Gaz Sıkışması

Gaz Sıkışması

Son dakika gaz sıkışması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaz sıkışması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaz sıkışması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaz Sıkışması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaz sıkışması gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 gaz sıkışması haberi bulunmuştur. Tüm gaz sıkışması haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasında, 14 daire hasar gördü
6 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasında, 14 daire hasar gördü Kars'ta 5 katlı apartmanın 3'üncü katındaki dairede doğal gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada yaralanan 6 kişiden 5'i taburcu edildi. Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 14 dairede hasar oluştuğunu tespit etti.
21.12.2023 Gündem
Kars'ta 5 katlı binada patlama: 6 yaralı
Kars'ta 5 katlı binada patlama: 6 yaralı Kars'ta 5 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede doğal gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada 6 kişi yaralandı. Vali Ziya Polat, olay yerinde incelemede bulunarak bilgi aldı.
20.12.2023 Gündem
Tuzla’da geminin atık deposunda patlama: 1 işçi hayatını kaybetti
Tuzla’da geminin atık deposunda patlama: 1 işçi hayatını kaybetti  Tuzla’da geminin atık deposunda meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybetti; 1 işçi yaralandı. 
14.08.2023 Gündem
Şanlıurfa'da patlama: 2 ölü, 8 yaralı
Şanlıurfa'da patlama: 2 ölü, 8 yaralı Şanlıurfa'da bir iş yerinde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.
20.02.2023 Gündem
İş yerinde gaz sıkışması nedeniyle patlama: 1 yaralı
İş yerinde gaz sıkışması nedeniyle patlama: 1 yaralı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir iş yerinde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.
5.01.2023 Gündem
Muz yüklü kamyonette sıkışan gaz patladı, ortalık savaş alanına döndü
Muz yüklü kamyonette sıkışan gaz patladı, ortalık savaş alanına döndü Antalya'nın Korkuteli ilçesinde park halindeki muz yüklü kapalı kasa kamyonette klimadaki gaz sıkışması patlama yaşandı. Olayda çevre bina ve iş yerleri ile bazı araçlarda hasar oluştu.
4.01.2023 Gündem
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama: 1 ölü, 3 yaralı
İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde patlama: 1 ölü, 3 yaralı İstanbul Başakşehir'de bulunan İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde patlama oldu. Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı.
28.10.2022 Yaşam
Yozgat'ta doğal gaz patlaması; 2 katlı bina çöktü, 3 yaralı
Yozgat'ta doğal gaz patlaması; 2 katlı bina çöktü, 3 yaralı Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, doğal gaz patlaması sonucu 2 katlı bina çökerken, enkaz altında kalan 3 kişilik aile ise yaralı kurtarıldı. 
5.10.2022 Gündem
Yunanistan terör yuvasına döndü! 'En ufak bir kıvılcımla patlama halindeyiz'
Yunanistan terör yuvasına döndü! 'En ufak bir kıvılcımla patlama halindeyiz' Yunanistan terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün barındığı bir ülke haline geldi. Dış politika gündeminde Yunanistan ile ilişkilerdeki gerilimin düzeyi, ters düşülen konu başlığı sayısındaki artışa paralel olarak yükseliyor. Karasularının uzunluğundan, Doğu Akdeniz’e, Kıbrıs’tan göç akınına, Adaların silahlandırılmasından, terör örgütlerine ev sahipliğine uzanan sorun yumağını Yunanistan uluslararası arenada Türkiye’yi zora sokacak zamanlamayla kullanmaya çalışıyor.
13.08.2022 Siyaset
Siirt’te gaz sıkışması nedeniyle patlama!
Siirt’te gaz sıkışması nedeniyle patlama! Siirt'te evde gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.
27.03.2022 Yaşam
Siirt’te gaz sıkışması nedeniyle patlama: 2 yaralı
Siirt’te gaz sıkışması nedeniyle patlama: 2 yaralı Siirt'te evde gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.
27.03.2022 Yaşam
Üsküdar'da binadaki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'dan flaş açıklama!
Üsküdar'da binadaki patlamayla ilgili Vali Yerlikaya'dan flaş açıklama! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Üsküdar'da bir apartmanda meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Patlamanın sebebi itfaiyenin kaanatine göre doğal gaz sıkışması. Daire sakinlerine kira yardımında bulunacağız. " dedi.
7.02.2022 Gündem
2 katlı evde patlama meydana geldi! 3 kişi yaralı
2 katlı evde patlama meydana geldi! 3 kişi yaralı Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2 katlı evde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.
26.01.2022 Yaşam
Mardin'de 3 katlı binada patlama! Yaralı...
Mardin'de 3 katlı binada patlama! Yaralı... Mardin'de 3 katlı binanın en üst katında gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Çıkan yangında bir kişi yaralanırken, alevler ekiplerin yoğun çabaları ile söndürüldü.
