Gönüllü

Gönüllü

Son dakika gönüllü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gönüllü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gönüllü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gönüllü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gönüllü gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.077 gönüllü haberi bulunmuştur. Tüm gönüllü haberleri aşağıda listelenmiştir.
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Muhtar azaları maaş (para) alıyor mu 2024, muhtar azaları ne iş yapar, silah taşıma ruhsatı alabilir mi?
Muhtar azaları maaş (para) alıyor mu 2024, muhtar azaları ne iş yapar, silah taşıma ruhsatı alabilir mi? Yerel seçimler sona ererken, Muhtarların yardımcısı olarak görev alan muhtar azalarının ne iş yaptıkları ve maaş alıp almadıkları sorgulanamaya başlandı. Peki, muhtar azaları aylık alıyor mu, muhtar azaları ne demek, ne iş yapar? Muhtar azaları ne kadar maaş alıyor?
1.04.2024 Gündem
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sandık Yönetim Kurulu İftarı Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bizim namusumuza emanet edilmiş tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de rıza gösteremeyiz. Genel merkezimizle, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla her şeyi adım adım izleyeceğiz“ dedi.
29.03.2024 Gündem
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Ekonomi
İkinci ortak sınav tarihleri! Ortak sınavlar ne zaman yapılacak, nasıl olacak 2024, açık uçlu mu olacak?
İkinci ortak sınav tarihleri! Ortak sınavlar ne zaman yapılacak, nasıl olacak 2024, açık uçlu mu olacak? Ülke genelindeki ikinci ortak sınavlar, 26-27 Mart 2024 tarihinde yapılacak, sınavlarda açık uçlu sorular kullanılacak.
25.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 81 il valiliğine seçim tedbirleri genelgesi gönderildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 81 il valiliğine seçim tedbirleri genelgesi gönderildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçim güvenliği toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "81 il valiliğine seçim tedbirlerine ilişkin genelge gönderdik" dedi. Yerlikaya, "31 Mart Mahali Seçimlerinde, seçim güvenliği kapsamında; 324 bin Emniyet Genel Müdürlüğü, 197 bin Jandarma Genel Komutanlığı, 2 bin 850 Sahil Güvenlik Komutanlığı ve 53 bin güvenlik korucusu ve 17 bin gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplam 594 bin personelimiz görevlendirildi" ifadelerini kullandıç
25.03.2024 Gündem
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Adana ASKF’de Bozan, güven tazeledi "Çabaları mutlu ediyor"
Adana ASKF’de Bozan, güven tazeledi "Çabaları mutlu ediyor" Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Ahmet Bozan ve ASKF ekibi genel kurul sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi.
14.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek açıkladı! POS cihazları değişiyor
Bakan Şimşek açıkladı! POS cihazları değişiyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim yaklaşımımız Merkez Bankası’na enflasyonu aşağı çekmekte yardımcı olmak. Cari açığın 30-35 milyar dolar civarına inmesini bekliyoruz. Bu, programın çalıştığının en güzel göstergelerinden biri. Yazın enflasyon 20-25 puan düşer" dedi.
8.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.
7.03.2024 Ekonomi
Yeşilay haftası ne zaman 2024? Yeşilay haftası nedir?
Yeşilay haftası ne zaman 2024? Yeşilay haftası nedir? Yeşilay haftasının ne zaman olduğuna yönelik araştırmalar arttı. Toplumda alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullanımını engellemeye yönelik bilinçlendirme etkinliklerinin düzenlendiği haftada, öğrenciler okullarında Yeşilay Haftası'nı kutluyor. Bu özel haftada, öğrenciler resimler ve şiirler aracılığıyla bu zararlı alışkanlıkların önlenmesine katkı sağlıyorlar. Peki, Yeşilay haftası ne zaman?
27.02.2024 Gündem
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)? Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Peki, UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
26.02.2024 Gündem
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak Marketlerde yeni dönem resmen başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı yeni kararı açıkladı. Gıdanın adı artık rafta aynı punto, aynı stil ve karakterde yazılacak. Etiketlerde ve ambalajlarda tüketicinin yanıltılmasına izin verilmeyecek. İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi kaybının önüne geçmek için kirada oturan vatandaşlara çağrıda bulundu. GİB, "Kira Bildirim Formu"nu doldurun dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gönüllü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gönüllü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.