Faik Öztürk

Faik Öztürk

Son dakika Faik Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Faik Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Faik Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faik Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faik öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 faik öztürk haberi bulunmuştur. Tüm faik öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faik Öztürk’ten çocuklarıyla ilgili çarpıcı açıklama! Bu itiraf çok konuşulacak
Faik Öztürk’ten çocuklarıyla ilgili çarpıcı açıklama! Bu itiraf çok konuşulacak Faik Öztürk katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk programda uzun yıllardır gözlerden uzak büyüttüğü 2 oğlunun evine hiç gitmediğini nerede dahi oturduklarını bilmediğini itiraf etti.
14.10.2023 Magazin
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bol filtreli fotoğraflarla güldürdü
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bol filtreli fotoğraflarla güldürdü Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
6.09.2023 Magazin
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı!
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı! Safiye Soyman, yaklaşık 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.07.2023 Magazin
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü!
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü! Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Fotoğrafında abartılı bir filtre kullanan ünlü isim, sosyal medyanın diline düştü.
14.05.2023 Magazin
Safiye Soyman: Estetikler Faik'in hoşuna gidiyor
Safiye Soyman: Estetikler Faik'in hoşuna gidiyor Yaptırdığı estetiklerle adından söz ettirne Safiye Soyman, 23 yıldır Faik Öztürk ile birlikte. '2. Sayfa' canlı yayınına katılan şarkıcı, hayat arkadaşı ile yıllar önce aralarında geçen kıskançlık olayını anlattı. Safiye Soyman, yaptırdığı estetik işlemleri de sıraladı.
3.05.2023 Magazin
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi!
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçirdiği boyun ve yüz gerdirme operasyonu sonrası önceki gün alışveriş merkezi çıkışı görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Safra kesesini aldırmak için ameliyat olan Safiye Soyman'ı, hayat arkadaşı Faik Öztürk yalnız bırakmadı. Soyman, operasyon sonrası yayınladığı videoda sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
23.01.2023 Magazin
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.
20.10.2022 Magazin
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün dolandırıcılık davasında karar
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün dolandırıcılık davasında karar Bilecik’in Bozüyük ilçesinde şirket kurarak çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan yargılanan Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk ile 1 sanık hakkında beraat kararı verildi.
18.10.2022 Magazin
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'e 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat talebi
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'e 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat talebi Şarkıcı Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün Eskişehirli bir unlu mamulleri toptancısını 100 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla tutuksuz yargılandıkları davanın, 3üncü duruşması görüldü. Savcı, iddianamede haklarında 10 yıla kadar hapis cezası istenen şirket yöneticisi Berrin Canbolat'ın yanı sıra Soyman ve Öztürk için dolandırıcılık suçlamasına ilişkin 'delil elde edilemediğinden' mahkemeden beraat kararı talep etti.
5.10.2022 Gündem
Safiye Soyman: Ben tektaşımı kendim aldım
Safiye Soyman: Ben tektaşımı kendim aldım Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum Bardakçı Koyu'nda bir otelde sahneye çıkan Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk, repertuvarları ile kulaklara, esprileri ile kalplere bayram coşkusu yaşattı.
11.07.2022 Magazin
Seda Sayan ile ilgili Faik Öztürk'ten şoke eden açıklama! ' Lunaparkı var, kiminle oynamak istiyorsa onu alıyor'
Seda Sayan ile ilgili Faik Öztürk'ten şoke eden açıklama! ' Lunaparkı var, kiminle oynamak istiyorsa onu alıyor' Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Öktan ile nikah masasına oturmuştu. Sayan'ın yakın dostu Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, 7’nci kez evlenen ünlü şarkıcı hakkında ilginç bir açıklama yaptı.
24.06.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında?
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Seda Sayan ve Çağlar Ökten nikah masasına oturdu. Çiftin, Mayıs ayında Prag‘da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan‘ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul‘da gerçekleşti. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in evlilik haberlerinin ardından pek çok kişi de “Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Çağlar Ökten çocuğu var mı? Seda Sayan kaç yaşında?” sorularını araştırıyor. İşte Seda Sayan Çağlar Ökten düğünü ile ilgili detaylar…
25.04.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi
Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi Seda  Sayan ve Çağlar Ökten bu akşam Swiss Otel The Bosphourus da Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlunun gerçekleştirdiği nikah ile evlendi.
