Eşcinsel

Eşcinsel

Son dakika eşcinsel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşcinsel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşcinsel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşcinsel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşcinsel gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.552 eşcinsel haberi bulunmuştur. Tüm eşcinsel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın yeni detayları ortaya çıktı.
18.05.2023 Dünya
Dans ederek depremzedelerle dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Dans ederek depremzedelerle dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Sosyal medyada yapılan canlı yayında dans ederek depremde zarar gören iller ve vatandaşlar hakkında söylediği sözler gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli Ceren Özkayalar’ın ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, ‘’Videoda söylemiş olduğum sözleri psikolojimin bozuk olması nedeniyle söyledim. Yaptıklarımdan çok pişmanım’’ dedi.
8.02.2023 Gündem
Cinsellik araştırmasının sonuçları açıklandı! İşte cinsel tatmin seviyesi en yüksek olan ülke
Cinsellik araştırmasının sonuçları açıklandı! İşte cinsel tatmin seviyesi en yüksek olan ülke Dünyanın cinsel olarak en çok tatmin olan ülkelerini listeledi. Amerikalı internet haber sitesi Alternet, cinsellik araştırmalarını derledi. İşte cinsel olarak en çok tatmin olan ülkeler...
26.01.2023 Sağlık
Azılı sapığa mahkemede kurşun yağdırdı! Mezar taşına yazılınca gerçek ortaya çıktı
Azılı sapığa mahkemede kurşun yağdırdı! Mezar taşına yazılınca gerçek ortaya çıktı Kızına canice tecavüz ettikten sonra öldüren katilin sonu beklenmedik şekilde gerçekleşti. Cani katili aklından çıkaramayan acılı anne Marianne Bachmeier, tüm dünyayı şoke eden bir şey yaptı. Katile mahkeme salonunda kurşun yağdırdı. Yıllar sonra hayatını kaybeden acılı annenin mezar taşındaki detay gerçeği ortaya çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu...
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu... Üniversite öğrencisi genç kadın bir gece sırra kadem bastı. Oda arkadaşları telefon ve mesaj ile ulaşamayınca anlık konum bilgisi paylaşılan uygulama ile Haley'in bulunduğu eve gitti. Açık pencereden içeriye giren gençler, evin odalarını kontrol etmeye başladı. Yatak odasına girdiklerinde ise büyük bir şok yaşadılar.
23.01.2023 Dünya
ABD'deki Çin Yeni Yılı kutlamaları kana bulandı! Ölü ve yaralılar var
ABD'deki Çin Yeni Yılı kutlamaları kana bulandı! Ölü ve yaralılar var ABD'nin California eyaletine bağlı Monterey Park kenti silahlı saldırıya sahne oldu. Çin yeni yılının kutlandığı sırada meydana gelen saldırı sonrası ölü ve yaralıların olduğu belirtiliyor.
22.01.2023 Dünya
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence ABD'de yaşayan eşcinsel çift iki erkek çocuğu evlat edindi. Sosyal medyadan mutlu aile pozları paylaşılsa da durumun iç yüzü hiç de göründüğü gibi değildi. Ülke bu iğrenç olayla çalkalanıyor.
22.01.2023 Dünya
Almanya’da lotodan milyon eurolar kazandı! Memleketine dönüp bunu yaptı
Almanya’da lotodan milyon eurolar kazandı! Memleketine dönüp bunu yaptı Almanya’da lotodan 10 milyon euro büyük ikramiyeyi tutturan 42 yaşındaki gurbetçi Kürşat Yıldırım, memleketi Kırşehir’e geldi. Her gün onlarca kişinin kendisine yazdığını belirten Yıldırım, bir anda medyanın ve insanlar üstüne gelince ne yapacağını şaşırdığını söyledi. Memleketine dönünce yaptıkları ise vatandaşlarının takdirini kazandı.
10.01.2023 Yaşam
Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkıyor! Erkekler dikkat, nedeni ortaya çıktı
Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkıyor! Erkekler dikkat, nedeni ortaya çıktı Çiftlerin cinsel hayatı ile ilgili dikkat çeken araştırma ortaya çıktı. Çoğu erkek cinsel ilişki sonrası bunu yapıyor, nedeni belli oldu. Akşam saatlerinde yapılması en önemli sebep olarak gösteriliyor, korku ve endişelerden arınmak, rahatlama hissini beraberinde getiriyor ve bu sonuç ortaya çıkıyor. Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkan bu durumun bazıları doğrudan ve bazıları ise dolaylı nedenler olabiliyor, ancak kesin nedeni henüz bilinmiyor. İşte cinsel ilişki sonrası erkeklerin sıklıkla yaptığı kadınların ise hiç hoşlanmadığı durumun detayları...
10.01.2023 Sağlık
Emeklilik hayali Tiktok sayesinde gerçek oldu
Emeklilik hayali Tiktok sayesinde gerçek oldu Emeklilik hayali kuran milyonları ilgilendiren haber! ABD'de süpermarkette çalışan 82 yaşındaki bir savaş gazisi, TikTok'ta başlatılan kampanya sonucunda emekli oldu.
