Göbek

Göbek

Son dakika göbek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göbek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göbek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göbek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göbek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.533 göbek haberi bulunmuştur. Tüm göbek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahurda ayrı iftarda ayrı yöntemle göbek eriten menü: İnce kıyafetleri korkmadan giyeceksiniz
Sahurda ayrı iftarda ayrı yöntemle göbek eriten menü: İnce kıyafetleri korkmadan giyeceksiniz Havalar ısındı ve ince kıyafetler giyilmeye başlandı. Ramazan nedeniyle davetler ve kalabalık sofralarda yenen lezzetli yemekler de bazı bünyelerde göbek yağı olarak kaldı. İftarda tatlıları gömenler bunun sonucunu kilo alarak ödedi. Ancak korkulacak bir şey yok. Sahurda ve iftarda uygulayacağınız menüyle kilo vermek mümkün. Uzman diyetisyen Didem Yıldız Küçük anlatıyor.
1.04.2024 Yaşam
3 hastalık için şifa dağıtıyor! Portakaldan 10 kat fazla c vitamini var: Günde 4 tane yetiyor
3 hastalık için şifa dağıtıyor! Portakaldan 10 kat fazla c vitamini var: Günde 4 tane yetiyor Hünnap meyvesi, Ege ve Akdeniz sahillerinde yetişen dikenli bir ağaç türüdür. Çin'de "ölümsüzlük meyvesi" olarak bilinir ve birçok faydası vardır. Hünnap, tok tutma özelliğiyle bilinir ve göbek yağını eritir. Ayrıca turunçgillerden daha fazla C vitamini içerir. Hünnap meyvesinin faydaları şunlardır…
26.03.2024 Yaşam
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı?
Lazer epilasyon orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılabilir mi, tüm vücut ya da genital bölgeye lazer epilasyon ramazan ayında yapılır mı? Ramazan ayında kişisel bakımlarını ihmal etmek istemeyenler, lazer epilasyonun oruç üzerindeki etkilerini öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Lazer uygulanan bölgelerin oruçlu iken önemli olduğu düşünülerek, Diyanet'in konuyla ilgili açıklamaları merak konusu oldu. Peki, Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı, oruçluyken lazer epilasyon yaptırmak orucu bozar mı, kaza gerektirir mi?
8.03.2024 Dini Bilgiler
1 bardağı göbeği dümdüz yapıyor! "Siyah çay yerine bunu tercih edin. Çünkü epigallokateşin-3-gallat veya EGCG olarak bilinen bir Polifenol açısından zengin."
1 bardağı göbeği dümdüz yapıyor! "Siyah çay yerine bunu tercih edin. Çünkü epigallokateşin-3-gallat veya EGCG olarak bilinen bir Polifenol açısından zengin." Sağlıkla ilgili maalesef tek bir besin tüm hastalık ve rahatsızlıklara şifa olamıyor. Ancak bazı gıdalar var ki diğerlerinden daha fazla fayda sağlıyor. Dr. Michael Mosley göbek yağını tamamen eritecek, içeriği antioksidanlarla dolu o içeceği anlattı.
4.03.2024 Yaşam
Koreli karışımı: Göbeği kağıt gibi inceltiyor! Sabah, öğle, akşam yağlar cayır cayır yakıyor, tüm malzemeler evinizde
Koreli karışımı: Göbeği kağıt gibi inceltiyor! Sabah, öğle, akşam yağlar cayır cayır yakıyor, tüm malzemeler evinizde Göbek bölgesini inceltme konusunda Korelilerin kendine özgü yöntemleri olduğu tüm dünyaca biliniyor. Bu yöntemler sabah, öğle ve akşam uygulandığında yağları cayır cayır yakıyor.
14.02.2024 Yaşam
1 kasesi göbek yağını su gibi eritiyor: Yağ yaktırıyor çünkü doğada en çok antosiyanin bu meyvede!
1 kasesi göbek yağını su gibi eritiyor: Yağ yaktırıyor çünkü doğada en çok antosiyanin bu meyvede! Hedefinizdeki kiloya ulaşmanıza yardımcı olacak en etkili yiyeceği Dr. Neal Barnard açıkladı. Tabi aklınıza süper sebzeler gelmiş olabilir. Ancak yağ yakmak için minik bir tatlı yetiyor.
8.02.2024 Yaşam
Uyuz Nasıl Geçer? Uyuz Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Uyuz Nasıl Geçer? Uyuz Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Uyuz tedavisi için genelde krem ve bazı losyonlar tercih edilir. Vücut kremleri veya zerdeçal ve çay ağacı yağı da uyuzun geçmesini hızlandırabilir.