3.01.2022 Gündem
Ankara'da MTA yerleşkesindeki doğal gaz vanasında art arda patlama
Ankara'da MTA yerleşkesindeki doğal gaz vanasında art arda patlama Ankara'da, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) yerleşkesinde doğal gaz vanasında art arda 2 büyük patlama meydana geldi. Ankara Valiliği, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü yerleşkesindeki patlama nedeniyle can kaybı ya da yaralının bulunmadığını bildirdi. MTA Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, patlamanın doğal gaz vanasında meydana geldiği belirtilerek, "Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır, müdahale devam etmekte olup kontrol altına alınmıştır" denildi. Valilikten yapılan son açıklamada ise, "MTA Genel Müdürlüğü yerleşkesindeki doğal gaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmamaktadır." bilgisi paylaşıldı.
20.10.2021 Gündem
Kurban Bayramı’nda rahat sindirim için 5 ipucu
Kurban Bayramı’nda rahat sindirim için 5 ipucu Kurban Bayramı’nda sindirim problemlerinin arttığına dikkati çeken Prof. Dr. Esin Korkut, “Dinlenmiş et hem daha lezzetli olur, hem de sindirimi kolaylaşır. Et ile birlikte C vitamininden zengin salata tüketmek demir emilimini artırır. Etleri fırınlanmış, ızgara ve haşlama olarak tüketmek daha uygundur. Eğer mangal yapılacaksa etler kömürden 15 cm uzakta pişirilmelidir. Bol su içilmeli, gazlı içecek yerine soda, ayran ve bitki çayları tercih edilmelidir” dedi.
17.07.2021 Sağlık
Bebek migreninin nedeni 'kolik' olabilir
Bebek migreninin nedeni 'kolik' olabilir Her 5 bebekten 1'ini etkileyen kolik ağlamalarının gaz sıkışmasından kaynaklanmadığını belirten Uzm. Dr. Gökmen Alpaslan Taşkın, "Kolik ağlamalarına neyin sebep olduğu net olarak bilinmiyor. Bazı çalışmalar kolik ve bebek migreni arasında bir bağlantı bulmuştur ve daha ileri çalışmalar bu ilişkiyi araştırmaktadır. Fakat annenin sigara içmesi veya hamilelik sırasında sigara kullanımına devam etmesi bebeklerin kolik olma riskini arttırdığı kanıtlanmıştır” dedi.
25.02.2021 Sağlık
Fransa'nın Bordeaux şehrinde patlama!
Fransa'nın Bordeaux şehrinde patlama! Fransa'nın Bordeaux şehrinde patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişinin yaralandığı duyuruldu.
6.02.2021 Dünya
El Salvador’da gaz depolama tesisinde patlama
El Salvador’da gaz depolama tesisinde patlama El Salvador’da gaz depolama tesisinde patlama meydan geldi. Patlamanın gerçekleştiği tesisin yanındaki AVM'de onlar insanın yaşadığı panik anları kameralara yansıdı.
7.12.2020 Dünya
'Bebek migreni kolik nedeni olabilir'
'Bebek migreni kolik nedeni olabilir' Her 5 bebekten birini etkileyen kolik ağlamalarının gaz sıkışmasından kaynaklanmadığını belirten Uzm. Dr. Gökmen Alpaslan Taşkın “Kolik ağlamalarına neyin sebep olduğu net olarak bilinmiyor. Bazı çalışmalar kolik ve bebek migreni arasında bir bağlantı bulmuştur ve daha ileri çalışmalar bu ilişkiyi araştırmaktadır. Fakat annenin sigara içmesi veya hamilelik sırasında sigara kullanımına devam etmesi bebeklerin kolik olma riskini arttırdığı kanıtlanmıştır” dedi.
4.11.2020 Sağlık
Bahçelievler'de apartmanda patlama! Fatma Mavi hayatını kaybetti
Bahçelievler'de apartmanda patlama! Fatma Mavi hayatını kaybetti Bahçelievler'de sabah saatlerinde bir apartmanın ikinci katından patlama sesi duyuldu. Doğal gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği üzerinde durulan patlamada, evde tek başına yaşayan kiracı genç kadın hayatını kaybetti.
1.11.2020 Yaşam
Uçağı karıştıran kadının oğlu tanıdık çıktı!
Uçağı karıştıran kadının oğlu tanıdık çıktı! Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kıbrıs’a gitmek için kalkış hazırlığı yapan uçakta, 'Ben FETÖ'cüyüm ve uçağı patlatacağım' diye bağırıp olay çıkartan ve 'hava ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma' suçundan tutuklanan Nikar D.'nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olduğunu söylediği oğlu, geçen Ekim ayında gençlere uyuşturucu satarken meslektaşları tarafından suçüstü yakalanan B.D. çıktı. Mobil Park Polisi tarafından yakalanan B.D.'nin uyuşturucuyu getirirken kullandığı sivil araç da emniyete ait çıkmıştı.
21.12.2019 Yaşam
Diyarbakır'da patlama anının görüntüleri ortaya çıktı!
Diyarbakır'da patlama anının görüntüleri ortaya çıktı! Diyarbakır'da dün gece sebze ve meyve halinde 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı patlama anının görüntüleri ortaya çıktı.
30.11.2019 Gündem
Madende facia! Çok sayıda ölü var
Madende facia! Çok sayıda ölü var Çin’in kuzeyindeki bir kömür madeninde meydana gelen patlamada 15 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı.
19.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gaz Sıkışması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaz sıkışması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.