Engelli Maaşı Ne Kadar

Engelli Maaşı Ne Kadar

Son dakika engelli maaşı ne kadar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli maaşı ne kadar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli maaşı ne kadar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Maaşı Ne Kadar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli maaşı ne kadar gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 engelli maaşı ne kadar haberi bulunmuştur. Tüm engelli maaşı ne kadar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşlı ve engelli aylığı farkları ne zaman yatacak? Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu?
Yaşlı ve engelli aylığı farkları ne zaman yatacak? Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aylık farklarının yatırılacağı tarihi duyurdu. 6 aylık enflasyon farkı ile belirlenen memur zammının yüzde 49,25 olarak açıklanmasının ardından 2024 yaşlı ve engelli maaşları da kesinleşti. Peki, yaşlı ve engelli maaşları ne kadar oldu?
15.01.2024 Ekonomi
2024 Ocak ayı engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşları bu ay zamlı mı olacak, engelli aylıklarına ne kadar zam geldi? Asgari ücret engelli maaşı
2024 Ocak ayı engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşları bu ay zamlı mı olacak, engelli aylıklarına ne kadar zam geldi? Asgari ücret engelli maaşı Yeni engelli maaşları için araştırmalar sürüyor. 2024 asgari ücret zammıyla birlikte engelli aylıkları da netlik kazanacak. Yeni ücretle engelli aylıkları, işsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı da artıyor. Peki, Engelli aylığı ne kadar olacak? 2024 asgari ücret zammı ile engelli maaşları kaç TL artacak? İşte 2024 engelli maaşı…
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Göktaş: Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahipleri için 450,8 milyon TL ek kaynak aktardık
Bakan Göktaş: Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahipleri için 450,8 milyon TL ek kaynak aktardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gıda gereksinimlerini karşılayabilmesi için 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) toplam 450,8 milyon TL ek kaynak aktardıklarını açıkladı.
21.06.2023 Gündem
Engelli maaşı ne kadar 2023 oldu, engelli maaşına zam geldi mi 2023? Engelli aylığına temmuzda zam gelecek mi? Zamlı engelli maaşı ne zaman yatacak 2023?
Engelli maaşı ne kadar 2023 oldu, engelli maaşına zam geldi mi 2023? Engelli aylığına temmuzda zam gelecek mi? Zamlı engelli maaşı ne zaman yatacak 2023? Asgari ücrette zam pazarlığı sona erdi, yeni asgari ücret belli oldu. 13 Haziran’da ilk ilk toplantısını yapan Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün son toplantısını yapmak üzere saat 11.00’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Toplantının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret zammını açıkladı. Buna göre asgari ücret 11 bin 402 TL oldu. Asgari ücrete yüzde 34 zam gelmiş oldu. Söz konusu zammın ardından engelli maaşının ne kadar olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Engelli maaşı ne kadar 2023, Temmuz zammı yüzde kaç oldu? Yüzde 40-69 engelli maaşı kaç TL, engelli aylığı bayramdan önce verilecek mi?
21.06.2023 Ekonomi
İneğe içki şişesinde sıvı içiren çiftlik çalışanı tutuklandı
İneğe içki şişesinde sıvı içiren çiftlik çalışanı tutuklandı Mersin’de, ineğe içki şişesinde sıvı verdiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan çiftlik çalışanı B.D., 'Uyuşturucu madde bulundurmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla arandığı belirlenip gözaltına alındı. B.D.'ye ayrıca görüntüler üzerine 4 bin 554 lira idari para cezası kesildi.
20.06.2023 Yaşam
2023 engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne zaman yatacak?
2023 engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne zaman yatacak? 3 Ocak Salı aralık ayı enflasyon rakamları açıklanınca, memur ve emeklilerin zam oranları belli oldu. Asgari ücret zammı, üstüne de emekli memur zammı engelli aylıklarını gündeme getirdi. % 40-69 ve %70 üstü olarak iki farklı kategoride ödenen engelli aylıkları merak ediliyor. Engelli aylıklarından hiçbir geliri olmayan vatandaşlar yararlanabiliyor. Peki, Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne kadar oldu 2023?
