Faruk Özlü

Faruk Özlü

Son dakika faruk özlü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faruk özlü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faruk özlü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faruk Özlü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faruk özlü gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 faruk özlü haberi bulunmuştur. Tüm faruk özlü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde aday olan ünlü isimler sandıkta ne sonuç aldığı merak konusu oldu. ‘Behzat Ç’ dizisindeki ‘emniyet amiri’ rolüyle tanınan CHP’nin Etimesgut adayı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, oyların yüzde 55.7’sini alarak seçimi kazanırken, Düzce’de Yeniden Refah Partisi’nden seçime giren şarkıcı Davut Güloğlu, mevcut belediye başkanı AK Partili Faruk Özlü karşısında yüzde 29.5 oy alsa da kaybeden taraf oldu.
1.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi Düzce yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Düzce iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Düzce Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Düzce aday listesi
31.03.2024 Gündem
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli?
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli? AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü oldu. Faruk Özlü'nün ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den adayı olan Faruk Özlü kimdir?
7.01.2024 Gündem
Bakan Soylu: Birileri egzajere edebilir, birileri viral videolar hazırlayabilir ama biz 3 kişinin zihnine bunu sokalım yeter
Bakan Soylu: Birileri egzajere edebilir, birileri viral videolar hazırlayabilir ama biz 3 kişinin zihnine bunu sokalım yeter İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'çök-kapan-tutun' ve tahliye tatbikatlarının önemine değinerek, "Birileri egzajere edebilir, birileri viral videolar hazırlayabilir, bunlar yapılabilir ama biz 3 kişinin zihnine bunu sokalım yeter" dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ise 12 Kasım'da yapılan çök-kapan-tutun tatbikatının faydasının, Düzce depreminde görüldüğünü kaydetti.
23.11.2022 Gündem
Deprem sonrası Düzce'de elektrikler kesildi
Deprem sonrası Düzce'de elektrikler kesildi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde, 6.81 derinliğinde deprem meydana geldi. Sarsıntının ardından Düzce'de elektriklerin kesildiği ve internet erişiminde sorunlar yaşandığı aktarıldı.
23.11.2022 Gündem
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Zeminden 6.81 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, başta Düzce olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Edirne illeri ile ilçelerinde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada yaralı sayısının 61 olduğu duyuruldu.
23.11.2022 Gündem
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir Uşak’ta açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; “CHP’liler gibi ajanslara trilyonlar aktarmıyoruz. CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir. Biz, AK Partili belediyeler olarak 20 yıldır çalışkanlığımızla ve dürüstlüğümüzle iftihar ediyoruz” dedi.
3.08.2022 Siyaset
Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika… İstanbul'da da hissedildi!
Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika… İstanbul'da da hissedildi! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem, İstanbul ve birçok çevre ilde hissedildi. Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmadığını belirtti.

