Gaz

Gaz

Son dakika gaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.341 gaz haberi bulunmuştur. Tüm gaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacak
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gemi, Singapur'dan önümüzdeki hafta başında yola çıkacak. İki aya yakın bir seyir süresi var. Bu platformun kendisi 10 milyon metreküp gaz üretecek." dedi.
26.07.2024Ekonomi
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Mide ağrısı karaciğer, üst bağırsak, safra kesesi ya da pankreas ile bağlantılı bir hastalık nedeni ile ortaya çıkabilir. Sindirim güçlüğü, bağırsak problemleri ve gaz da mide ağrısına neden olabilir.
26.07.2024Sağlık
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurdu
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurduAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
24.07.2024Ekonomi
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zamAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'nde yokuş aşağı inerken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, dört katlı binanın giriş katına çarptı.
22.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Adana Şalgam: Ferahlatıcı ve Sağlıklı Bir İçecek
Adana Şalgam: Ferahlatıcı ve Sağlıklı Bir İçecek Adana bölgesine özgü şalgam suyu, hem lezzetiyle hem de sağlık faydalarıyla sofraların vazgeçilmezlerinden biridir...
19.07.2024Adana
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçti
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçtiKamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi ve kanunlaştı. Yasa, 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.
18.07.2024Ekonomi
Türkiye, Somali'de petrol ve doğal gaz arayacak
Türkiye, Somali'de petrol ve doğal gaz arayacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin Somali offshore'unda petrol ve doğal gaz aramak için anlaşma imzaladığını açıkladı.
18.07.2024Ekonomi
Ankara'da belediye otobüsü devrildi: 5 kişi yaralı
Ankara'da belediye otobüsü devrildi: 5 kişi yaralıAnkara’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği belediye otobüsünün devrilmesi sonucu 5 yolcu yaralandı.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
İlkay Gündoğan kadar ses getirir! Galatasaray'a yeni Fred bulundu
İlkay Gündoğan kadar ses getirir! Galatasaray'a yeni Fred bulunduGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları tam gaz devam ederken transferde de hareketli saatler başladı. Galatasaray'dan orta saha hamlesi geldi. Brezilyalı yıldız sarı kırmızılı ekipte Fred etkisi yaratacak. İşte detaylar...
15.07.2024Galatasaray
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Karadeniz’de keşiflere ihtiyacımız var. Bu anlamda Rize açıklarında arama programımız da var. Petrol rafinesi olduğunu düşündüğümüz alanda sondaja başlamayı hedefliyoruz" dedi.
14.07.2024Ekonomi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye petrolleri, bugün sadece Gabar'da Türkiye'nin en kaliteli petrolünü, 45 bin varil günlük üretime çıkarmış durumda. 2021 yılında yaptığımız bu keşif yine Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin karalardaki en büyük keşfidir. Şu anda 41 kuyudan 45 bin varil üretiyoruz. Hedefimiz 95 kuyuda, 100 bin varil üretime çıkabilmek" dedi.
13.07.2024Ekonomi
Batshuayi'yi ilk maçında yerin dibine soktular! Metehan Baltacı yapılmayanı yaptı: Mucize gibi bir şey
Batshuayi'yi ilk maçında yerin dibine soktular! Metehan Baltacı yapılmayanı yaptı: Mucize gibi bir şeyGALATASARAY HABERLERİ... Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Galatasaray, sezonun ilk yurtdışı kampını Avusturya'da gerçekleştiriyor. Yapılacak transferleri de bu kampa yetiştirmek isteyen sarı-kırmızılılar, ilk hazırlık maçına çıktı. LASK Linz ile oynanan mücadeleden 3-2 mağlup ayrılan Galatasaray'da gündeme Michy Batshuayi oturdu. Bu sırada sarı-kırmızılı ekibin gollerini genç savunmacı Metehan Baltacı kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
12.07.2024Galatasaray
Galatasaray'a veda etti, boşluğu hemen oldu! 2 yıldız birden hayırlı olsun
Galatasaray'a veda etti, boşluğu hemen oldu! 2 yıldız birden hayırlı olsunGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sarı-kırmızılılar bir süredir gündeminde olan 8 numara ve sağ bek için mutlu sona yaklaştı. Öte yandan takıma veda edecek isimler de belli oldu. İşte detaylar...
