Ergene

Ergene

Son dakika ergene haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ergene ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ergene haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ergene

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ergene gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 ergene haberi bulunmuştur. Tüm ergene haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lila Kağıt halka arz katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt Sanayi halka arz tarihi fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, kaç lot verir?
Lila Kağıt halka arz katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt Sanayi halka arz tarihi fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, kaç lot verir? Lila Kağıt'ın halka arz olup olmadığı ve katılım endeksine uygunluğu ve kaç lot vereceğine yönelik detaylar sorgulanıyor.  Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar TL olacak. İşte Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz tarihi ve fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sorularının yanıtı…
26.04.2024 Ekonomi
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, fabrika personelini taşıyan midibüsün, içinde askeri personel bulunan minibüse arkadan çarptığı kazada 5'i askeri personel, 16 kişi yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tekirdağ geldi. Tekirdağ yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tekirdağ'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi Tekirdağ yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Tekirdağ iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Tekirdağ aday listesi
24.03.2024 Gündem
Kafede 'yüksek ses' cinayeti; olay anı kamerada
Kafede 'yüksek ses' cinayeti; olay anı kamerada Tekirdağ'da bir kafetaryada yüksek sesle konuşma nedeniyle 2 müşteri arasında çıkan kavgada Rıdvan Ersoy (58), Gökay Kazan'ı (24) tabanca ile vurarak öldürdü. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde nehre düşen aracın sürücüsü öldü. Ekipler aracı ve şahsın cansız bedenini dereden çıkarmak için büyük çaba sarf etti.
21.12.2023 Gündem
Epirojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Epirojenez Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Epirojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Epirojenez Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir? Epirojenez, sıklıkla karşılaşılmakta olan coğrafya terimleri arasında yer almaktadır. Epirojenez kelimesi anlam bakımından incelendiği zaman ise kıta oluşumu anlamına gelmektedir. Denizde veya kara parçalarında görülmekte olan alçalma ve yükselme gibi durumların epirojenez olarak adlandırıldığı söylenebilmektedir. Farklı bir ifadeye göre ise yer kabuğunun büyük bir bölümünde görülen yaylanma hareketi olarak tanımlanabilmektedir. Epirojenez, iç kuvvetler arasında yer aldığı bilinen bir aşındırma şeklidir. 
16.12.2023 Eğitim
Bakan Kacır açıkladı: TOGG sayısı 10 bini aştı
Bakan Kacır açıkladı: TOGG sayısı 10 bini aştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugün itibariyle banttan inen Togg araçların sayısı 10 bini aşmıştır. Bu 60 yıllık bir hayalin gerçekleşme hikayesidir. Ancak şunu da biliyoruz ki bu büyük başarı hikayesini geleceğe taşımak adına daha yapacak çok işimiz var” dedi.
7.11.2023 Ekonomi
Tekirdağ Ergene Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda 5 zabıta tutuklandı
Tekirdağ Ergene Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda 5 zabıta tutuklandı Tekirdağ'da, Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yönelik 'Akasya' adlı rüşvet operasyonda gözaltına alınan 5 zabıta memuru tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
Önce sandığa sonra düğüne gittiler
Önce sandığa sonra düğüne gittiler Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir çift, önce sandığa sonra düğüne gitti.
28.05.2023 Yaşam
Tekirdağ’da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Tekirdağ’da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 7 yaralı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
22.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgedeki çalışmalarıyla dikkati çeken gönüllülerle Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
19.04.2023 Gündem
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzde 200'e varan oranlarda artarken, uzmanlar yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki arsa talebi en çok hangi bölgelerde yoğunlukta? İşte detaylar...
16.03.2023 Ekonomi
Tekirdağ'da sahte içki baskını! Yüzlerce litre ele geçirildi
Tekirdağ'da sahte içki baskını! Yüzlerce litre ele geçirildi Tekirdağ’da izinsiz alkol üretimi ihbarını alan ekiplerin düzenledikleri operasyonda, yüzlerce litre sahte içkinin yanı sıra ruhsatsız silah ve mermileri ele geçirildi.
24.02.2023 Gündem
SMA hastası Güney bebeğin annesi: Evladımı kaybetmek istemiyorum
SMA hastası Güney bebeğin annesi: Evladımı kaybetmek istemiyorum Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde SMA Tip-1 teşhisi konulan 3,5 aylık Güney Elmacı için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı. Doğumdan 1 hafta sonra oğluna teşhis konulduğunu belirten Nurcan Elmacı, "Evladımı kaybetmek istemiyorum. Güney'imizi çok bekledik" dedi.
5.02.2023 Yaşam
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 38 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.
27.01.2023 Gündem
Fabrika duvarına çarpan otomobil, alev aldı: 2 yaralı
Fabrika duvarına çarpan otomobil, alev aldı: 2 yaralı Tekirdağ'da, kontrolden çıkarak fabrika duvarına çarpan otomobil, alev aldı. Kazada yaralanan 2 kişinin, yangından önce otomobilden indiği öğrenildi.
19.01.2023 Gündem
İstanbullular için tedirgin eden su tablosu! Yüzde 5'in altına düştü
İstanbullular için tedirgin eden su tablosu! Yüzde 5'in altına düştü İstanbul'un Trakya'dan su ihtiyacını önemli oranda karşılayan Kazandere ve Pabuçdere ile Istrancalar barajlarındaki doluluk oranları, her geçen gün azalıyor. Kazandere'nin doluluk oranı yüzde 4,74'e, Pabuçdere'nin yüzde 4,77'ye, Istrancalar'ın ise yüzde 37, 07'ye düştü. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nden Prof. Dr. Halim Orta, "Hem meteorolojik kuraklık hem de tarımsal kuraklık var; an itibarıyla Trakya'da da bu sıkıntı devam ediyor" dedi.
11.01.2023 Gündem
Genç spikerden belediye başkanına taciz suçlaması: 10 yıla kadar istendi
Genç spikerden belediye başkanına taciz suçlaması: 10 yıla kadar istendi Tekirdağ Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile röportaj yapmak için buluşan spiker, burada Yüksel tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı, Yüksel hakkında, "cinsel taciz" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
6.01.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Ekmek teknesi küle döndü!
Ekmek teknesi küle döndü! Tekirdağ’da Çorlu-Çerkezköy yolu üzerinde seyyar köfteci minibüsü yanarak kullanılamaz hale geldi. Ekmek teknesinin yanmasına kahrolan esnaf, “Vay gitti benim köfte arabam vay” hüngür hüngür ağladı.
28.11.2022 Yaşam
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı!  Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi...
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı! Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi... Meteoroloji son dakika duyurdu. İstanbul dahil çok sayıda kent için art arda uyarılar yapıldı. Çok kuvvetli geliyor. İller tek tek açıklandı. Çok kuvvetli olacak. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili 11 il için uyarı geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi. AFAD ayrıca Tekirdağ’da yaşayanları kısa mesajla uyardı.
24.08.2022 Gündem
Tekirdağ'da sigara kaçakçılığı operasyonunda 20 gözaltı
Tekirdağ'da sigara kaçakçılığı operasyonunda 20 gözaltı Tekirdağ'da polisin düzenlediği operasyonda yüklü miktarda kaçak sigara ve tütün ürünleri ele geçirildi, 20 kişi gözaltına alındı.
8.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ergene ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ergene haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.