Fatih Özer

Fatih Özer

Son dakika fatih özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 675 fatih özer haberi bulunmuştur. Tüm fatih özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı! İşte Faruk Fatih Özer için hapis cezası
Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı! İşte Faruk Fatih Özer için hapis cezası Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Faruk Fatih Özer hakkında 11 bin 462 yıla kadar hapis istendi.
22.01.2024 Gündem
Mahkemeden dikkat çeken Thodex tespiti! Cezaevinden mektup yazdı
Mahkemeden dikkat çeken Thodex tespiti! Cezaevinden mektup yazdı Türkiye'nin en büyük dolandırıcılığını yapan Faruk Fatih Özer'e 11 bin 196 yıl hapis cezası veren mahkemenin hükümle birlikte dikkat çeken bir Thodex tespiti yaptığı öğrenildi. Mahkeme; "Thodex şirketi nitelikli dolandırıcılık ve bu suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama amacıyla kurulmuş bir suç örgütü" tespiti yaptı. Özer, cezaevinden yazdığı mektupla, "Bana verilen cezayı kabul etmiyorum. Haksız ve hukuka aykırı kararınıza itiraz ediyorum" dedi. Öte yandan savcılık, dava kapsamında tahliye olan sanıkların tutuklanmaları talebinde bulundu.
1.10.2023 Yaşam
Thodex davasında sanıklara çifte şok! Hapsin yanında rekor para cezası
Thodex davasında sanıklara çifte şok! Hapsin yanında rekor para cezası Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 40 bin 564 yıl hapis istemiyle yargılanan Faruk Fatih Özer’in de içinde olduğu 21 sanık hakkında mahkeme kararını açıklanırken, dikkat çeken bir detay da ortaya çıktı.
8.09.2023 Yaşam
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu
THODEX davasında karar açıklandı! Faruk Fatih Özer'in cezası belli oldu Kripto para borsası THODEX davasında karar açıklandı. Anadolu 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer, ablası Serap Özer ve ağabeyi Güven Özer hakkında 11 bin 196 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ve 135 milyon lira adli para cezası verildi.
7.09.2023 Gündem
Bankadan para çeken vatandaşlara GPS'li tuzak! Milyonluk vurgun
Bankadan para çeken vatandaşlara GPS'li tuzak! Milyonluk vurgun Ankara’da bankadan yüklü miktarda para çeken vatandaşların araçlarına GPS koyup takip ederek yaklaşık 1 milyon 200 bin lirayı gasp eden çete üyeleri, düzenlenen operasyonla yakalandı.
7.09.2023 Yaşam
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Şimşek "Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak" dedi.
7.09.2023 Ekonomi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Türkiye'de ilk vaka: Auto-Brewery Sendromu! İçmeden sarhoş oldu, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor
Türkiye'de ilk vaka: Auto-Brewery Sendromu! İçmeden sarhoş oldu, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor Tıp literatüründe 'Auto-Brewery Sendromu' olarak bilinen karbonhidrat ve şekerli gıdanın vücutta alkole dönüşmesine neden olan vaka Türkiye’de ilk defa Giresun’da görüldü. Tükettiği karbonhidrat ve şekerli gıdalardan sonra "İçmeden sarhoş olmak" deyimini hayatında yaşayan ve sarhoş gibi gezen ancak kendisi bunun farkında olmayan hasta, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor.
7.09.2023 Yaşam
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede türkülü savunma! "Yolun sonu görünüyor"
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede türkülü savunma! "Yolun sonu görünüyor" Hakkında toplam 40 bin 462 yıl hapis cezası istenen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer savunmasını türküyle yaptı. Faruk Fatih Özer savunmasında Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun onu görünüyor' türküsünden alıntı yaptı. Özer ayrıca, 'Thodex yalnızca bir şirket ve iflas etti. Dünya üzerindeki tüm kurumları yönetebilecek kadar zekiyim. Suç örgütü kuracak olsam bu kadar amatörce hareket etmezdim.' ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Yaşam
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer için 40 bin 462 yıla kadar hapis istemi
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer için 40 bin 462 yıla kadar hapis istemi Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı ve Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama" suçlarından toplamda 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasını istedi.
