65 Yaş Aylığı

65 Yaş Aylığı

Son dakika 65 yaş aylığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 65 yaş aylığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 65 yaş aylığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

65 Yaş Aylığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 65 yaş aylığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 640 65 yaş aylığı haberi bulunmuştur. Tüm 65 yaş aylığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür!
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür! Adana’da tapusunu almadığı arsasındaki evinden atılan ayakkabı tamircisi Hamza Avlar, tamirhane kulübesinde kedi ve kuşlarıyla birlikte yaşıyor. Yaşlılık aylığını sokak hayvanlarıyla paylaşan Avlar vatandaşlardan yardım bekliyor.
8.03.2024 Adana
Şartları sağlayan yaşlılara çift maaş: Aylık 11 bin TL'yi geçiyor! 65 yaş üstü nasıl yararlanabilir?
Şartları sağlayan yaşlılara çift maaş: Aylık 11 bin TL'yi geçiyor! 65 yaş üstü nasıl yararlanabilir? Yaşlılara, 65 yaş üstüne çift maaş müjdesi... Şartları yerine getiren yaşlı vatandaşlara ayda 3 bin 504 lira artı 7 bin 608 lira bakım aylığı veriliyor. Diğer yandan ücretsiz ulaşım hakkı ve sağlık gibi imkanlar da yer alıyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilik için büyük fırsatı! Erken emekli olma imkanı sunuyor
Emeklilik için büyük fırsatı! Erken emekli olma imkanı sunuyor İş Kanunu kapsamında 18 yaşından önce sigortalı olunması hem yaş hem de prim günü açısından avantaj sağlıyor. Bu da erken emekli olma imkânı sunuyor. İş Kanunu kapsamında 18 yaşından önce sigortalı olunması hem yaş hem de prim günü açısından avantaj sağlıyor. Bu da erken emekli olma imkânı sunuyor. Bu yaşta sigortalılık prim günleri geçerli olmakla birlikte ilk sigortalılık tarihini etkilemiyor. Çünkü bu yaştan önce sigortalı olunsa dahi başlangıç tarihi 18 yaşa basılan günde başlatılıyor. Torunu işe girenin 65 yaş aylığı kesilmiyor, erkekler de ölen eşinin dul aylığına başvurabiliyor.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Memur ve emekli zammı sonrası büyük artış! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni destek tutarları...
Memur ve emekli zammı sonrası büyük artış! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni destek tutarları... Devletin vatandaşlara ödediği sosyal yardımlardan yararlanma şartları yeniden belirlendi. Asgari ücretin artışıyla birlikte eve giren gelir yeniden hesaplanacak ve daha çok vatandaş sosyal yardımlardan yararlanabilecek. Memur zammı katsayısı ile 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, kronik hastalık yardımı, engelli aylığı, SED ödemeleri gibi sosyal yardım ödemeleri de yüzde 49,25 oranında artacak. Türkiye'de sosyal destek ödemelerinden faydalanan 2,4 milyon vatandaş bulunuyor.
4.01.2024 Ekonomi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Şeref Karabulut'un (60) ağılına giren komşusu Ercan C.'nin koyunlara şiddet uygulayıp, değnekle işkence yaptığı belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Karabulut'un eşi Zeynep Karabulut da görüntüleri izlediğinde şoke olduğunu belirterek, 'Böyle bir olay ne insana, ne hayvana hiçbir canlıya yapılmaz. Bizim de can güvenliğimiz yok.' dedi. Ercan C. ise, "Hayvanlarım zehirlendi. Bundan Şeref Karabulut'u sorumlu tuttuğum için böyle bir şey yaptım" sözleri ile kendisini savundu.
3.01.2024 Gündem
Zam geldi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı ve engelli maaşı tutarları
Zam geldi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı ve engelli maaşı tutarları Milyonlar merakla bekliyordu. Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan verinin ardından memur ve emekli maaş zam oranı netlik kazandı. Memur maaşlarına gelen zamla birlikte birçok maaş ve ücrette değişiklik yaşandı. Engelli aylığı, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik, evde bakım yardımı da bu değişikliklerden etkilendi.
3.01.2024 Ekonomi
Avukat maaşı 2024: Yeni zamlı avukat maaşı Ocak'ta ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? 2024 avukat maaşı hesaplama
Avukat maaşı 2024: Yeni zamlı avukat maaşı Ocak'ta ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? 2024 avukat maaşı hesaplama Ocak ayı zammıyla birlikte Avukat maaşı da netlik kazanacak. 3 Ocak 2024 Çarşamba günü TÜİK tarfından açıklanacak enflasyon rakamlarıyla birlikte birçok meslekte maaşlar belli olacak. Bu nedenle Ocak zammı Avukat maaşı ne kadar oldu? sorusu da araştırılmaya başlandı. Adliyelerde, hukuk bürolarında görevini icra eden binlerce avukat maaş hesaplamasına başladı. Aralık ayı enflasyonuna ek olarak refah payı da eklenecek ve yeni zam oranı belirlenmiş olacak. Peki 1/4 avukat maaşı ne kadar oldu? 2024 avukat maaşı hesaplama
3.01.2024 Ekonomi
65 yaş aylığı 2024 ne kadar oldu? Yaşlılık maaşına zam geldi mi, 65 aylığı ne kadar olacak 2024?
