Engelli Maaşı

Engelli Maaşı

Son dakika engelli maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 705 engelli maaşı haberi bulunmuştur. Tüm engelli maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?
3.04.2024 Ekonomi
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir Çalışan milyonlar ile bil birlikte devlet desteği alan ya da banka hesabı olan milyonları kapsıyor. Birikmiş paranız olabilir. Devletin sunduğu engelli ve yaşlı aylıkları gibi ödemelerinin hesaplarına yatırıldığının farkına bile varmıyor. Peki, unutulan destek ödemeleri nasıl alınabilir? İşte adım adım bilinmesi gerekenler…
7.03.2024 Gündem
Yaşlı ve engelli aylığı farkları ne zaman yatacak? Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu?
Yaşlı ve engelli aylığı farkları ne zaman yatacak? Yaşlı ve engelli maaşı ne kadar oldu? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aylık farklarının yatırılacağı tarihi duyurdu. 6 aylık enflasyon farkı ile belirlenen memur zammının yüzde 49,25 olarak açıklanmasının ardından 2024 yaşlı ve engelli maaşları da kesinleşti. Peki, yaşlı ve engelli maaşları ne kadar oldu?
15.01.2024 Ekonomi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Şeref Karabulut'un (60) ağılına giren komşusu Ercan C.'nin koyunlara şiddet uygulayıp, değnekle işkence yaptığı belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Karabulut'un eşi Zeynep Karabulut da görüntüleri izlediğinde şoke olduğunu belirterek, 'Böyle bir olay ne insana, ne hayvana hiçbir canlıya yapılmaz. Bizim de can güvenliğimiz yok.' dedi. Ercan C. ise, "Hayvanlarım zehirlendi. Bundan Şeref Karabulut'u sorumlu tuttuğum için böyle bir şey yaptım" sözleri ile kendisini savundu.
3.01.2024 Gündem
Zam geldi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı ve engelli maaşı tutarları
Zam geldi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı ve engelli maaşı tutarları Milyonlar merakla bekliyordu. Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan verinin ardından memur ve emekli maaş zam oranı netlik kazandı. Memur maaşlarına gelen zamla birlikte birçok maaş ve ücrette değişiklik yaşandı. Engelli aylığı, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik, evde bakım yardımı da bu değişikliklerden etkilendi.
3.01.2024 Ekonomi
65 yaş aylığı 2024 ne kadar oldu? Yaşlılık maaşına zam geldi mi, 65 aylığı ne kadar olacak 2024?
65 yaş aylığı 2024 ne kadar oldu? Yaşlılık maaşına zam geldi mi, 65 aylığı ne kadar olacak 2024? Sosyal yardım ödemeleri, SED, 65 yaş maaşı, evde bakım parası, yaşlılık aylığı ve engelli maaşı gibi kalemler enflasyon verilerinin açıklanıp memur katsayısının belli olmasıyla artacak. 65 yaş aylığı alan vatandaşlar da 2024 yaşlılık aylığı için aramalarını arttırdı. Peki, 2024 65 yaş aylığı ne kadar oldu? Yaşlılık maaşı ne zaman yatar, 65 yaş aylığı şartları değişti mi?
3.01.2024 Ekonomi
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil birçok ödeme değişiyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil birçok ödeme değişiyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Asgari ücretli, işsiz, borcu olan, yaşlı, engelli milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Zam geldi, kuruşu kuruşuna hesaplandı. Asgari ücret zammıyla birlikte yeni yılda ücretlerde büyük değişimler olacak. İşsizlik maaşından staj ücretine, doğum-askerlik borçlanmasından asgari ücret kıdem tazminatına kadar ücretler değişecek. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar...