24.04.2022 Magazin
Safiye Soyman'dan duygusal açıklama: Oğlum Harun'un geleceği garanti altında
Safiye Soyman'dan duygusal açıklama: Oğlum Harun'un geleceği garanti altında Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın (61) eski eşi Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen Harun, 20 yıldır MS hastalığıyla mücadele ediyor. Oğlunun son durumunu anlatan şarkıcı, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile aşk yaşayan yakın dostu Seda Sayan'ın Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da gerçekleşecek nikâh törenine katılmayacağını açıkladı.
7.04.2022 Magazin
Faik Öztürk sarışın kadınla sarmaş dolaş yakalanmıştı! Canlı yayında özür diledi
Faik Öztürk sarışın kadınla sarmaş dolaş yakalanmıştı! Canlı yayında özür diledi Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün aşkını derinden sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Faik Öztürk'ün sarışın kadınla samimi görüntüleri ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü. Gece boyunca sarışın kadınla samimi anlar geçiren Öztürk canlı yayında özür diledi.
26.03.2022 Magazin
Faik Öztürk, Safiye Soymanı aldattı mı? Sarışın kadınla sarmaş dolaş...
Faik Öztürk, Safiye Soymanı aldattı mı? Sarışın kadınla sarmaş dolaş... Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'da ekrana gelen görüntülerde Faik Öztürk'ün sarışın bir kadınla sarmaş dolaş yakalandığı görüldü. Bunun üzerine programa telefonla bağlanan Öztürk açıklamalarda bulundu.
22.03.2022 Magazin
Safiye Soyman ve Faik Öztürk hakkında şok iddia! 'Tanınmış kişiler olduğu için verdik'
Safiye Soyman ve Faik Öztürk hakkında şok iddia! 'Tanınmış kişiler olduğu için verdik' Bilecik’in Bozüyük ilçesinde şirket kurarak, çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan haklarında 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ve 5 bin gün adli para cezası istenen Safiye Soyman ve Faik Ersoy çiftinin yargılandığı davada ilk celse görüldü.
20.01.2022 Gündem
Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi!
Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi! Şimdilerde Londra tatilinde olan Safiye Soyman; sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen “teve2 Magazin Masası” programına telefonla bağladı. Yanında Seda Sayan olmadan ilk kez İngiltere'ye gittiğini dile getiren ünlü şarkıcı, yakın dostuna olan özlemini anlattı.
21.12.2021 Magazin
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor!
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor! 2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV billboardlardaki yerini aldı. Billboardda kanalın yeni logosu ve kadrosu belli oldu. Peki, Flash TV açıldı mı?
5.10.2021 Gündem
Balçiçek'le Sohbete Geldik 8. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 8. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter'in yeni bölüm konukları Safiye Soyman ve Faik Öztürk oluyor.
21.12.2020 Televizyon
Faik Öztürk tavlada yenilince olanlar oldu
Faik Öztürk tavlada yenilince olanlar oldu Sanatçı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, önceki gün Bülent Kaya ile iddialı bir tavla maçı yaptı.
9.09.2020 Magazin
Tavlada yenildi, tansiyonu çıktı!
Tavlada yenildi, tansiyonu çıktı! Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, önceki gün Bodrum'da, Azka Müzik'in patronu Bülent Kaya ile tavla oynadı...
20.06.2020 Magazin
İddiayı kaybedince saçlarından oldu
İddiayı kaybedince saçlarından oldu Faik Öztürk, Safiye Soyman'la girdiği iddiayı kaybedince olanlar oldu...
29.04.2020 Magazin
"Bize çeşme suyu, Safiye’ye milkshake"
"Bize çeşme suyu, Safiye’ye milkshake" Safiye Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk’le ‘Azka Yaz Konserleri’ kapsamında sahne aldı.
1.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Faik Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faik öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.