlere de yüksek katılım için hem siyasi partiler hem de sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Ulaşım ücretleri için kampanya başlattılar. İşte detaylar...
20.05.2023 Gündem
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor Dünya Meteoroloji Kurumu (WMO), Mocha Kasırgası’nın yarın öğlen Bangladeş ile Myanmar'ın kıyı bölgelerini etkisi altına alacağını duyurdu. Birleşmiş Milletlerin (BM) yardım ajansları ve uluslararası yardım kuruluşları, bölgede bulunan ve yüzbinlerce Rohingya’lıya ev sahipliği yapan mülteci kampında hazırlıklara başladı.
13.05.2023 Dünya
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı N KOLAY 18. İstanbul Yarı Maratonu ve 4. Maraton İzmir bu yıl da anlamlı çalışmalara sahne oldu. Down sendromlu bireylerin bağımsız ve üretken yaşamlar kurması için 2011 yılından bu yana çalışmalar yürüten Türkiye Down Sendromu Derneği adına İstanbul ve İzmir’de maratona katılan sporcular koştukça deprem bölgesinde yaşayan 32 çocuk burs kazandı.
10.05.2023 Yaşam
Ünlüler kadrosundan bir tek o kaldı! Survivor 2023'te şampiyonluğa ilerliyor, gönüllü rakibini bekliyor!
Ünlüler kadrosundan bir tek o kaldı! Survivor 2023'te şampiyonluğa ilerliyor, gönüllü rakibini bekliyor! Survivor 2023 hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler olarak başlayan yarışmada çekilenler oldu, elenenler oldu. Hatta diskalifiye edilenler oldu. Ancak ilk Ünlüler kadrosundan bir tek o yola devam etti. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadelelerin devam ettiği yarışmada şampiyonluğun en büyük adayı, Gönüllüler takımındaki rakibini beklemeye başladı.
5.05.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni'nde konuştu. Erdoğan, yaptığı açıklamada "55 bin kişiye madalya ve nişanlarını takdim edeceğiz." ifadelerini kullandı. Depremzedelere yapılan ödemeler hakkında bilgi veren Erdoğan, 28 milyar lira ödeme yapıldığını duyurdu.
25.04.2023 Gündem
Survivor Senem Genç kimdir? Survivor Senem Genç mesleği ne?
Survivor Senem Genç kimdir? Survivor Senem Genç mesleği ne? Survivor 2023'e yedeklerden kadrosundan dahil olan Senem Genç hakkında araştırmalar başladı. İlk elemenin ardından yarışmaya Gönüllüler takımına katıldı. Peki Survivor Senem kimdir? Survivor Senem Genç mesleği ne? İşte detaylar...
24.04.2023 Televizyon
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgedeki çalışmalarıyla dikkati çeken gönüllülerle Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
19.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Hedefimiz 319 bin ilk 1 yıl içeresinde olmak üzere toplam 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir. Malatya'da 70 bin konut inşa edeceğiz. 25 bin 300 de köy evi inşa edeceğiz." dedi.
13.04.2023 Gündem
Survivor Yusuf ceza aldı mı? Yusuf'un "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri fena patladı!
Survivor Yusuf ceza aldı mı? Yusuf'un "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri fena patladı! Survivor Yusuf ceza aldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Survivor Yusuf'un ödül oyunu sırasında söylediği, "Adi kansız bir köpeksin, sana kemik vereceğim" sözleri sonrası Survivor acil durum konseyi toplandı. Mavi ve kırmızı takım arasında oynanan 12 Nisan ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımından Asena ile girdiği diyalog sonrası Yusuf, konseyde Acun Ilıcalı'nın gazabına uğradı.
12.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gönüllüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gönüllüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.