10.01.2023 Dünya
3 yaşındaki kızını öldürmüştü! Akıl sağlığı raporu çıktı
3 yaşındaki kızını öldürmüştü! Akıl sağlığı raporu çıktı Ankara'da, 3 yaşındaki kızı Elif Lülecioğlu'nu terlikle döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Şerife Lülecioğlu'nun (36) cezai ehliyetinin tam olduğu belirlendi.
10.01.2023 Yaşam
Eşcinsel arkadaşlık sitesinde tanıştılar, sonrası dehşet! 'Bana sarkıntılık etti'
Eşcinsel arkadaşlık sitesinde tanıştılar, sonrası dehşet! 'Bana sarkıntılık etti' İki kişi 'eşcinsel arkadaşlık' sitesinde tanıştı, ardından bir süre konuşup buluşmak için anlaştılar. Belçika'dan Adana'ya gelen adam, alkol aldıktan sonra otomobile bindiklerinde karşı tarafın yapacaklarından habersizdi.
10.01.2023 Yaşam
12 yaşındaki kıza saplantılı hale geldi! İşte yıllarca süren iğrenç olayın detayları...
12 yaşındaki kıza saplantılı hale geldi! İşte yıllarca süren iğrenç olayın detayları... Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. Dost oldukları ailenin 12 yaşındaki küçük kızlarına saplantılı hale geldi, kabus bundan sonra başladı. Küçük kıza yaklaşmak için akla gelmeyecek yöntemler deneyen caninin gerçek yüzü ise böyle ortaya çıktı.
17.12.2022 Dünya
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir? İtalya’da düzenlenen genel seçimleri sandık çıkış anketine göre aşırı sağcı lider Giorgia Meloni’nin liderliğindeki İtalya’nın Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) kazandı. Peki, Giorgia Meloni kimdir, kaç yaşında, nereli? Giorgia Meloni’nin Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
26.09.2022 Dünya
Maymun çiçeği virüsü kapınca dünyanın gündemine oturmuştu! O sürece anlattı
Maymun çiçeği virüsü kapınca dünyanın gündemine oturmuştu! O sürece anlattı Önce HIV ile mücadele etti, ardından pandemi döneminde Kovid geçirdi. Geçtiğimiz Haziran ayında ise maymun çiçeği virüsü nedeniyle 11 günü hastanede olmak üzere yaklaşık 3 hafta karantinada kaldı. İngiltere'de yaşayan Harun Tulunay (35), maymun çiçeği ile ilgili tecrübelerini paylaşınca, bir anda dünyanın gündemine oturdu. İngiltere'den Çin'e, Kanada'dan Hindistan'a kadar dünyanın her yerinde onun hikayesi yer aldı. Avrupa'da maymun çiçeği olduğunu açıklayan ilk hasta olduğu için Dünya Sağlık Örgütü onu, hastalığın farkındalık yüzü olarak tanıttı. Tulunay, Demirören Haber Ajansı'na yaşadıklarını anlattı. Harun Tulunay, "Ne HIV, ne maymun çiçeği, damgalanmak çok daha kötü etkiliyor" dedi.
31.07.2022 Yaşam
Maymun çiçeğinde DSÖ kararı tartışılıyor: Ne değişti de ‘kırmızı alarm’ verildi
Maymun çiçeğinde DSÖ kararı tartışılıyor: Ne değişti de ‘kırmızı alarm’ verildi İngiltere’de geçen mayıs ayında ilk vakayla başlayan maymun virüsü çiçeği için DSÖ ‘kırmızı alarm’ verdi. Bugüne kadar ‘salgın beklenmiyor ve çok yakın temasla bulaşıyor’ açıklamaları yapılırken şimdi neden bu uyarının verildiği ise tartışma konusu oldu.
25.07.2022 Dünya
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik ABD’de dün itibariyle iki çocukta maymun çiçeğinin görülmesiyle bugün açıklama yapan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ek maymun çiçeği aşısı sipariş ettiklerini ve test kapasitesinin artırdıklarını açıkladı. ABD sağlık yetkilileri, 2023’ün ortasına kadar 6.9 milyon dozdan fazla aşının teslim edileceğini belirtti.
23.07.2022 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü...
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü... ABD Yüksek Mahkemesi, ülkede 50 yıldır yürürlükte olan kadına Kürtaj hakkı veren 1973 tarihli "Roe V. Wade" kararını bozdu. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, "Anayasa kürtaj hakkı vermemektedir. Roe v. Wade reddedildi. Kürtaj hakkını düzenleme yetkisi halka ve seçilmiş temsilcilere iade edildi" ifadeleri kullanıldı.