65 yaş aylığı 2024 ne kadar oldu? Yaşlılık maaşına zam geldi mi, 65 aylığı ne kadar olacak 2024? Sosyal yardım ödemeleri, SED, 65 yaş maaşı, evde bakım parası, yaşlılık aylığı ve engelli maaşı gibi kalemler enflasyon verilerinin açıklanıp memur katsayısının belli olmasıyla artacak. 65 yaş aylığı alan vatandaşlar da 2024 yaşlılık aylığı için aramalarını arttırdı. Peki, 2024 65 yaş aylığı ne kadar oldu? Yaşlılık maaşı ne zaman yatar, 65 yaş aylığı şartları değişti mi?
3.01.2024 Ekonomi
Hepsi değişecek, kuruşu kuruşuna hesaplandı! Kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, yaşlılık maaşı, engelli aylığı…
Hepsi değişecek, kuruşu kuruşuna hesaplandı! Kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, yaşlılık maaşı, engelli aylığı… Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve emekliler için yapılacak zammın yanı sıra bedelli askerlik, kıdem tazminatı tavanı, 65 yaş aylığı ve engelli aylıklarında da artış yaşanacak. Bedelli askerlik ücreti, kıdem tazminatı tavanı, engelli aylığı ve 65 yaş aylıkları Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2024'ün ilk yarısında geçerli olacak memur maaş katsayısı üzerinden değerlendirildiğinden yeni katsayı, söz konusu ödemelerde de artış yaşanmasına neden olacak.
3.01.2024 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte maaşların yatırılacağı tarih...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte maaşların yatırılacağı tarih... Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. 2024 maaşları belli oldu. Kim ne kadar maaş alacak alacak? Tek tek hesaplandı. Memur, memur emeklisi, SGK ve Bağ-Kur emeklisi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği alanları ilgilendiren maaş zammı için sayılı günler kaldı. 3 Ocak 2024 tarihinde saat 10:00 itibarıyla memur ve emeklinin alacağı zam oranı netleşecek.
1.01.2024 Çalışma Hayatı
Memur zaamıyla birlikte ödemeler ve maaşlar da artıyor! Yeni yılda bedelli askerlik ücreti değişiyor
Memur zaamıyla birlikte ödemeler ve maaşlar da artıyor! Yeni yılda bedelli askerlik ücreti değişiyor Emeklilerin ve memurların gözü kulağı yeni yılda alacakları maaş zammında olacak. Ayrıca memur maaşlarına göre pek çok ödeme ve ücrette de artışlar yapılacak. Kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, 65 yaş aylığı ve engelli aylıkları da değişecek. İşte detaylar...
Asgari ücret zammı tüm ödemeleri artırdı! Kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte cebinize girecek para
Asgari ücret zammı tüm ödemeleri artırdı! Kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte cebinize girecek para Asgari ücretli, işsiz, borcu olan, yaşlı, engelli milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Zam geldi, kuruşu kuruşuna hesaplandı. Asgari ücret zammıyla birlikte yeni yılda ücretlerde büyük değişimler olacak. İşsizlik maaşından staj ücretine, doğum-askerlik borçlanmasından asgari ücret kıdem tazminatına kadar ücretler değişecek. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar...
28.12.2023 Ekonomi
Dul maaşı ne kadar oldu 2024? Dul ve yetim aylığı 2024: Dul ve yetim maaşına zam geldi mi? Yetim maaşı zammı 2024
Dul maaşı ne kadar oldu 2024? Dul ve yetim aylığı 2024: Dul ve yetim maaşına zam geldi mi? Yetim maaşı zammı 2024 Asgari ücretin açıklanmasının ardından 2024 dul ve yetim aylığı tutarları merak ediliyor. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlandı. En düşük dul ve yetim maaşı 2 bin lira olurken yüzde 75 hisseye göre en yüksek dul ve yetim maaşının ne kadar olacağı ile ilgili aramalar arttı. Peki, dul ve yetim maaşı 2024 ne kadar olacak? Dul ve yetim maaşına zam geldi mi?
28.12.2023 Ekonomi
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil birçok ödeme değişiyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil birçok ödeme değişiyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Asgari ücretli, işsiz, borcu olan, yaşlı, engelli milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Zam geldi, kuruşu kuruşuna hesaplandı. Asgari ücret zammıyla birlikte yeni yılda ücretlerde büyük değişimler olacak. İşsizlik maaşından staj ücretine, doğum-askerlik borçlanmasından asgari ücret kıdem tazminatına kadar ücretler değişecek. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar...
28.12.2023 Ekonomi
Doğum parası ne kadar oldu? 2024 doğum parası ne kadar arttı?
Doğum parası ne kadar oldu? 2024 doğum parası ne kadar arttı? Doğum parası ne kadar oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Asgari ücretin 2024 yılında net olarak 17 bin 2 liraya yükselmesi ödemelerde de değişikliğe neden oldu. Evde bakım maaaşı, gss primi, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ve engelli aylıklarına zam geldi. Bir diğer artış da doğum parasında oldu. Peki 2024 doğum parası ne kadar oldu?