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı, kıdem tazminatı,65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil 8 ücret değişiyor
Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı, kıdem tazminatı,65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil 8 ücret değişiyor Asgari ücrete gelen zam ile birlikte pek çok ödemelerde 2024 yılında değişiklik olacak. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar
27.12.2023 Ekonomi
2024 Ocak ayı engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşları bu ay zamlı mı olacak, engelli aylıklarına ne kadar zam geldi? Asgari ücret engelli maaşı
2024 Ocak ayı engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşları bu ay zamlı mı olacak, engelli aylıklarına ne kadar zam geldi? Asgari ücret engelli maaşı Yeni engelli maaşları için araştırmalar sürüyor. 2024 asgari ücret zammıyla birlikte engelli aylıkları da netlik kazanacak. Yeni ücretle engelli aylıkları, işsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı da artıyor. Peki, Engelli aylığı ne kadar olacak? 2024 asgari ücret zammı ile engelli maaşları kaç TL artacak? İşte 2024 engelli maaşı…
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Zam geliyor! Asgari ücretli, işsiz, yaşlı, engelli, milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı
Zam geliyor! Asgari ücretli, işsiz, yaşlı, engelli, milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı  Milyonlarca çalışan, işsiz, engelli vatandaş bekliyordu. Zam geliyor. Milyonlarca kişinin geliri artıyor. Rakamlar ortaya çıktı. Asgari ücretin belirlenmesi için son günlere yaklaşılıyor. Aralık ayı içinde belirlenecek olan asgari ücret için ilk toplantı 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları da zamlanmış olacak.
8.12.2023 Çalışma Hayatı
Paralar hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş duyurdu
Paralar hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eylül ayı içerisinde 3,3 milyar TL tutarında yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
9.09.2023 Ekonomi
Engelli aylıkları bayramdan önce yatar mı? Engelli maaşları ne kadar oldu, engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları yattı mı?
Engelli aylıkları bayramdan önce yatar mı? Engelli maaşları ne kadar oldu, engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları yattı mı? Engelli maaşı bayram öncesi verilecek mi 2023, engelli maaşı yattı mı, 2023 engelli yakını aylığı ne kadar? Engelli aylığı 1 Temmuz'dan itibaren yüzde 40 ve üzeri engelli için 2 bin 329 lira, yüzde 70 ve üzeri engelli için 3 bin 497 liraya yükselecek. Zammın ardından engelli maaşların bayramdan önce yatıp yatmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, engelli maaşları kurbandan önce verilecek mi, engelli maaşları ne zaman yatacak?
24.06.2023 Ekonomi
Bakan Göktaş: Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahipleri için 450,8 milyon TL ek kaynak aktardık
Bakan Göktaş: Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahipleri için 450,8 milyon TL ek kaynak aktardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gıda gereksinimlerini karşılayabilmesi için 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) toplam 450,8 milyon TL ek kaynak aktardıklarını açıkladı.
21.06.2023 Gündem
Engelli maaşı ne kadar 2023 oldu, engelli maaşına zam geldi mi 2023? Engelli aylığına temmuzda zam gelecek mi? Zamlı engelli maaşı ne zaman yatacak 2023?
Engelli maaşı ne kadar 2023 oldu, engelli maaşına zam geldi mi 2023? Engelli aylığına temmuzda zam gelecek mi? Zamlı engelli maaşı ne zaman yatacak 2023? Asgari ücrette zam pazarlığı sona erdi, yeni asgari ücret belli oldu. 13 Haziran’da ilk ilk toplantısını yapan Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün son toplantısını yapmak üzere saat 11.00’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Toplantının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret zammını açıkladı. Buna göre asgari ücret 11 bin 402 TL oldu. Asgari ücrete yüzde 34 zam gelmiş oldu. Söz konusu zammın ardından engelli maaşının ne kadar olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Engelli maaşı ne kadar 2023, Temmuz zammı yüzde kaç oldu? Yüzde 40-69 engelli maaşı kaç TL, engelli aylığı bayramdan önce verilecek mi?
21.06.2023 Ekonomi
İneğe içki şişesinde sıvı içiren çiftlik çalışanı tutuklandı
İneğe içki şişesinde sıvı içiren çiftlik çalışanı tutuklandı Mersin’de, ineğe içki şişesinde sıvı verdiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan çiftlik çalışanı B.D., 'Uyuşturucu madde bulundurmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla arandığı belirlenip gözaltına alındı. B.D.'ye ayrıca görüntüler üzerine 4 bin 554 lira idari para cezası kesildi.
20.06.2023 Yaşam
Evde bakım maaşı bayramdan önce yatacak mı 2023? Temmuz ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak, Kurban Bayramı’ndan önce yatacak mı?
