Gazete Vatan Logo
Magazin Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü!

Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü!

Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Fotoğrafında abartılı bir filtre kullanan ünlü isim, sosyal medyanın diline düştü.

Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü!

Uzun yıllardır Faik Öztürk ile birliktelik yaşayan Safiye Soyman, yıllar önce hayat arkadaşı ile yaşadığı bir kıskançlık olayının perde arkasını, geçtiğimiz günlerde TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında anlatmıştı.

"FAİK 'GİT BACIM, İŞİNE BAK' DEDİ"

Gittiği mekanın tuvalet kapısının önünde Faik Öztürk’ün arka cebine telefon numarasını sıkıştıran bir kadınla aralarında geçen diyaloğu paylaşan şarkıcı, şunları söylemişti:

Ankara'da bir mekana gitmiştik ailece. Faik Bey'le de 5 yıldır beraberdik. Eğlenirken üç bayan bize sürekli işaret ediyordu. Benim dikkatimi çekmedi de arkadaşımın eşinin dikkatini çekmiş. Faik bir ara lavaboya gitti. Baktım kadın da arkasından gitti, gördüm. Tanınmış olduğu için bakıyorlardır diye düşündüm

Sözlerine; "Hemen telefon numarasını ve ismini yazmış, Faik'in cebine sıkıştırdı. Benim arkadan geldiğimi hissetmedi. Kadından şüphelenince arkasından gittim çünkü. Hemen enseledim. Kızın kolundan tuttum, 'Ne oluyor? Çok ayıp oluyor. Bu kadar erkek varken ne oluyor? Derdiniz ne? Biliyorsunuz benimle beraber. Bekar erkekler de var.' dedim" şeklinde devam eden Soyman, şu ifadeleri kullanmıştı:

'Sadece sen mi varsın? Muvaffak olmuş erkeği herkes paylaşır. Tamam, sen beş sene konuşmuşsun. Biraz da biz faydalanalım' dedi. 'Buyur o zaman' dedim. Faik, 'Ne oluyor?' diye sordu. 'Git bacım, işine bak. Çok ayıp' diye tepki gösterdi. Böyleleri var. Gece kulübüne gidiyorsun, evli misin yoksa bekar mısın sorulmuyor.

 

"BENDE EGO SIFIR, ÖZGÜVEN TAVAN"

Geçirdiği boyun ve gıdı germe operasyonu sonrası bambaşka bir görüntüye kavuşan 62 yaşındaki ünlü isim, yüzüne yaptırdığı estetik işlemleri de sıralamıştı. Soyman, "Boyun ve gıdı gerdirme ameliyatı yaptırdım. Suratım henüz şiş. Yüzümü çekerek kulağımın içinde topladı. Yüzümü 3 santim yukarı çekti. Boynumu da çekerek kulağımın arkasına topladı. Yanaklarımda bir şey yok. Yüzüm çekildiği için öyle görünüyor. 2 sene önce jawline yapılmıştı. Bir yerimi doldurtmadım. Bende ego sıfır, özgüven tavan. O yüzden de yaptırdığım her şeyi söylüyorum" demişti.

Haberin Devamı

PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Safiye Soyman, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla gündeme geldi. Los angeles'a tatile giden ve meşhur Hollywood yazının önünde fotoğraf çektiren şarkıcı, gönderisine; "Los angeles'a gelince tabii ki Hollywood'a gelinmez mi? Bu benim üçüncü gelişim, yarın akşam da konserimiz var. Monaco Club, herkesi bekliyoruz. Sevgiler" mesajını yazdı.

Soyman'ın kısa sürede 6 bine yakın beğeni alan paylaşımında sosyal medya kullanıcılarının diline düşen şey ise ünlü ismin kullandığı filtre oldu. Takipçileri, şarkıcıya; "Sen kimsin? Safiye'ye ne yaptın?", "Yaş 16 galiba", "Keşke yeni fotoğraf koysaydınız, bu sanırım 40 yıl öncesi falan" ve "Kızınız mı bu hanımefendi?" gibi yorumlar yağdı.

Haberin Devamı