Gazete Vatan Logo

Eşcinsel arkadaşlık sitesinde tanıştılar, sonrası dehşet! 'Bana sarkıntılık etti'

İki kişi 'eşcinsel arkadaşlık' sitesinde tanıştı, ardından bir süre konuşup buluşmak için anlaştılar. Belçika'dan Adana'ya gelen adam, alkol aldıktan sonra otomobile bindiklerinde karşı tarafın yapacaklarından habersizdi.

Eşcinsel arkadaşlık sitesinde tanıştılar, sonrası dehşet! 'Bana sarkıntılık etti'

Adana'nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Belçika’dan Adana’ya gelen 44 yaşındaki V.S., burada bir 'eşcinsel arkadaşlık' sitesinden 21 yaşındaki Ramazan Y. ile tanıştı.

İnternet üzerinden konuşan kişiler, bir süre sonra yüz yüze görüşmek için randevulaştı. V.S. ile Ramazan Y. bir süre sonra bir araya geldi. Bir kafede alkol almaya başladılar. Ardından otomobil ile başka bir yere gittiler. Otomobil içinde otururken Ramazan Y., bir anda bıçak çekerek V.S.'nin boğazındaki çantanın kemerini kesmeye çalıştı.

YARALI HALDE HASTANEYE GİTTİ

Bu arada kendisine karşı koyan V.S.’yi bıçakladı. Ramazan Y., içinde 500 euro olan çantayı alıp olay yerinden kaçtı. V.S. ise yaralı halde otomobili Balcalı Hastanesine sürdü. V.S. burada tedavi altına alınırken, gasbedildiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasını inceleyen polis, zanlıyı tespit edip adresine yaptığı baskınla yakaladı.

Haberin Devamı

'SARKINTILIK ETTİ' DEDİ

Şüphelinin ifadesinde, V.S.’nin kendisine sarkıntılık ettiğini, bu nedenle onu bıçakladığını öne sürdüğü öğrenildi. Zanlı, ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.