Gazete Vatan Logo
Magazin Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi!

Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi!

Şimdilerde Londra tatilinde olan Safiye Soyman; sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen “teve2 Magazin Masası” programına telefonla bağladı. Yanında Seda Sayan olmadan ilk kez İngiltere'ye gittiğini dile getiren ünlü şarkıcı, yakın dostuna olan özlemini anlattı.

Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi!

 Geçtiğimiz günlerde Londra'ya giden ve tatiline devam eden Safiye Soyman; sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı "teve2 Magazin Masası"na telefonla bağladı.

Yakın arkadaşı Seda Sayan olmadan ilk kez Londra’ya tatile giden Safiye Soyman, dostu yanında olmadığı için onu çok özlediğini belirterek “Seda Sayan’la günde 3-4 kez görüntülü konuşuyoruz” dedi.

"AYAKKABI DEĞİL AMA ÇANTADA İMİTASYON ÜRÜN KULLANIYORUM"

Londra’nın dünyaca ünlü markalarını buluşturan bir alışveriş merkezinde alışverişe çıkan Safiye Soyman, ayakkabı fiyatlarını görünce; 'çakma ayakkabı' polemiğine de dahil oldu.

Soyman, “Ayakkabıda tercih etmem ama ne yalan söyleyeyim çantada imitasyon ürün kullanıyorum” diyerek bir de itirafta bulundu. Ünlü isim, sözlerine; "Şimdi çok pahalandı, zamanında aldıklarımı giyiyorum. Çoğu zaman da para vermiyorum, sponsorlarımız yolluyor" diye devam etti.

İngilizce konusunda sıkıntı yaşamadığını söyleyen Soyman, "Zaten burada beni misafir eden arkadaşım İngilizce biliyor. Pek de evden çıkmadığımız için sorun olmadı. Geçen kahve isterken 'I am coffee' (Ben kahveyim) dedim, kız karşımda gülmekten kırıldı" diye konuştu.

Haberin Devamı

"DÖNDÜĞÜMDE KONUK OLARAK GELİRİM"


Londra'dayken hayat arkadaşı Faik Öztürk'ü de çok özlediğini söyleyen Safiye Soyman, döndüğünde; “teve2 Magazin Masası” programının canlı yayınına konuk olarak geleceğini de belirtti.