25.06.2022 Dünya
İngiltere bu iddia sonrası karıştı! Sosyal medya üzerinden ilan verdi, 15 çocuğu oldu! Korkunç gerçeği sakladı…
İngiltere bu iddia sonrası karıştı! Sosyal medya üzerinden ilan verdi, 15 çocuğu oldu! Korkunç gerçeği sakladı… Çocuk sahibi olamayan çiftlerin başvurduğu bir yöntem olan ve dünyanın belli başlı ülkelerinde uygulanan ‘sperm bağışçılığı’ konulu bir dava İngiltere gündemine damgasını vurdu. 37 yaşındaki bir bağışçı adamın yol açtığı korkunç durum mahkeme tutanaklarında yerini alınca skandal basına da yansıdı. İşte ülkeyi sarsan iddianın detayları...
31.05.2022 Dünya
Maymun çiçeği virüsünde aşılar etkili mi?
Maymun çiçeği virüsünde aşılar etkili mi? En az 20 ülkede görülen maymun çiçeği virüsü vakaları artmaya devam ediyor. Uzmanlar temkinli ve tedbirli olunması konusunda uyarıyor. Maymun çiçeği pek çok ülkede paniğe neden olurken Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC), bilim insanlarına yeni maymun çiçeği vakalarının hızlı bir şekilde tanımlanması, tedavisi, temas takibi ve raporlanmasına odaklanmalarını istedi. Peki, Maymun çiçeği virüsünde aşılar etkili mi? Maymun çiçeği virüsü nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü belirtileri neler? Aşılar ne kadar etkili? İşte detaylar…
29.05.2022 Sağlık
Cinsel ilişki uyarısı geldi! Maymun Çiçeği virüsü 19 ülkeye yayıldı, dünya diken üstünde...
Cinsel ilişki uyarısı geldi! Maymun Çiçeği virüsü 19 ülkeye yayıldı, dünya diken üstünde... Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) maymun çiceği virüsü şu ana kadar 19 ülkede doğrulandığını ve toplam 131 vakanın tespit edildiğini duyurdu. Bununla birlikte, DSÖ yetkilileri, şu ana kadar yapılan araştırmaların, hastalığın ana yayılma nedeninin cinsel ilişki olduğunu gösterdiğini açıkladı. Ancak, uzmanlar virüsün, insan vücudu dışında kararlı olduğunu, battaniye ve kıyafet gibi eşyalarda hayatta kalabileceği konusunda uyardı. Bu tip bir bulaşmanın kalabalık nüfuslu şehirler için yıkıcı olabileceği belirtildi.
24.05.2022 Sağlık
Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı?
Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı? Dünyada yeni virüs paniği! Koronavirüs salgınının etkileri henüz atlatılamamışken, yeni virüs maymun çiçeği hastalığı ile ilgili endişe yaşanıyor. Daha önce Afrika’da görülen maymun çiçeği virüsü, bugünlerde Avrupa, Kuzey Amerika ve Avustralya dahil 12 ülkede görüldü. Daha önce hastalık üzerinde çalışan Afrikalı bilim insanları, vaka yayılımı karşısında şaşkın. Peki, Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı? Maymun çiçeği virüsü nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü öldürür mü? İşte yeni virüs hakkında merak edilenler…
22.05.2022 Sağlık
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası...
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası... Son dakika haberi... Koronavirüs pandemisinden sonra tüm dünyada şimdi de maymun çiçeği virüsü (Monkeypox) paniği yaşanıyor. Vakaların birçok ülkeye yayılması sonrası Dünya Sağlık Örgütü acil olarak toplanma kararı aldı. İddiaya göre yeni salgın, bir Avrupa ülkesinde 10 bin kişinin katıldığı fetiş festivali sonrası ortaya çıktı. Şimdi ise tüm gözler İspanya'da 80 bin kişinin katıldığı festivale çevrildi...
21.05.2022 Dünya
Cinsel yolla bulaşıyor! Dünya alarmda! Yeni pandemi...
Cinsel yolla bulaşıyor! Dünya alarmda! Yeni pandemi... Cinsel yolla bulaşıyor. Ülkeler alarma geçti. Yeni pandemi korkusu başladı. Maymun çiçeği hastalığı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. “Bizim bildiğimiz maymun çiçeği virüsü normalde bu kadar bulaşıcı değil” diyen Hollandalı virolog Marion Koopmans da yeni salgının “çok sıradışı ve endişe verici” olduğunu söyledi. Virüsün ilk belirtileri ateş, baş ağrısı, şişlikler, sırt ağrısı, kas ağrısı ve halsizlik. Bunları genellikle yüzde başlayan ve tüm vücuda yayılan döküntüler izliyor. Kaşıntıya neden olan döküntüler vücutta kalıcı iz bırakabiliyor. Virüs, maymun çiçeğine yakalanmış başka bir kişiyle yakın temas durumunda bulaşıyor. Cinsel ilişki ya da hasta birinin yatak takımı veya giysilerine temas yoluyla yayılabiliyor. Hastalar aşısız olsalar dahi genelde süreci hafif geçiyor, birkaç hafta içinde tamamen iyileşiyorlar. Ancak nadiren de olsa ölümcül olabileceği biliniyor.
21.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşcinsel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşcinsel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.