4.01.2023 Ekonomi
Paralar hesaplara bugün yatırılıyor, hemen kontrol edin ödemeniz yapılmadıysa...
Paralar hesaplara bugün yatırılıyor, hemen kontrol edin ödemeniz yapılmadıysa... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler yapıldı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırıldı. Bakan Yakın detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Haziran ayına ilişkin 1 milyar 499 milyon TL tutarında yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
8.06.2022 Ekonomi
Bayram ikramiyesi sonrası maaş kesintileri ile ilgili flaş açıklama! 2.835 TL üzeri...
Bayram ikramiyesi sonrası maaş kesintileri ile ilgili flaş açıklama! 2.835 TL üzeri... Maaş kesintisi ile ilgili son dakika açıklaması! Aylıklardan kesinti yapılacak mı? Bayram ikramiyelerinin ödenmesinin ardından pek çok kişi bu sorunun yanıtını arıyor. İkramiye ödemeleriyle birlikte 2 bin 835 TL olan gelir sınırı yükselmiş oldu. Gelirin ödeme sınırını aşması maaşlarda kesinti yapılabileceği endişesine neden oldu. Evde bakım yardımı alınabilmesinde hane geliri dikkate alınıyor. 2022 yılı için hane gelirinin 2835 TL'yi aşmaması gerekiyor. Ancak evde bakım parası ödemesi yapılan bir hanede emekli bir kişi de bulunuyorsa, ödenen bayram ikramiyesi nedeni ile gelir sınırı yükselmiş oluyor. Yapılan açıklamada bayram ikramiyelerinin gelir sınırını etkilemeyeceği açıklandı. Peki kimler evde bakım parası alabilir? Eve bakım maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
Engelli olduğuna 7 yıl sonra karar verdiler! Aziz Nesin hikâyelerini aratmayan olay...
Engelli olduğuna 7 yıl sonra karar verdiler! Aziz Nesin hikâyelerini aratmayan olay... Devletin 'engel' kararsızlığı. ‘Elverişsiz’ denilerek askere alınmayan Gökhan Özdemir’e 3 hastanede 3 farklı ‘engelli’ raporu verildi. Engelli kadrosundan devlet memuru olarak işe yerleştirildi. Ancak 5 yıl sonra ‘Engelli değilsin’ denildi ve işine son verildi. Mahkeme ‘engellidir’ kararı verince de 1.5 yıl sonra görevine iade edildi.
7.05.2022 Yaşam
Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi 2022, engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli maaşı ne kadar?
Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi 2022, engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli maaşı ne kadar? Ramazan Bayramı’na az bir süre kala engelli aylığı alanlar ve yakınları bayram öncesi maaşların ödenip ödenmeyeceğini merak ediliyordu. Engelli maaşlarına yönelik açıklama, Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Engelli maaşları ne zaman yatacak, ne kadar?
25.04.2022 Ekonomi
Yaşlılık maaşı ne zaman yatacak 2022, 65 yaş aylığı bayramdan önce verilecek mi 2022?
Yaşlılık maaşı ne zaman yatacak 2022, 65 yaş aylığı bayramdan önce verilecek mi 2022? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. 17.00'de başlayan toplantı sona erdi. Toplantının ana gündem maddesini Ramazan Bayram tatilinin süresi olurken, yaşlılık maaşına yönelik de açıklama geldi. Peki, Yaşlılık maaşı bayramdan önce verilecek mi 2022? yaşlılık maaşı ne zaman yatacak 2022?
25.04.2022 Gündem
Paralar hesaplara aktarılıyor! Tarih verildi, 1.296 TL...