Evde bakım maaşı bayramdan önce yatacak mı 2023? Temmuz ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak, Kurban Bayramı’ndan önce yatacak mı? Evde bakım maaşının Kurban Bayramı öncesinden yatıp yatmayacağı merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından Temmuz ayı yaşlı ve engelli maaşı ödeme tarihlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Evde bakım maaşı bayramdan önce yatacak mı 2023? Temmuz ayı evde bakım maaşı ne zaman yatacak?
20.06.2023 Ekonomi
2023 engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne zaman yatacak?
2023 engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne zaman yatacak? 3 Ocak Salı aralık ayı enflasyon rakamları açıklanınca, memur ve emeklilerin zam oranları belli oldu. Asgari ücret zammı, üstüne de emekli memur zammı engelli aylıklarını gündeme getirdi. % 40-69 ve %70 üstü olarak iki farklı kategoride ödenen engelli aylıkları merak ediliyor. Engelli aylıklarından hiçbir geliri olmayan vatandaşlar yararlanabiliyor. Peki, Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne kadar oldu 2023?
4.01.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu! Hesaplara yatacak, tek tek açıklandı
Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu! Hesaplara yatacak, tek tek açıklandı Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. 2023 yılı asgari ücrete gelecek olan zam oranını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Buna göre yeni asgari ücret 8 bin 500 oldu. 2023 yılı asgari ücretine yapılan zam sonrası birçok maaş artıyor. 65 yaş aylığı yani yaşlılık maaşı başta olmak üzere, engelli maaşı ve işsizlik maaşı alanların maaşları artıyor, kıdem tazminatları yükseliyor, staj ücretleri, rapor paraları isteğe bağlı sigorta primi ve GSS primi de zamdan etkileniyor. Peki, Asgari ücret hangi maaşları etkiler? Asgari ücret neleri değiştirecek? Asgari ücretin maaşlara etkisi ne olur? Yeni asgari ücret kimleri etkileyecek? İşte tek tek asgari ücretin etkileyeceği kalemler ve asgari ücretle değişecek yeni ödemeler...
22.12.2022 Çalışan Hakları
18 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi! Hangi illerde evde bakım maaşı yattı? Evde bakım maaşı ne kadar? Aralık ayı evde bakım maaşı sorgulama!
18 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi! Hangi illerde evde bakım maaşı yattı? Evde bakım maaşı ne kadar? Aralık ayı evde bakım maaşı sorgulama! 18 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi binlerce hak sahibi tarfından sorgulanıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere verilen evde bakım maaşı aralık ayı ile birlikte pek çok kişi tarafından gün gün sorgulanıyor. Peki, Hangi illerde evde bakım maaşı yattı? Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatırılacak? İşte evde bakım maaşı yatan iller güncel liste (18 Aralık 2022)
18.12.2022 Ekonomi
Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ödemeler bugün başlıyor
Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ödemeler bugün başlıyor Kurban Bayramı ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi. Emekli milyonlarca vatandaşın Kurban Bayramı ikramiyesi hesaba yatıyor. Kurban Bayramı nedeniyle emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün itibarıyla başlıyor. Bayram ikramiyelerinin yapılacağı tarihler daha önce belli olmuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce 2-7 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını açıklamıştı. İkramiyeler, 2018, 2019 ve 2020 yıllarında enflasyon göz önünde bulundurmaksızın 1.000 TL olarak sabit bırakıldı. İlk defa geçen sene yüzde 10 oranında artırılarak 1.100 TL’ye çıkarıldı. Bu yılın ilk bayramında 1.100 TL olarak ödenen emekli bayram ikramiyesinin bu bayramda da aynı miktarda olması bekleniyor. Emekli ikramiyesinden yeni emekli olanlar da faydalanıyor. Emeklilere, iki bayramda toplamda 2 bin 200 lira ödenmiş oluyor.
2.07.2022 Emekli
Asgari ücret kararı Resmi Gazete'de! Asgari ücret zammı ne kadar oldu?
