Faciadan Dönüldü

Faciadan Dönüldü

Son dakika faciadan dönüldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faciadan dönüldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faciadan dönüldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faciadan Dönüldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faciadan dönüldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 faciadan dönüldü haberi bulunmuştur. Tüm faciadan dönüldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'daki orman yangını hızlı müdahaleyle söndürüldü! Faciadan dönüldü
Adana'daki orman yangını hızlı müdahaleyle söndürüldü! Faciadan dönüldü Adana'nın Pozantı ilçesindeki orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
7.04.2024 Adana
Uludağ'da faciadan dönüldü! Telesiyejin telleri koptu, bir turist yaralandı
Uludağ'da faciadan dönüldü! Telesiyejin telleri koptu, bir turist yaralandı Uludağ’da kayakçıların ve tatilcilerin kullandığı telesiyejin telleri kopunca bir turist yaralandı. Jandarma ekiplerince kar motoruyla hastaneye kaldırılan turist tedavi altına alınırken, telesiyeji tamir etmek için gelen işçi ise adeta ölüme meydan okudu. Arka arkaya yaşanan ihmaller kameraya yansıdı.
3.02.2024 Gündem
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı Kağıthane Çağlayan’da freni tutmadığı iddia edilen otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak önce doğalgaz kutusuna ardından da binanın girişine çarparak durabildi. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, kopan doğal gaz borusundan sızan gazlar sokağa yayıldı. Binanın girişinin kapanması nedeniyle vatandaşlar bir süre içeriye giremedi.
9.10.2023 Yaşam
Faciadan dönüldü! Vatandaşlar son anda durdurdu
Faciadan dönüldü! Vatandaşlar son anda durdurdu Denizli’de 4 gün aradan sonra yeniden yaşanan sel afeti, karayollarının yanı sıra demiryolu hattında da çökmeye neden oldu. Arazilerini kontrol için gittiklerinde çökmeyi fark eden vatandaşlar, yaklaşmakta olan treni son anda durdurarak bir facianın önüne geçti.
4.06.2023 Yaşam
Lunaparkta faciadan dönüldü! Dev salıncak ağaç dallarına takıldı...
Lunaparkta faciadan dönüldü! Dev salıncak ağaç dallarına takıldı... Bursa'da, dün zincirlerin birbirine dolanmasıyla 8 kişinin yaralandığı dev salıncak, bugün de ağaç dallarına takıldı. Şans eseri bugünkü olayda yaralanan olmazken, korku dolu o anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
23.04.2023 Yaşam
Küçükçekmece’de araç kontrolden çıkıp elektrik direğine çarptı! Faciadan dönüldü
Küçükçekmece’de araç kontrolden çıkıp elektrik direğine çarptı! Faciadan dönüldü İstanbul Küçükçekmece’de bir araç, viraja girdiği sırada kontrolden çıkarak otobüs durağının yanında bulunan elektrik direğine çarptı. Kazada, araç sürücüsü ve araçta bulunan 3 yolcu yaralanırken durakta bekleyen kimsenin olmaması, olası faciayı önledi.
22.02.2023 Yaşam
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama meydana geldi. Yolda çukur oluşurken, 4 araç alev alev yandı. Yangın söndürülürken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
27.01.2023 Yaşam
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik'
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik' İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşanan olay bir evlenme arifesindeki çifti ayrılığın eşiğine getirdi. Düğün salonu yıkıldı, düğünleri iptal edildi, ödedikleri parayı da geri alamadı. Kendilerine başka bir salon da ayarlanmadığını belirten Doruk Kilerci, başından geçenleri anlattı.
8.01.2023 Yaşam
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza
Çöp evde bulunan Cem Muhammet davasında yeni gelişme! İşte istenen ceza Korkunç olay Bursa’da yaşandı. Kaçırdığı öne sürülen 10 yaşındaki yeğeni Cem Muhammet A.'yı 'çöp ev'de aylarca kilitli odada alıkoydu. Ortaya çıkan skandal sonrası tutuklanan teyze Kamuran Pınar Acar hakkındaki soruşturma ise tamamlandı. İşte dava ile ilgili son dakika gelişmesi ve Acar hakkında istenen ceza...
8.01.2023 Yaşam
İzmir’de faciadan dönüldü: Yıkım sırasında iş makinesi 3. kattan düştü
İzmir’de faciadan dönüldü: Yıkım sırasında iş makinesi 3. kattan düştü İzmir’in Balçova ilçesinde dört katlı bir binanın yıkım işlemi sırasında mini ekskavatör 3. kattan büyük bir gürültüyle yola düştü. Meydana gelen kazada iş makinesi operatörü ağır yaralandı.
7.01.2023 Yaşam
Tokat'ta akraba iki aile arasında silahlı kavga: 2'si ağır 4 yaralı
Tokat'ta akraba iki aile arasında silahlı kavga: 2'si ağır 4 yaralı Tokat'ta kavak ağacı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
18.09.2022 Yaşam
Denizde korku dolu anlar, yüzenlerin arasına daldı! 'Büyük faciadan dönüldü'
Denizde korku dolu anlar, yüzenlerin arasına daldı! 'Büyük faciadan dönüldü' İzmir'in Menderes ilçesinde, açıktan kıyıya doğru gelen ve içerisinde 3 kişinin olduğu fiber tekne denizde yüzenlerin arasına dalıp, yan yattı. 1 kişinin hafif yaralandığı olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
18.09.2022 Yaşam
Bakan Soylu duyurdu! Faciadan dönüldü, eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Bakan Soylu duyurdu! Faciadan dönüldü, eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Yunanistan Lavrion Kampı'nda sabotaj eğitimi alan, PKK/KCK'nın talimatıyla büyükşehirlerde silahlı ve bombalı eylem hazırlığındaki Hüsamettin Tanrıkulu, İstanbul'da yakalandı...