Paralar hesaplara aktarılıyor! Tarih verildi, 1.296 TL... Yüz binlerce vatandaşın beklediği ödemeler ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler 9 Nisan tarihine kadar tamamlanacak. Devlet tarafından dezavantajlı bireylerin desteklenmesi amacı ile nakdi yardımlar yapılıyor. Yaşlı ve engelli vatandaşlar da düzenli ödeme imkanından yararlanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, nisan ayı içerisinde 1 milyar 488 milyon TL tutarında yaşlı aylığı ve engelli aylığını hesaplara yatıracaklarını açıkladı. Yanık tüm ödemelerin 9 Nisan'da tamamlanacağını duyurdu. 2022'de hem yaşlılık aylığına hem de engelli aylığına zam yapıldı. 65 yaş aylığı 1.296 TL olarak belirlendi. Engeli maaşı ise engellilik oranına göre değişiyor. Peki 65 yaş aylığı nasıl alınır? Yaşlılık aylığı başvurusu nasıl yapılır? Engeli maaşı başvuru şartları neler? İşte merak edilen tüm detaylar...
5.04.2022 Ekonomi
Zam geldi! Yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların başvuruları alınıyor, aylık 2.354TL...
Zam geldi! Yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların başvuruları alınıyor, aylık 2.354TL... Milyonlara güzel haber! Ödeme miktarı arttı. Yaşlı, engelli, evde hasta yakınına bakan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Başvuran alıyor. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. Yeni belirlenen rakamlar temmuz ayına kadar geçerli olacak. Temmuzda memur maaşlarına yapılan zammın ardından yeni ödeme miktarı belirlenecek. Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşlara birçok farklı durum için ödeme yapıyor. Asgari ücret ve memur zammı ardından bu ödemeler de arttı. 65 yaş aylığı, bu yaşı doldurmuş, hiçbir sosyal güvencesi bulunmayan ve yapılacak incelemede muhtaç olduğu belirlenen Türk vatandaşlarına, muhtaçlık hali devam ettiği müddetçe ödeniyor. Yaşlılık aylığı 2022'de 1.084 lira olarak ödeniyor. Ayrıca evde bakım parası 2.354 liraya, engelli aylığı ise 1.298 liraya yükseltildi. Peki devlet desteğine ihtiyacı olan vatandaşların ne yapması gerekiyor? 65 yaş alığı başvurusu nasıl yapılır? Evde bakım parası kimlere verilir? Engelli maaşı almak için hangi şartları taşıyor olmak gerekiyor? İşte destek ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.02.2022 Ekonomi
Zam geldi, 2.354 TL’ye yükseldi, ödemeler aylık olarak banka hesaplarına yapılıyor
Zam geldi, 2.354 TL’ye yükseldi, ödemeler aylık olarak banka hesaplarına yapılıyor Yeni zam açıklaması geldi. Yüz binlerce vatandaş yararlanıyor. Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. 2.354 TL'ye yükseltildi. Ödemeler 15 Şubat'ta başlıyor, 2.354 TL'lik ödeme miktarı temmuz ayına kadar geçerli olacak. Yılın ikinci yarısından itibaren ödenen rakamlarda yeni artış olabilir. Devlet, yaşlılara, engellilere, hastalara yönelik özel yardımlarda bulunuyor. Yardımlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yürütülüyor. En çok yararlanılan yardımlardan biri de evde bakım yardımı. Bu yardımdan yararlanmak için en az yüzde 50 engelli, ağır engelli olunması ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı il müdürlüklerindeki bakım hizmetleri değerlendirme heyeti tarafından bakıma ihtiyacı olan kişinin engelli olduğunun tespit edilmesi gerekiyor. Sağlık kurulu raporunda mutlaka ‘ağır engelli’ ibaresinin yer alması gerekiyor. Yüzde 50’den daha düşük engelli olanlara ise evde bakım maaşı ödenmiyor. Bu yardımdan hane içindeki kişi başına düşen ortalama aylık geliri, asgari ücretin aylık net tutarının üçte ikisinden daha az olan kişiler yararlanabiliyor. Peki kimler evde bakım yardımdan yararlanabilir, her ay ne kadar destek sağlanıyor? İşte evde bakım ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar... .
