Gölhisar

Gölhisar

Son dakika Gölhisar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gölhisar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gölhisar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gölhisar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gölhisar gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 gölhisar haberi bulunmuştur. Tüm gölhisar haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.
4.02.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Burdur canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Burdur Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Burdur hangi parti kazandı?
Burdur canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Burdur Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Burdur hangi parti kazandı? Burdur seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında açıklanıyor. Burdur ilçeleri Ağlasun seçim sonuçları, Altınyayla seçim sonuçları, Bucak seçim sonuçları, Çavdır seçim sonuçları, Çeltikçi seçim sonuçları, Gölhisar seçim sonuçları, Karamanlı seçim sonuçları, Kemer seçim sonuçları, Tefenni seçim sonuçları ve Yeşilova seçim sonuçları gazetevatan.com seçim sayfasında açıklanıyor. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah, Yeşil Sol Parti oy oranları Burdur seçim sonuçlarıyla belli olacak. Peki Burdur hangi parti kazandı? Bitlis Cunhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? İşte Burdur canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı?
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı? Burdur TOKİ kura sonuçları aramaları yoğunlaştı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, kura çekilişleri Burdur için devam ediyor. Burdur'un Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez ve Tefenni ilçelerinde 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar “Burdur TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?”, “Burdur TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?” sorularına yanıt arıyor. İşte Burdur TOKİ çekilişi canlı yayın akranı ve Burdur TOKİ kura sonuçları…
25.01.2023 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Okul servisine binmek isterken aracın altında kaldı! Dehşet anları anbean görüntülendi
Okul servisine binmek isterken aracın altında kaldı! Dehşet anları anbean görüntülendi Burdur’da okul servisine binmek için hareketlenen öğrencinin üzerinden servis aracı geçti. Kızının kaza anına şahit olan baba, şirketin sorumsuzluğuna isyan etti.
26.12.2021 Gündem
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
Yeni evli çiftin sokak ortasında düğün masrafı kavgası!
Yeni evli çiftin sokak ortasında düğün masrafı kavgası! Muğla'nın Marmaris ilçesinde kısa süre önce evlenen Ayşenur (23) ve Sinan A. (24) çiftinin sokak ortasında düğün masraflarından dolayı çıktığı öğrenilen tartışma, sinkaflı cümlelerin ardından tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Yaşanılan o anlar araç içinde bir kişinin çektiği görüntülerle ortaya çıktı. Tokat ve yumrukla darbedilen Ayşenur A.'nın eşinden şikayetçi olarak tedbir kararı istediği öğrenildi.
16.07.2021 Yaşam
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Bazilikal planlı kilisede 30 mezar bulundu!
Bazilikal planlı kilisede 30 mezar bulundu! Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Kibyra Antik Kenti'nde kazı çalışmaları devam eden bazilikal planlı kilise yapısının içinde yer alan ve birçoğu kentin o zamanki önemli din adamlarına ait olduğu sanılan 30 mezar gün yüzüne çıkartıldı. Kazı ekibinde yer alan Dr. Düzgün Tarkan, mezarların kime ait olduğuna ilişkin çalışmanın sürdüğünü belirtirken, "Hedefimiz önümüzdeki 2 yıl sonucunda bu yapıyı kazarak, restorasyon çalışmalarını başlatarak, bu önemli binayı da turizme kazandırmak" dedi.
31.03.2021 Kültür Sanat
Baraj gölünde 47 kiloluk yayın balığı yakaladı
Baraj gölünde 47 kiloluk yayın balığı yakaladı Burdur'un Gölhisar ilçesinde balıkçılık yapan Arif Karagöz (33), Yapraklı Baraj Gölü'nden 47 kilo ağırlığında yayın balığı yakaladı.
4.03.2021 Gündem
Kibyra Antik Kenti'nde sağlık tanrısı Asklepios heykelciği ve Serapis büstü bulundu
Kibyra Antik Kenti'nde sağlık tanrısı Asklepios heykelciği ve Serapis büstü bulundu Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Kibyra Antik Kenti'nde 2020 yılında yapılan kazı çalışmalarında Tanrı Asklepios'un (sağlık tanrısı) heykelciği ve Tanrı Serapis'in (Mısır kökenli tanrı) büstü bulundu.
6.01.2021 Kültür Sanat
2 ayda bu hale geldi! Büyük tehdit...
2 ayda bu hale geldi! Büyük tehdit... Geçtiğimiz aylarda Akgöl, Karagöl ve Tecer tamamen kurudu. Son olarak tarımsal sulamada kullanılan ve bölgenin en büyük barajı olan Kırklareli’ndeki Kayalı Barajı çöl oldu. Milliyet’e konuşan uzmanlar, “Gölümüzü yaşatamazsak, göletleri de, tarımı da, canlıları da yaşatamayız. Geriye dönüş mümkün” diyor.