27.12.2023 Ekonomi
Yeni 65 yaş aylığı ne kadar oldu? 2024 yaşlılık maaşı ne kadar arttı?
Yeni 65 yaş aylığı ne kadar oldu? 2024 yaşlılık maaşı ne kadar arttı? Asgari ücretin yüzde 49 artmasıyla gözler 65 yaş aylığına çevrildi. Yaşlılık maaşı olarak da bilenen 65 yaş aylığı da asgari ücretin artışıyla etkilenen ödemelerden oldu. 2348 lira olarak ödenen 65 yaş aylığı 2024 yılında ne kadar oldu?
27.12.2023 Ekonomi
2024 engelli aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret belli oldu, engelli aylıkları yeni yılda arttı! Engelli aylığı yüzde kaç arttı?
2024 engelli aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret belli oldu, engelli aylıkları yeni yılda arttı! Engelli aylığı yüzde kaç arttı? 2024 engelli aylığı ne kadar oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2024 asgari ücretin 17 bin 2 lira olmasıyla birlikte tüm kalemlerde değişiklik oldu. 65 yaş aylığı, stajyer maaaşlarının yanısıra engelli maaşları da yükseldi. Yüzde 49 artan asgari ücretle birlikte engelli aylığı 2024'te ne kadar oldu?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı, kıdem tazminatı,65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil 8 ücret değişiyor
Asgari ücret zammı sonrası işsizlik maaşı, kıdem tazminatı,65 yaş aylığı ve engelli maaşı dahil 8 ücret değişiyor Asgari ücrete gelen zam ile birlikte pek çok ödemelerde 2024 yılında değişiklik olacak. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tek tek hesaplandı. İşte detaylar
27.12.2023 Ekonomi
Yeni zamlı asgari ücretle tüm kalemler değişecek! 2024 işsizlik maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu?
Yeni zamlı asgari ücretle tüm kalemler değişecek! 2024 işsizlik maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu? Asgari ücretin belirlenmesinde kritik viraja girildi. Asgari ücret tespit komisyonu'nun toplantıları sonrası bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi, işveren temsilcileriyle Bakan Işıkhan'ı Beştepe'ye davet etti. Yapılacak artışla birlikte birçok ödeme ve maaşta da artış yaşanacak. 2024 işssizlik maaşı, 65 yaş aylığı, askerlik ve doğum borçlanması da yeni zamlı asgari ücretle değişmiş olacak. Öte yandan refah payı da bununla birlikte belli olacak. Yüzde 40, yüzde 50 zam yapılması durumunda da refah payınının oranında değişiklik olacak. İşte madde madde asgari ücretle değişecek ödemeler...
27.12.2023 Ekonomi
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, GSS borcu! Asgari ücret zammı ile birlikte hepsi değişti
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, GSS borcu! Asgari ücret zammı ile birlikte hepsi değişti Asgari ücret, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere, 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere net 17 bin 2 lira olarak belirlendi. Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile birlikte birçok ödemelerde değişiklik oldu. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? İşte tüm detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
2024 Ocak ayı engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşları bu ay zamlı mı olacak, engelli aylıklarına ne kadar zam geldi? Asgari ücret engelli maaşı
2024 Ocak ayı engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşları bu ay zamlı mı olacak, engelli aylıklarına ne kadar zam geldi? Asgari ücret engelli maaşı Yeni engelli maaşları için araştırmalar sürüyor. 2024 asgari ücret zammıyla birlikte engelli aylıkları da netlik kazanacak. Yeni ücretle engelli aylıkları, işsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı da artıyor. Peki, Engelli aylığı ne kadar olacak? 2024 asgari ücret zammı ile engelli maaşları kaç TL artacak? İşte 2024 engelli maaşı…
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti? Yeni asgari ücret ile değişenler merak ediliyor. Yeni asgari ücret rakamıyla işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, GSS primleri, askerlik ve doğum borçlanması, isteğe bağlı sigorta primleri, staj ücretleri, asgari ücretlilerin rapor ücretlerinin de aralarında olduğu birçok kalemde tutarlar değişecek. Peki, Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
27.12.2023 Ekonomi
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay Kağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023 Gündem
Yaşlılık aylığı 2024'te ne kadar oldu? 65 yaş aylığı nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Yaşlılık aylığı 2024'te ne kadar oldu? 65 yaş aylığı nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Üçer aylık ödemelerle yapılan 65 yaş aylığı yılın son günlerinde alacağı zamla birlikte araştırılmaya başlandı. 2024 Ocak zammıyla birlikte 65 yaş aylığı da güncellenecek. Ödemelerden yararlananlar, "Yaşlılık aylığı ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Öte yandan bu yıl 65 yaşını dolduracakla, "65 yaş aylığı başvuru nasıl yapılır?" internette yanıt arıyor.
27.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

65 Yaş Aylığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 65 yaş aylığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.