Karakol

Karakol

Son dakika karakol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karakol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karakol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karakol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karakol gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.805 karakol haberi bulunmuştur. Tüm karakol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi!
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi! Aksaray'ın Eskil ilçesinde koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan (18), spor lisesini bitirip, beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3’üncü Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan, “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.
25.03.2024 Gündem
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu Mardin'de vasiyeti üzerine Abdullah Akak'ın cenazesini köye defnetmek isteyen yakınlarına, husumetlileri engel oldu. Cenaze, başka mezarlığa defnedildi.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı Şanlıurfa’da, 600 jandarma personelinin katılımıyla terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması mensupları olan ve kendilerine 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adını veren şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörle mücadele sınırlarımızın içinde ve dışında engellere aldırmadan kararlıkla devam ettiriyoruz. Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi bu yaz çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.
4.03.2024 Gündem
MSB açıkladı: ABD'den F-16 teklif mektubu geldi
MSB açıkladı: ABD'den F-16 teklif mektubu geldi Milli Savunma Bakanlığı, 40 yeni F-16 Blok-70 tedariki ve mevcut 79 F-16'nın modernize edilmesi için ABD tarafından gönderilen "Taslak Teklif ve Kabul Mektupları"nın Bakanlığa ulaştığını, ilgili birimlerin inceleme ve değerlendirmelere başladığını açıkladı.
29.02.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
17 yaşındaki çiftin 3 gün 3 gece süren düğün karakolda bitmişti! 'Birbirimizi çok seviyoruz'
17 yaşındaki çiftin 3 gün 3 gece süren düğün karakolda bitmişti! 'Birbirimizi çok seviyoruz' Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. İki aile arasında şikayet sonrası açılan soruşturma sürerken, D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi. O.K. ise "Ben de karımı çok seviyorum. Mutluyuz, huzurluyuz. Birbirimizi çok seviyoruz" diye konuştu.
21.01.2024 Gündem
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplandı Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.
3.01.2024 Ekonomi
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi Manisa’nın Salihli ilçesinde 15 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl 4 ay 7 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi jandarma tarafından yakalandı.
25.12.2023 Gündem
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
Türk donanması Boğaz'da dosta güven düşmana korku verdi
Türk donanması Boğaz'da dosta güven düşmana korku verdi Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla Türk donanmasının İstanbul Boğazı'nda 100 gemi ile geçiş töreni havadan görüntülendi. Boğazda görsel şölen oluşturan gemiler, dosta güven düşmana korku verdi.
29.10.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Bakan Koca, 'yeni hazırlığımız var' deyip duyurdu
Bakan Koca, 'yeni hazırlığımız var' deyip duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İçişleri Bakanlığımız ile birlikte bir hazırlığımız var. Tamamlanmak üzere olan bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma; beyaz kod öncesi bir ara uyarı ve ön haber sistemi." dedi.
8.08.2023 Gündem
Hafif ticari araca tren çaptı! Yaralı sürücünün yaptığı şoke etti
Hafif ticari araca tren çaptı! Yaralı sürücünün yaptığı şoke etti Elazığ'da tren, hafif ticari araca çarptı. Kazada yaralanan araç sürücü, canının yerine taşıdığı kaçak tütünü saklamanın derdine düştü. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, tarlaya sakladığı tütün ise jandarma tarafından bulunarak el konuldu.
30.07.2023 Yaşam
Düşmanın iletişimini "MERT" kesecek
Düşmanın iletişimini "MERT" kesecek METEKSAN Savunma tarafından geliştirilen MERT Taşınabilir Elektronik Taarruz Sistemi, düşman unsurların haberleşmesini keserken, el yapımı patlayıcı (EYP) saldırılarından da koruma sağlayacak.
26.07.2023 Ekonomi
Dilan Çıtak Tatlıses'in zor anları: Elime geçen her şeyi üzerlerine fırlattım
Dilan Çıtak Tatlıses'in zor anları: Elime geçen her şeyi üzerlerine fırlattım Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses'in İstanbul Havalimanı'nda yaşadığı tatsızlık karakolda bitti. Dilan Çıtak Tatlıses "Dört erkek savunmasız bir kadının üzerine yürüdü. Bana 'uyuşturucu kullanıyorsun' dediler. Elime geçen her şeyi üzerlerine fırlattım. Havaalanı karakolunda şikayetçi oldum" dedi.
17.07.2023 Magazin
Topkapı Sarayı'nın içindeki tarihi restoranda yangın
Topkapı Sarayı'nın içindeki tarihi restoranda yangın Topkapı Sarayı'nın avlusunda bulunan tarihi restoranın çatısında yangın çıktı. Çatının tamamına yayılan yangına birçok ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından söndürüldü. Öte yandan Milli Saraylar Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, "Müzecilik ve ziyaret faaliyetleri herhangi bir aksama olmadan saat 9.00 itibariyle normal şekilde devam edecektir" ifadeleri yer aldı.
9.07.2023 Gündem
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi kentte trafik durma noktasına geldi. Son 24 saatte, 25 bin aracın kente giriş yaptığı belirtildi.
23.06.2023 Gündem
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Bakan Soylu: Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür
Bakan Soylu: Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür Şişli'de Jandarma ve Sahil Güvenlik personelleriyle kahvaltı programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu " Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür. Son 6 yıl önce bu sayı 3 binler seviyesindeydi" dedi.
27.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karakol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karakol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.