11.07.2024Galatasaray
Kira sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken öneri geldi! Elektrik, su ve doğal gaz faturası detayı
Kira sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken öneri geldi! Elektrik, su ve doğal gaz faturası detayıKira sözleşmeleriyle ilgili kiracılara çok önemli uyarı geldi. Kira sözleşmeleri hazırlanırken elektrik, su ve doğal gaz faturasıyla ilgili dikkat çeken detay verildi. Kira davalarında rekor artışlar görülürken, maalesef sorunlar adli vakalara da dönüştü. Yaşanabilecek anlaşmazlıkları en düşük seviyede tutmak için ise doğru hazırlanan bir kira sözleşmesi büyük önem taşıyor. Peki tarafların haklarını koruyan sözleşmede nelere dikkat etmek gerekiyor?
11.07.2024Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
Bakan Bayraktar, Dünya Bankası ile enerji iş birliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdi
Bakan Bayraktar, Dünya Bankası ile enerji iş birliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, enerji dönüşümü ve temiz enerji konularında Dünya Bankası ile iş birliğinin geliştirilmesi ve ortak projelerin artırılmasının hedeflendiğini bildirdi.
10.07.2024Ekonomi
Ryan Kent, Crespo kalıyor takımın bel kemiği ayrılıyor! Fenerbahçe'yi yıkan ayrılık
Ryan Kent, Crespo kalıyor takımın bel kemiği ayrılıyor! Fenerbahçe'yi yıkan ayrılıkFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezon hazırlıklarına Jose Mourinho yönetiminde tam gaz devam eden Fenerbahçe, transferde flaş gelişmeler yaşıyor. Şu ana kadar yalnızca Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alan sarı-lacivertliler, satılacak oyunculardan da oldukça önemli gelirler bekliyor. Özellikle EURO 2024'te performansını katlayan Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den 30 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama transfer yapabilir. Bu sırada Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı beklenirken sarı-lacivertli ekipte sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.
10.07.2024Fenerbahçe
Rus mahkemesinden Volkswagen’e dikkat çeken tazminat cezası!
Rus mahkemesinden Volkswagen’e dikkat çeken tazminat cezası!Rusya’da bir mahkeme, Rus GAZ şirketinin açtığı davada Alman Volkswagen şirketine 16,9 milyar ruble (yaklaşık 193 milyon dolar) tazminat cezası verdi.
9.07.2024Ekonomi
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, TÜİK Toplantı Salonu'nda basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve ekonomi haber müdürleriyle bir araya gelerek gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyon hesaplamalarına ilişkin tepkilere yanıt veren Çetinkaya dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplandığını belirtti. Çetinkaya "TÜFE ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) arasında oluşan fark da sadece Türkiye'ye özgü değil" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Ekonomi
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklaması
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklamasıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) hesaplamalarında enflasyon sepetindeki madde fiyatlarının neden açıklanmadığı, diğer kuruluşlarca yayımlanan endeksler ile farklılıklar, fiyat artışlarına etki eden faktörler gibi konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
9.07.2024Ekonomi
Nez aldatılma itirafıyla şaşırttı: Demek biz bitti dedim
Nez aldatılma itirafıyla şaşırttı: Demek biz bitti dedim Yeni boşanan oyuncu Onur Atilla ile yeni bir aşka yelken açan Nez’in ilişkisi biranda magazin gündemine oturdu. Rüştü Onur Atilla ile aşkı tam gaz devam eden Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk oldu. Şarkıcı ilişkileriyle ilgili yaptığı itiraflarla dikkat çekti.
9.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.