17.01.2024 Sağlık
Şişman değil susuzsunuz!  En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın!
Şişman değil susuzsunuz! En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın! Su hayattır, su yaşam iksiridir. Nefes almak kadar önemlidir. Ancak su içerek yaşama devam edebiliriz. Fakat aslında en basit yağ yakma yöntemi de su içerek gerçekleşir. Fereydoon Batmanghelidj, şişmanlığın aslında susuz kalmakla ilgisi olduğunu ortaya koydu. Bel çevresini eriyip bitiren su içme formülü haberimizde.
8.01.2024 Yaşam
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir? Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in yayın sırasında yediği kuruyemiş soluk borusuna kaçtı. Özgen, gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası müdahalesi ile kurtulduğunu belirtti. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
6.01.2024 Gündem
Aylık 4 kilo kesinkes! Bu karışım göbek yağlarını su gibi akıtıyor!
Aylık 4 kilo kesinkes! Bu karışım göbek yağlarını su gibi akıtıyor! Beslenme düzeninizde sağlıksız besinler varsa kilo almak da kaçınılmaz oluyor. Fakat endişeye mahal yok! Sizlere vereceğimiz bu yöntemle vücutta fazlalıklar çat diye parçalanıyor. Metabolizmayı çalıştan besinler haberimizde.
30.12.2023 Yaşam
Yaşam Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...yaşam Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Yaşam Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...yaşam Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Yaşam kürü ile zayıflamak isteyenler kendi damak zevkine göre tarif denemektedir. Yapılan her bir tarif hem lezzetli hem de vücut için oldukça faydalıdır. Metabolizma hızlandırıcı etkisi bulunan maydanoz ve limon kürü en sık tüketilen ve hazırlaması pratik olan kür çeşitlerinden biridir.
25.12.2023 Sağlık
Yağ Yakan Yoğurt Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...yağ Yakan Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Yağ Yakan Yoğurt Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...yağ Yakan Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Zayıf ve fit görünüme sahip olmak isteyen kişiler için kısa sürede yağ eriten kür tarifleri bulunmaktadır. Özellikle göbek bölgesinden şikayetçi olan kişilere önerilen yoğurt kürü kısa sürede yağları parçalamaktadır. Göbek yağlarından kurtulmak isteyen kişiler için 1 kase yoğurt içerisinde pul biber ve limon eklenir.
25.12.2023 Sağlık
Bu suyu içen iğne ipliğe dönüyor! Yıllanmış göbek yağlarından kurtaran karışım...
Bu suyu içen iğne ipliğe dönüyor! Yıllanmış göbek yağlarından kurtaran karışım... Kış mevsiminde kilo vermek daha zordur. Aslına bakarsanız uzun süren diyet programları, açlık oyunları da kilo verme konusunda etkili olmayabilir. Bu durumdan kurtulmak için daha fazla hareket etmek, doğru beslenmek gerekir. Bunun yanısıra kilo vermeyi destekleyici besinler eklendiğinde ortaya mucize sonuçlar çıkar. Özellikle göbek yağlarından kurtaran bir karışımı yağ yakımını hızlandırıyor..
20.12.2023 Sağlık
Marul Kaç Kalori? Marul Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Marul Kaç Kalori? Marul Besin Değerleri Ve Kalorisi... Farklı şekillerde tüketilen marulu birçok evde görmek mümkün olur. Hem ekonomik hem de çok sağlıklı olmasından dolayı oldukça popülerdir. Marul salataların da favori malzemesidir. Bu yüzden kalorisi ve besin değeri merak konusudur. 
18.12.2023 Eğitim
Limon Maydanoz Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Maydanoz Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Limon Maydanoz Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Maydanoz Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Limon ve maydanoz kürü en etkili kilo verdiren tariflerden biridir. Özellikle göbek yağlarından hızlı bir şekilde kurtulmak isteyen kişiler bu tarifi denemektedir. Yapımı kolay olan bu tarif vücuttaki ödemi atmaya yardımcıdır. Karaciğer yenilenmesini sağlayan maydanoz kürü yağların vücuttan atılmasına da yardımcı olur.
18.12.2023 Sağlık
Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Kilo kaybı için limon suyu, kilo vermek için yaygın olarak kullanılan bir içecektir. Aynı zamanda kilo sorunu yaşayanlar için de muazzam sonuçlar verir. Limonun bir narenciye meyvesi olmasından dolayı C Vitamini bakımından yüksektir.
18.12.2023 Sağlık
Ayran Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...ayran Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Ayran Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...ayran Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Ayran kürü ile sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkündür. Hazırlanan bu tarif içerisinde hem limon hem de soda yer almaktadır. Her biri ödem atmada etkili olan bu besinler ayran ile karıştırılarak tüketilmektedir. Ayran sindirim sistemini en iyi düzenleyen içeceklerden biridir.