Asgari ücret kararı Resmi Gazete'de! Asgari ücret zammı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen basın toplantısında, yeni asgari ücretin temmuz ayından geçerli olmak üzere yüzde 30 artışla 5 bin 500 lira olarak belirlendiğini açıklamıştı. Bu açıklamalar sonrası önemli karar Resmi Gazete'de yerini aldı. Son dakika haberine göre; Asgari Ücret Tespit Komisyonunun, temmuz ayından itibaren geçerli olacak yeni asgari ücrete ilişkin kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. İşte son dakika haberinin detayları...
Asgari ücret zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret müjdesini verdi! İşte asgari ücret 2022 temmuz zammı ve brüt - net maaşlar...
Asgari ücret zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret müjdesini verdi! İşte asgari ücret 2022 temmuz zammı ve brüt - net maaşlar... Asgari ücret zammı son dakika açıklandı. Müjdeli haber geldi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrete temmuz zammı yüzde 30 olarak gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücret zammını son dakika açıklamasının ardından vatandaşlar yoğun şekilde, 'Asgari ücret zammı 2022 ne kadar oldu?' sorusunun yanıtı merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranını açıkladı. Erdoğan, "Yeni bir asgari ücret rakamı belirledik. Asgari ücrete temmuzdan geçerli olmak üzere yüzde 30 ara artış yapıyoruz Yeni asgari ücret net 5 bin 500 lira olacaktır" dedi. Öte yandan Asgari ücreti 5 bin 500 TL'ye çıkaran düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmekte olan torba teklife eklendi. İşte son dakika haberinin detayları...
Emekli ve memura zam! Müjdeyi verdi, maaşlara ek artış, 300 lira ve...
Emekli ve memura zam! Müjdeyi verdi, maaşlara ek artış, 300 lira ve... Emekli ve memur milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Maaşlara zam geliyor. Müjdeli haberi verdi. Asgari ücrete yapılan yüzde 30'luk ara zam sonrası harekete geçildi. Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı temmuz ayında alacakları zam oranındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara zam müjdesi geldi. Yüzde 40'ın üzerinde artış yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete yüzde 30 zam geldiğini duyurdu. Asgari ücretteki esas artışın Aralık ayında yapılacağını belirten Erdoğan "Yılbaşında devreye aldığımız asgari ücret kadar gelirin vergi dışında kalması nedeniyle kamu çalışanlarına bu artış ortalama 300 lira olarak yansıyacaktır" dedi. Öte yandan Erdoğan memur ve emeklilerin maaşlarına gelecek olan zammın da sinyalini verdi. Pazartesi günü açıklanacak olan Haziran ayı enflasyonu sonrasında memur ve emeklilerin maaşlarına gelecek zam belli olacak. Buna dikkatleri çeken Erdoğan “Kamu çalışanlarımızın emeklilerimizin maaşlarına yüzde 40'ın üzerinde enflasyon farkı artışı zaten yapılacak” dedi. SSK ve BAĞ KUR en düşük emekli maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak? Emekli zammı ne zaman açıklanacak? İşte emekli ve memur temmuz zammı için son dakika gelişmeleri...
1.07.2022 Emekli
Asgari ücretle birlikte hepsi değişiyor! İşsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, rapor parası, engelli maaşı, kıdem tazminatı...
Asgari ücretle birlikte hepsi değişiyor! İşsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, rapor parası, engelli maaşı, kıdem tazminatı... Asgari ücret belli oldu! Milyonlarca çalışan bekliyordu ve ara zam kararıyla birlikte rakam da belirlendi. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Yeni asgari ücret 5.500 lira oldu çalışanlara yüzde 30 zam yapıldı. Asgari ücrete yapılan zam çalışanları olduğu kadar devlet desteği alan vatandaşları da doğrudan ilgilendiriyor. Zam ile birlikte çok sayıda kalemde artış görülecek. Tüm hesaplar değişiyor. 65 yaş aylığından engelli maaşına, kıdem tazminatından işsizlik ödeneğine birçok ücrette yükselme olacak. Öte yandan asgari ücret artışı vatandaşın yaptığı bazı ödemelerin de artmasına yol açacak. Örneğin doğum ve askerlik borçlanması, GSS primi, BES kesintileri artacak. İşte asgari ücret zammı ile artacak ücretler ve ödemeler ile ilgili detaylar...
1.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.