AFAD tarafından yapılan yeni açıklamada, Düzce'de saat 15.40'ta meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından, saat 15:57'de 4.3 büyüklüğünde ikinci depremin meydan geldiği duyuruldu.
17.11.2021 Gündem
Belediye başkanından 'aşı olmayanlar kamu hizmetlerinden mahrum edilsin' önerisi
Belediye başkanından 'aşı olmayanlar kamu hizmetlerinden mahrum edilsin' önerisi Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs aşısı olmayanların, kamu hizmetlerinden mahrum edilmeleri önerisinde bulundu.
4.10.2021 Gündem
Harekete geçildi! Aşırı hava kirliliğinin kaynağı araştırılıyor
Harekete geçildi! Aşırı hava kirliliğinin kaynağı araştırılıyor Düzce'de, geçen hafta standardın çok üstüne çıkan hava kirliliğinin önüne geçmek için tedbirler alınmaya başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen mobil hava kalitesi ölçüm aracı 4 noktada ölçüm yapacak. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, hava kirliliğinin kaynağını tespit edip tedbirler alacaklarını, vatandaşları doğal gaz kullanımına teşvik edeceklerini belirterek, lastik ve yağ yakanları ise uyararak, ceza yazılacağını açıkladı.
12.12.2020 Gündem
Bakan Soylu kayınpederini son yolculuğuna uğurladı
Bakan Soylu kayınpederini son yolculuğuna uğurladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun vefat eden kayınpederi Metin Dinç, son yolculuğuna uğurladı.
12.07.2020 Siyaset
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın ismi caddeye verilecek
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın ismi caddeye verilecek Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın ismi Düzce’de annesinin yaşadığı sokağa, bir cadde veya parka verilecek.
1.07.2020 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Sorunu çözdük başlıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Sorunu çözdük başlıyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan Düzce'de halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Akçakoca'ya yapılması planlanan devlet hastanesi için "Akçakoca'ya kazandıracağımız devlet hastanesinin yer sorununu çözdük. İnşallah yakında inşaatına başlıyoruz." dedi.
27.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Zillet ittifakı gücünü FETÖ'den ve Kandil'den alıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Zillet ittifakı gücünü FETÖ'den ve Kandil'den alıyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,"Gücünü milletten almayan siyaset anlayışı yenilmeye mahkumdur, zillet ittifakında olduğu gibi. Zillet ittifakı gücünü nereden alıyor? Tabii ki milletten değil, FETÖ'den ve Kandil'den alıyor" dedi.
23.02.2019 Siyaset
Yangında çocuklarının öldüğü söylenmedi
Yangında çocuklarının öldüğü söylenmedi Düzce'nin Yığılca ilçesi Hoşafoğlu köyündeki 2 katlı müstakil evde çıkan yangında 3 evladı ölen Muhammed Korkmaz'a, çocuklarını kaybettiği söylenemedi.
14.12.2018 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 ilin belediye başkan adayını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 ilin belediye başkan adayını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıkladı. Aralarında eski bakanların da olduğu listede bir vali, iki de şu anda kayyum olarak görev yapan isim bulunuyor.
24.11.2018 Siyaset
AK Parti eski bakanları sahaya sürecek
AK Parti eski bakanları sahaya sürecek İktidar partisi, aday belirleme çalışmalarında sona yaklaşırken, büyük illerde aday gösterilecek isimler de ortaya çıkmaya başladı.
22.11.2018 Siyaset
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Kabinede 16 Bakan ve 1 Cumhurbaşkanı yardımcısı yer alırken önceki kabinede yer alan 23 isme ise yer verilmedi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte 26 olan bakanlık sayısı 16'ya inmişti.
10.07.2018 Gündem
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak getirildi. Albayrak, böylece ekonominin dümenine geçti. Ticaret Bakanlığı’na ise iş insanı Ruhsar Pekcan gelirken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum da artık bakan. Yeni kabine üyelerinin açıklanmasının ardından, hem kamu kurumlarında deneyim kazanan bürokratların hem de özel sektörde yeniliklere imza atan ve öncülük yapan isimlerin bakanlıklara getirildiği yorumları yapıldı. Bakanların ilk icraatları ve alanlarına yönelik uygulamaları merakla bekleniyor.
10.07.2018 Ekonomi
Prof. Dr. Fuat Sezgin uğurlandı! Erdoğan böyle veda etti
Prof. Dr. Fuat Sezgin uğurlandı! Erdoğan böyle veda etti İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin düzenlenen cenaze töreninin ardından son Gülhane Parkı'nda yer alan İstanbul İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi yanındaki alanda toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 yılını Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı ilan edeceğiz, gerekli talimatı verdik" dedi.
1.07.2018 Gündem
Yerinde saymamak için 10 maddelik talep
Yerinde saymamak için 10 maddelik talep TİM dün yeni yönetimini ve başkanını seçerken, 71 bin olan ihracatçı sayısının 120 bine çıkabilmesi ve ihracatta yerimizde saymamamız için Hükümet’e de 10 yeni talep iletildi
30.06.2018 Ekonomi
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminde nasıl bir kabine oluşturacağı merakla bekleniyor. Erdoğan’ın kabineye MHP’den isimleri alması da gündemde. Ak Parti’den dört veya beş ismin bakanlık için vekillikten istifası bekleniyor.
26.06.2018 Siyaset
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Faruk Özlü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faruk özlü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.