15.12.2023 Sağlık
Zayıflama Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...zayıflama Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Zayıflama Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...zayıflama Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? İdeal kiloya ulaşmak pek çok kişinin ortak isteğidir. İnsanlar kilo vermek için çeşitli yollara başvurmaktadırlar. Bunlardan biri de zayıflama kürleridir. Zayıflama kürleri farklı şekillerde yapılmaktadır. 
4.12.2023 Sağlık
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var Türkiye’de son dönemde artan uyuz vakalarıyla ilgili uyarı yapan Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Sıla Kılıç Sayar, “Ailede bir kişi hastalandıysa, şikayeti olmasa bile evdeki herkes eş zamanlı tedavi olmalı. Ailede herkes tedavi olmazsa yeniden bulaşabilir” dedi.
16.11.2023 Yaşam
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı Uyuz vakaları, bu yıl rekor seviyelere ulaştı. Ciltte kaşıntı ve kızarıklık olarak kendini gösteren uyuz hastalığı 3 yıl öncesine kıyasla, her 100 kişiden 30 ila 40’ında görülmeye başlandı. Uyuz hastalığının yayılmasındaki en başlıca nedenler okullarda ve kreşlerde çocukların çok fazla yakın temasta bulunması, spor kıyafetlerini ortak kullanması, toplu taşımalarda insanların birbirine yakın durması, mağazalarda denenen kıyafetlerin uzun süre kişilerin üzerinde kalması gösterilirken, uzmanlar hastalığın 15-20 dakika içinde geçtiğini söylüyor. Dermatoloji Bölümü Uzmanı Dr. İhsaniye Dönmez Çiçek, hastalığı geçirmiş ve iyileşmiş bir kişinin yeniden enfekte olabileceğini söyleyerek “tedavi sonrası izolasyonun çok önemli olduğunu dile getirdi ve “aynı yatakta uyumak, sarılmak ve enfekte olan kişinin kişisel eşyalarını, giysilerini, havlularını, yatak takımlarını kullanmak gibi durumlar bulaşma riskini artırıyor” diyerek uyardı.
4.11.2023 Sağlık
100. yıl parası nereden alınır? Darphane 100. yıl parası kaç TL değerinde, Cumhuriyet 100. yıl hatıra parası kaç adet basıldı?
100. yıl parası nereden alınır? Darphane 100. yıl parası kaç TL değerinde, Cumhuriyet 100. yıl hatıra parası kaç adet basıldı? 100. yıl parası nereden, 100. Yıl hatıra parası kaç TL, kaç adet basıldı? Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Darphane 100 milyon adet 5 TL'lik madeni hatıra para bastı. Peki, 100. yıl parası nereden, 100. yıl parasının değeri (fiyatı) ne kadar?
30.10.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sisteme verdiğimiz günlük 4 milyon metreküplük gazla yaklaşık 1,5 milyon hanenin günlük ihtiyacını karşılayabiliyoruz. İlk aşamada bu üretim günlük 10 milyon metreküpe, birkaç yılda ise 40 milyon metreküpe çıkacak. Böylece doğal gazda dışa bağımlılığımızı yaklaşık yüzde 30 oranında azaltmış olacağız" dedi.
13.10.2023 Gündem
Doğrudan göbek yağlarını hedef alıyor! Günde 1 kaşık yetiyor
Doğrudan göbek yağlarını hedef alıyor! Günde 1 kaşık yetiyor Göbek bölgesinde yağlanma, birçok insanın karşılaştığı bir sorundur ve beraberinde sağlık risklerini de getirir. Ancak bu durumu tersine çevirmek tükettiğiniz gıdaları değiştirerek mümkündür. Sağlıklı gıdalar vitaminler, mineraller, antioksidanlar, lif ve kalp sağlığına yararlı yağlar gibi besinlerle doludur. Temel olarak, "süper" olarak sınıflandırılan bir yiyecek genel sağlığınıza fayda sağlar. Bu listede yer alan besinler, doğrudan göbek bölgesini alarak incelmesine yardımcı olabilir.
6.10.2023 Sağlık
İstanbul'un göbeğinde araçları durdurup uygulama yaptı! Kimliği şoke etti
İstanbul'un göbeğinde araçları durdurup uygulama yaptı! Kimliği şoke etti Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda bir şahıs, trafikte araçları durdurup sözde uygulama yaparak cep telefonu feneriyle araçların içerisine baktı. O anları sosyal medyada paylaşan şahıs, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahsın Maltepespor’da futbolcu olduğu ortaya çıktı.
23.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Göbek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göbek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.