4.09.2022 Gündem
Arnavutköy'de faciadan dönüldü! Çok sayıda yaralı var
Arnavutköy'de faciadan dönüldü! Çok sayıda yaralı var Arnavutköy'de hareket halindeki tırdan düşen demirler, durakta yolcu almak için yanaşa otobüse saplandı. Kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
12.08.2022 Gündem
Festivalde faciadan dönüldü!
Festivalde faciadan dönüldü!  Bursa, İnegöl Uluslararası Kültür Sanat Festivali’nde kamyonetin çarptığı festival giriş totemi araçların üzerine devrildi. Faciadan dönülen olayda, yolda yürüyen vatandaşlar saniyelerle kurtuldu.
1.08.2022 Yaşam
Kağıthane'de faciadan dönüldü!
Kağıthane'de faciadan dönüldü! Kağıthane'de yokuş aşağıya kayan otomobil, evin bahçe duvarını yıkarak doğal gaz kutusuna çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada otomobilde hasar oluştu.
12.03.2022 Yaşam
Alışverişe çıktı, kabusu yaşadı! Bebek arabasındaki çocuğa babası...
Alışverişe çıktı, kabusu yaşadı! Bebek arabasındaki çocuğa babası... Güngören'de babasının kullandığı bebek arabasındaki bebeğini yere düştüğü anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
7.07.2021 Yaşam
Kağıthane'de faciadan dönüldü! Dik yokuşu çıkamayınca...
Kağıthane'de faciadan dönüldü! Dik yokuşu çıkamayınca... Saat 15.30 sıralarında Kağıthane'de bir kaza yaşandı. Yukarı çıkamayan kamyonet geri kaydı. Park halindeki otomobile çarpan kamyonet devrildi.
24.01.2021 Yaşam
Eyüpsultan'da faciadan dönüldü! Kamyon anne kız geçerken...
Eyüpsultan'da faciadan dönüldü! Kamyon anne kız geçerken... Eyüpsultan'da , yokuş yukarı çıktığı sırada İSKİ'ye ait bir kamyondan düşen künk caddede üç otomobile çarptı. Araçlar zarar görürken, görgü tanıklarının ifadelerine göre o sırada yoldan geçen anne ile kızının çevredekilerin uyarısıyla faciadan kıl payı kurtuldu.
12.01.2021 Gündem
Yeni yılın ilk günü faciadan dönüldü! İzmir'de bir eve yıldırım düştü
Yeni yılın ilk günü faciadan dönüldü! İzmir'de bir eve yıldırım düştü İzmir’in Urla ilçesinde, etkili olan sağanak yağışla beraber bir eve isabet eden yıldırım, ortalığı savaş alanına çevirdi. Düşen yıldırım, odada yanan sobanın borularını devirip sıva parçaları düşürürken, odada kimsenin olmaması facianın önüne geçti.
1.01.2021 Gündem
Marmaris'te deniz paraşütü kazasında mucize kurtuluş
Marmaris'te deniz paraşütü kazasında mucize kurtuluş Muğla'nın Marmaris ilçesinde, İngiliz turistin bindiği deniz paraşütünü çeken tekne, türbin motoruna halat dolanması sonucu arızalandı. Teknenin kaptanı arızanın ardından halatı boşalan ve havada kontrolsüz şekilde süzülen parüşütü, çeşitli manevralarla sahildeki kapalı olan bir otelin çatısına indirerek, turistin kurtarılmasını sağladı. Şans eseri yara almadan kurtulan turist, aynı su sporları istasyonuna tekrar gidip, deniz paraşütü keyfine devam etti.
27.09.2020 Yaşam
ABD ile Çin arasında krizden dönüldü: Çin'in roketi New York'a düşüyordu
ABD ile Çin arasında krizden dönüldü: Çin'in roketi New York'a düşüyordu Çin'in uzaya fırlattığı roketin ABD'nin New York şehrinin 13 dakika uzağına düştüğü belirtildi.
14.05.2020 Dünya
Bitlis'te faciadan dönüldü! 60 kg ağırlığında...
Bitlis'te faciadan dönüldü! 60 kg ağırlığında... Bitlis'te güvenlik güçlerince yürütülen operasyon kapsamında, terör örgütü PKK tarafından teneke ve plastik bidon içinde, köy yoluna tuzaklanmış 60 kilogram ağırlığında 2 el yapımı patlayıcı (EYP) ele geçirildi.
23.03.2020 Yaşam
Mucize kurtuluş! 5 yaşındaki Ahmet...
Mucize kurtuluş! 5 yaşındaki Ahmet... Tokat’ta karbonmonoksit gazından zehirlenen aile 5 yaşındaki Ahmet’in tuvalet ihtiyacı nedeniyle uyanması sonucu ölümden döndü.
22.02.2020 Yaşam
Yolcu otobüsü devrildi! Faciadan dönüldü
Yolcu otobüsü devrildi! Faciadan dönüldü Erzincan'da buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 8 kişi yaralandı.
27.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Faciadan Dönüldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faciadan dönüldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.