Gazete Vatan Logo

Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı

Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın yeni detayları ortaya çıktı.

Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı

ABD Tennessee'de Belediye Başkanı Jason Cole'a kadın polis Maegan Hall (26) hakkında yapılan bir ihbar üzerine inceleme başlatıldı. İhbarda genç kadının birçok meslektaşıyla cinsel ilişkiye girdiği iddia ediliyordu. Evli olan Meagan Hall önce suçlamaları kabul etmedi ancak daha sonra her şeyi itiraf etti.

GÖREV BAŞINDAYKEN İLİŞKİYE GİRDİ

61 sayfalık itirafta Meagan Hall önce kocası Jedidiah ile 'açık ilişki' yaşadıklarını söyledi. Sonra da diğer polislerle striptiz oyunları oynadığını, onlara ayak fetişi fotoları gönderdiğini hatta eş değiştirme partilerine katıldığını açıkladı. Üstelik bu olayların çoğu ya polis merkezinin spor salonu gibi çeşitli bölümlerinde ya da görev başındayken gerçekleşmişti.

Soruşturmanın ardından Meagan Hall'un yan ısıra Lewis Powell, Patrick Magliocco, Çavuş Ty McGowan, Dedektif Seneca Shields ve Juan Lugo-Perez adlı polisler kovuldu.

İhbarı yapanın ise Meagan Hall'un diğer polislerle ilişkiye girmesini kıskanan ancak kendisinin de onlar arasında olduğunu gizlemeye çalışan Çavuş Ty McGowan olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Cinsel ilişki skandalında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Polis memuru Meagan Hall'un 'siyahi erkeklere karşı bir fetişi' olduğu öne sürülürken, reddedildiği bir erkeği 'eşcinsel' olmakla suçladığı ortaya çıktı.

 

Lewis Powell

Hall, şubat ayında polis şefi ve iki amirlerine kendisini 'kullandıklarını' iddia ederek dava açtı. Ancak içlerinden Lewis Powell, Hall'a karşı dava açtı. Powell, Hall'un kendisine tonlarca uygunsuz mesaj gönderdiğini ve kendisini zorladığını söyledi.

Dava dosyalarında Hall'un 'başlangıçta cinsellik hakkında konuşmaya başladığı, Powell'a evlilikteki cinsel hayatının tatmin edici olmadığından şikayet ettiği' öne sürüldü.

REDDEDİLİNCE 'EŞCİNSEL' DEDİ

Dosyada Hall ile konuşmalarının bir noktasında Powell'ın karısına sadık olacağına karar verdiği ve bu durumun Hall'un çabalarını artırmaya teşvik ettiği belirtildi. Powell, Hall'un isteklerini reddedince ise onu 'eşcinsel' olmakla itham etti.

Öte yandan Hall karakolda, düzenli olarak "cinsel imalar ve müstehcen davranışlarla dolu" tacize uğradığını iddia ediyor.

Haberin Devamı