18.07.2023 Gündem
THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer'e 7 ay 15 gün hapis cezası
THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer'e 7 ay 15 gün hapis cezası THODEX'İN kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili dikkat çeken karar verildi. THODEX'İN kurucusu Faruk Fatih Özer'in Vergi Denetim Kurulu'na istenen belgeleri vermediği gerekçesiyle yargılandığı davada 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme verilen cezanın ertelenmesine karar verirken Faruk Fatih Özer, "Suç tarihinde şirket yetkilisi ben değildim kayyum atanmıştı bu nedenle istesem de defterleri ibraz edemezdim" dedi.
16.07.2023 Gündem
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar Antalya'da yaşayan Esra ve Ömer Aydoğan çiftinin 15 yıldır hayalini kurdukları dünya turu planı, atölyeye dönüştürdükleri karavanla gerçeğe dönüştü. Antalya'dan yola çıkan çift, karavanda ürettikleri deri ürünleri pazaryerlerinde satarak dünyayı gezecek ve Türk kültürünü tanıtacak.
12.06.2023 Yaşam
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede ilk sözler: Bana kumpas kuruldu
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede ilk sözler: Bana kumpas kuruldu Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer hakim karşısına çıktı. Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya 7 tutuklu sanık da katıldı.
12.06.2023 Gündem
Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer'in ifadesi ortaya çıktı
Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer'in ifadesi ortaya çıktı Arnavutköy'de gözaltına alınan Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Özer'in emniyetteki ifadesinde, "Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi. Faruk Fatih Özer, Terör ve Örgütlü Suçlar bürosunda yaklaşık 2 saat süren savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Faruk Fatih Özer çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Maltepe ceza infaz kurumuna gönderildi.
23.04.2023 Gündem
Banka şube müdürü ünlü futbolcuları dolandırdı! Fatih Terim'e 10 milyon dolarlık şok
Banka şube müdürü ünlü futbolcuları dolandırdı! Fatih Terim'e 10 milyon dolarlık şok Özel bir bankanın şube müdürü olan Seçil Erzan, aralarında futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de bulunduğu çok sayıda varlıklı kişiyi 80 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. İşte detaylar
22.04.2023 Gündem
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer 400 binden fazla kişiyi dolandırdı
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer 400 binden fazla kişiyi dolandırdı Arnavutluk’un Türkiye’ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer İstanbul’a getirildi. 400 binden fazla kişiyi dolandıran, 2 milyar liralık vurgun yapan Özer, sorgulanıyor.
21.04.2023 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi Arnavutluk'un iade ettiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, Tiran-İstanbul seferini yapan uçakla Türkiye'ye getirildi. 
20.04.2023 Gündem
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesinin kırsal kesimindeki Belpınar Mahallesi'ndeki 3 köyde 14 köy evi tamamlandı. Mesthöyük köyünde yöresel mimariye uygun tek katlı evlerden 3'ü, Ramazan Bayramı'nda sahiplerine teslim edilecek. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir video paylaştı.
19.04.2023 Ekonomi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek Arnavutluk tarafından iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getirilecek.
19.04.2023 Gündem
Faruk Fatih Özer, Türkiye'ye iade ediliyor
Faruk Fatih Özer, Türkiye'ye iade ediliyor Arnavutluk Yüksek Mahkemesi, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesini onayladı. Fatih Özer, 3 Mayıs'a kadar iade edilecek.
18.04.2023 Gündem
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer için Arnavutluk Yüksek Mahkemesi kararını verdi!
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer için Arnavutluk Yüksek Mahkemesi kararını verdi! Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iadesi konusunda son kararı Arnavutluk Yüksek Mahkemesi verdi.
13.04.2023 Gündem
'Thodex'in sahibi Fatih Özer için iade kararı
'Thodex'in sahibi Fatih Özer için iade kararı Arnavutluk'ta yakalanan 'Thodex' firmasının sahibi Faruk Fatih Özer'in, Türkiye'ye iade kararı temyiz mahkemesince uygun bulundu.
1.01.2023 Gündem
Şantaj suçlamasıyla gözaltına alınan 'Gaga Bulut' tutuklandı
Şantaj suçlamasıyla gözaltına alınan 'Gaga Bulut' tutuklandı İzmir'de sosyal medyadan kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, fotoğraf ve videolardaki kişilere ait görselleri kaldırmak için şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan, 'Gaga Bulut' olarak bilinen fenomen Bulut Altuğ (26) tutuklandı.
30.12.2022 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili son dakika gelişmesi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili son dakika gelişmesi Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 17 Kasım'da verilen Türkiye'ye iade edilme kararı, bugün Durres Temyiz Mahkemesi tarafından onandı.
30.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.