7.02.2022 Ekonomi
SGK'dan karşılıksız ödeme! Maaş bağlanıyor, her ay 1.298 TL hesaplara yatırılıyor
SGK'dan karşılıksız ödeme! Maaş bağlanıyor, her ay 1.298 TL hesaplara yatırılıyor SGK prim ödeme şartı olmaksızın maaş bağlıyor. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. Başvuru şartı bulunuyor. Aylık karşılıksız olarak 1.298 lira vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Ödeme miktarına memur maaş katsayıları esas alınarak 6 ayda bir zam yapılıyor. SGK'dan emekli maaşı ya da yardım almayanları kapsıyor. Başvurular il/ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına dilekçe ve T.C. Kimlik Numarası içeren nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Devlet tarafından dezavantajlı olan vatandaşlara destek sağlanıyor. Fiziksel ya da psikolojik olarak çalışamayacak durumda olan kişilere engelli maaşı bağlanıyor. Engelli maaşı alan vatandaşlara yapılan ödeme 2022 yılı itibariyle zamlı olarak yatırılıyor. Engel durumuna göre değişen maaşlar, engel oranı yüzde 40 ve 70 ve üzeri olmak üzere belirlendi. Peki kimler engelli maaşı alabilir? İşte engelli maaşı alma şartları ve başvuru detayları...
2.02.2022 Çalışma Hayatı
Engelli maaşı ne kadar oldu 2022? Yüzde 40-69 arası ve yüzde 70 ve üzeri engelli aylığı kaç lira, engelli maaşı alma şartları, nasıl alınır?
Engelli maaşı ne kadar oldu 2022? Yüzde 40-69 arası ve yüzde 70 ve üzeri engelli aylığı kaç lira, engelli maaşı alma şartları, nasıl alınır? Engelli aylığı ne kadar oldu 2022, yüzde 40-69 arası ile yüzde 70 ve üzeri engelli aylığına zam mı geldi? TÜİK tarafından açıklanan Aralık ayı enflasyon oranı sonrası engelli maaşında da artış yaşandı. Ocak ayı memur maaş katsayısına yapılan yeni düzenleme sonrası sosyal hizmetlerden olan engelli aylığı da etkilendi. Peki, Engelli maaşı alma şartları nelerdir, engelli maaşı nasıl alınır? 2022 engelli maaşı ne kadar?
31.01.2022 Ekonomi
Engelli, engelli yakını ve yaşlı aylıklarına zam geldi! İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
Engelli, engelli yakını ve yaşlı aylıklarına zam geldi! İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar... Maaşlara zam geldi. Hepsi artıyor. Engelli, engelli yakını hepsini ilgilendiriyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan aralık ayı enflasyon oranı ile birlikte maaşlara yansıyacak zam oranı da belli oldu. Memur ve emekli zammının ardından 2022 yılı engelli maaşları da netleşti. Peki 2022 engelli, engelli yakını ve yaşlı maaşı ne kadar oldu? İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
21.01.2022 Emekli
Engelli maaşı ne kadar 2022? Engelli maaşı nasıl alınır, engelli maaşı alma şartları nelerdir, maaş başvuru nereye yapılır?
Engelli maaşı ne kadar 2022? Engelli maaşı nasıl alınır, engelli maaşı alma şartları nelerdir, maaş başvuru nereye yapılır? Engelli maaşı ne kadar, nasıl alınır? 2022 yılına girilmesiyle açıklanan asgari ücret sonrası engelli maaşlarında da artış oldu. Engelli maaşları, engel durumuna göre değişiyor. Engel oranı yüzde 70 ve üzerine ödenen engelli maaşı bin 264 liraya yükseldi. Peki, 2022 engelli maaşı ne kadar? İşte 2022 engelli maaşı ve maaş alma şartları…
19.01.2022 Ekonomi
Engelli maaşı ne kadar 2022? Engelli maaşları zamlı ne zaman yatacak, alma şartları nelerdir?
Engelli maaşı ne kadar 2022? Engelli maaşları zamlı ne zaman yatacak, alma şartları nelerdir? Engelli maaşları ne kadar olacak, ocak ayı engelli maaşları ne zaman yatacak? Yaşlı ve engelli aylıkları kapsamında 1 milyar 135 milyon TL’yi aşan bir ödeme yapacaklarının altını çizen Bakan Derya Yanık, “Ocak ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz. Ödemelerin tüm engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Peki, engelli maaşı 2022 ocak ayında ne kadar olacak?