3.01.2021 Gündem
Baraj gölünde yüzlerce İsrail sazanı öldü, inceleme başlatıldı
Baraj gölünde yüzlerce İsrail sazanı öldü, inceleme başlatıldı Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Yapraklı Barajı'nda yüzlerce 'İsrail sazanı' türü balık ölüsü sahile vurdu. Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri incelemek üzere göl suyundan numune aldı. Gölde 20 yıldır amatör balıkçılık yapan Fikret Şenel, "İlk defa böyle bir ölüm olayıyla karşılaştım. Çok üzücü" dedi.
23.09.2020 Yaşam
Çoban otomobilde sırtından vurulmuş halde ölü bulundu
Çoban otomobilde sırtından vurulmuş halde ölü bulundu Burdur'un Gölhisar ilçesinde, çoban Hasan Hasyücel (33) otomobilin içinde sırtından 3 kez vurulmuş halde ölü bulundu.
5.09.2020 Gündem
Öğretmenin corona testi pozitif çıktı! Meslektaşları karantinaya alındı
Öğretmenin corona testi pozitif çıktı! Meslektaşları karantinaya alındı Burdur’un Gölhisar ilçesinde, adı açıklanmayan bir öğretmenin Covid-19 testi pozitif çıktı. Öğretmen ile okulda düzenlenen seminere katılan meslektaşları evlerinde karantinaya alındı.
26.08.2020 Gündem
Bakan Kurum: 576 projemizi hayata geçireceğiz
Bakan Kurum: 576 projemizi hayata geçireceğiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2023 yılına kadar 576 altyapı-üstyapı projesini hayata geçireceklerini belirterek, bu çalışmalar için 10 milyar liraya yakın bütçe ayırdıklarını bildirdi.
11.06.2020 Gündem
İŞKUR TYP alımı: İl Özel idaresi TYP alımı yapacak! Temizlik görevlisi alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
İŞKUR TYP alımı: İl Özel idaresi TYP alımı yapacak! Temizlik görevlisi alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İŞKUR TYP başvuruları başladı. İŞKUR üzerinden TYP alımı yapılacak. Burdur İl Özel İdaresi temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR TYP alımı üzerinden başvuru şartları da açıklandı. YTP personel alımı başvuru şartları nelerdir?
14.03.2020 Personel Alımı
7 Şubat hangi illerde okullar tatil edildi? Hangi illerde kar tatili var? İstanbul’da okullar tatil olacak mı?
7 Şubat hangi illerde okullar tatil edildi? Hangi illerde kar tatili var? İstanbul’da okullar tatil olacak mı? Türkiye kış mevsiminin en soğuk ve karlı günlerini yaşıyor. Birçok şehir kar yağışından etkilenmiş durumda. Öğrenciler ve veliler, yaşadıkları ildeki okulların tatil olup olmadıklarını araştırıyor. Peki 7 Şubat hangi illerde okullar tatil edildi? Hangi illerde kar tatili var? İstanbul’da okullar tatil olacak mı? İşte detaylar…
7.02.2020 Gündem
Türkiye'de ilk! 10 milyon TL'lik gelir bekleniyor
Türkiye'de ilk! 10 milyon TL'lik gelir bekleniyor Türkiye’de ilk kez kitlesel olarak üretilen Avrupa Yayın Balığı yavrusu (Silurus glanis) aralarında Aydın’ın da bulunduğu 7 ilde 7 kaynağa bırakılacak. Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yer alan Kemer Barajı’na da bırakılacak olan 20 bin yayın balığı yavrusunun bulunduğu bölgeye 10 milyon TL'lik bir gelir getirmesi öngörülüyor.
2.10.2019 Ekonomi
Telefonla 142 bin lira dolandıran şüpheli tutuklandı
Telefonla 142 bin lira dolandıran şüpheli tutuklandı Burdur'da telefonla 142 bin 500 lira nakit ve ziynet eşyası dolandırıcılığına karıştığı belirlenen O.N.S., jandarmanın çalışması sonucu Denizli'de yakalandı. Gözaltına alınıp Burdur'a getirilen şüpheli tutuklandı.
19.06.2019 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı: Kuvvetli olacak
Meteoroloji'den kritik uyarı: Kuvvetli olacak Ankara, Eskişehir, Edirne, Bolu, Uşak ve Göller Yöresinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanağın, yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
9.06.2019 Yaşam
Sevgiliye 55 bıçağa 'kendimi kaybettim' savunması
Sevgiliye 55 bıçağa 'kendimi kaybettim' savunması Burdur'da tartıştığı Azeri sevgilisi Ganıra Cabbarova'yı(24) takside 55 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Halil Acar (24), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada hakim karşısına çıktı. Acar, "Yolda eski sevgililerinden birinin otelde beklediğini öğrenince tartışmaya başladık. Ağır küfürler ve hakaretler etti. Kendimi kaybettim ve bıçaklamaya başladım" dedi.
28.05.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Buradan çok farklı bir müjde veriyorum. Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz, çevresine de 3 bin metrekarelik Millet Bahçesi oluşturuyoruz." dedi.
18.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gölhisar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gölhisar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.