6.01.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası ilk ödeme, 1.552 lira...
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası ilk ödeme, 1.552 lira... Zam geldi! Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan iyi haberi duyurdu. Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 2022 ile birlikte ödeme miktarı da arttı. Yaşlı ve engelli aylıklarına zam geldi. Engelli maaşı 1552 lira oldu. Yeni 65 yaş aylığı ise 1296 TL'ye yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ocak ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.
6.01.2022 Ekonomi
Para desteği yapılıyor! Zam geldi, aylık 914 TL
Para desteği yapılıyor! Zam geldi, aylık 914 TL Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ocak ayı itibarı ile zam yapıldı. Aylık ödeme miktarı 914 TL'ye çıktı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Başvuranlar yararlanıyor. Başvuru yapanlara ‘başvuru alındı’ belgesi veriliyor ve başvurular en geç bir ay içerisinde sonuçlandırılıyor. Nüfusu 83.6 milyon olan Türkiye’deki engelli vatandaşların sayısı ise 10 milyona yakın. Devlet, engelli vatandaşlarının hayatını kolaylaştırmak için sosyal yardımları artırarak sürdürüyor. Engelli maaşı için başvuruda sağlık kurulu raporu şartı aranıyor.
10.02.2021 Ekonomi
Engelli maaşı zammı 2021 ne kadar oldu? Engelli aylığı yüzde kaç arttı, kaç para? Engelli ocak zammı 2021…
Engelli maaşı zammı 2021 ne kadar oldu? Engelli aylığı yüzde kaç arttı, kaç para? Engelli ocak zammı 2021… Asgari ücret, SSK, Bağkur emekli maaşı ile memur ve memur emeklilerinin maaşına yapılacak zam oranı belli oldu. 2021 zam oranlarının belli olmasıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan ve engelli (özürlü) muhtaç vatandaşlara verilen bir hizmet olan 2021 maaşı sorgulanmaya başladı. Engelli maaşı zammı 2021…
4.01.2021 Gündem
Engelli maaşı ne kadar oldu 2021? Asgari ücret sonrası Engelli maaş zammı 2021...
Engelli maaşı ne kadar oldu 2021? Asgari ücret sonrası Engelli maaş zammı 2021... Engelli maaşı ne kadar olacak 2021? sorusu yanıt buldu. Asgari ücret zammından etkilenecek ödeneklerden biri de engelli maaştı. Asgari ücret tespit komisyonu milyonlarca kişi tarafından heyecanla beklenen 2021 asgari ücret zammını belirledi. Yüzde 40 ile 69 engelli vatandaşlara 537, yüzde 70 ve üzeri engelli vatandaşlara 854 lira ödeniyor. Asgari ücrete yapılacak zam ile birlikte engelli maaşı da arttı. Peki, engelli maaşı 2021 ne kadar oldu?
29.12.2020 Gündem
Engelli aylığı 2020 | 2020 engelli aylığı (maaşı) ne kadar?
Engelli aylığı 2020 | 2020 engelli aylığı (maaşı) ne kadar? 2020 engelli maaşı temmuz zammı merak ediliyor, Engelli aylığı ne kadar 2020? Sorusuna yoğun bir şekilde cevap aranıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla, engelli aylığı da zamlanmış oldu. 2020 yılının ilk altı aylık enflasyon rakamlarına göre, sosyal yardımlarda yüzde 5.75 oranında artış yapıldı. Peki, 2020 engelli maaşı ne kadar oldu? İşte engelli maaşı 2020 temmuz zammı…
7.07.2020 Gündem
2020 temmuz engelli maaşı ne kadar oldu? İşte Engelli maaşı zammı
2020 temmuz engelli maaşı ne kadar oldu? İşte Engelli maaşı zammı 2020 yılının ilk altı aylık enflasyon rakamlarına göre, engelli aylığı da zamlandı. Peki, 2020 temmuz engelli maaşı ne kadar? İşte Engelli maaşı zammı ve temmuz engelli maaşı...
3.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Maaşı Ne Kadar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli maaşı ne kadar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.