Emlak Bankası

Emlak Bankası

Son dakika emlak bankası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emlak bankası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emlak bankası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak Bankası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak bankası gelişmeleri de dahil olmak üzere 793 emlak bankası haberi bulunmuştur. Tüm emlak bankası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına giderek oylarını kullandı.
28.05.2023 Gündem
Ali Babacan, oyunu kullandı
Ali Babacan, oyunu kullandı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci turu için Ankara'da oy kullandı. Babacan, CHP'nin 'sandık güvenlik sistemi'ne 48 bin isim verdiklerini belirterek, "Bütün sandıklarda 6 partinin ortak güvenlik sistemi çalışacak" dedi.
28.05.2023 Gündem
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor?
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor? Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına gidiyor.
28.05.2023 Gündem
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderler oylarını kullandı.
14.05.2023 Gündem
DEVA Partisi lideri Babacan ve eşi oylarını kullandı
DEVA Partisi lideri Babacan ve eşi oylarını kullandı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan, Ankara'da oy kullandı.
14.05.2023 Gündem
Liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu.
14.05.2023 Gündem
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti!
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti! 14 Mayıs için yarışan adaylar ve partiler, dünyada örneğine az rastlanan bir siyasi performans gösterdi. Başta cumhurbaşkanı adayları olmak üzere parti liderleri on binlerce kilometre yol kat etti, bazı günler 3 ayrı ili ziyaret etti. İşte bu müthiş maratonun detayları...
10.05.2023 Gündem
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde liderlerin oy kullanacağı adresler belli oldu.
9.05.2023 Gündem
Yeşil pasaport fiyatları 2020 | Yeşil pasaport nasıl alınır, kimlere verilir?
Yeşil pasaport fiyatları 2020 | Yeşil pasaport nasıl alınır, kimlere verilir? Yeşil pasaport olarak bilinen hususi damgalı pasaport düzenlenmesi 17 Ocak 2020 tarihinde Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İçişleri Bakanlığının yönetmeliğine göre, avukatlara hususi damgalı pasaport olarak bilinen "yeşil pasaport" verilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Yeşil pasaportlarla ilgili yapılan düzenleme sonrası yeşil pasaport başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar Yeşil pasaport nasıl alınır, yeşil pasaport kimlere verilir? Yeşil pasaport 2020 fiyatları ne kadar? sorularına yanıt aramaya başladı.
Bakan Kurum'dan flaş Emlak Bankası açıklaması!
Bakan Kurum'dan flaş Emlak Bankası açıklaması! Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada, Emlak Bankası ile ilgili olarak, "2019 yılında, 7 coğrafi bölgemizde 15 şube açma hedefimiz vardı, 2 şubemizi açtık. 13 şubemizi de yıl sonuna kadar açacağız" dedi.
11.11.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kura çekimlerini en kısa sürede yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kura çekimlerini en kısa sürede yapacağız İstanbul Kasımpaşa'da 50 bin sosyal konutun müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenyurt'ta yaptığı konuşmada, "Talepleri yarın almaya başlıyoruz, kura çekimlerini ise en kısa sürede yapacağız" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde: 388 lira taksitle...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde: 388 lira taksitle... Kasımpaşa'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün burada TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesinin müjdesini veriyorum. Yarın Ziraat Bankası ve Halkbank vasıtasıyla talep toplamaya başlıyoruz. Konutlar 75 ile 128 metrekare arasında olacak. Fiyatları ise 116 bin lira ile 399 bin lira arasında değişecek. Alt gelir grubuna yönelik olanların taksitleri 388 liradan başlayacak ve ödeme süresi 20 yıl olacak" dedi.
5.03.2019 Siyaset
O memurlar yeşil pasaport alabilir! İşte o liste...
O memurlar yeşil pasaport alabilir! İşte o liste... Milyonlarca memur ve ailesi 'yeşil pasaport' kullanarak yurt dışı çıkışlarında vize sorunu yaşamıyor. Yeşil pasaport nasıl alınır, kimler yeşil pasaport alabilir, hangi evraklar gerekir, ücreti ne kadar?
5.03.2019 Çalışma Hayatı
Son dakika: Emlak Bankası geri döndü!Resmi Gazete'de yayımlandı...
Son dakika: Emlak Bankası geri döndü!Resmi Gazete'de yayımlandı... Türkiye Emlak Katılım Bankası, BDDK'nın yaptığı incelemeler sonunda onay aldı ve faaliyet izni verildi. Bankanın tekrar açılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.02.2019 Ekonomi
Bakan Kurum kentsel dönüşümde yeni yol haritasını açıkladı
Bakan Kurum kentsel dönüşümde yeni yol haritasını açıkladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yıllık 300 bin konutun 30 binini Bakanlık olarak dönüştüreceğiz. Kalan 270 bin konut için de belediyelere, özel sektörümüze çağrıda bulunuyorum, Emlak Bankası'nın da bu sürece dahil olmasıyla kentsel dönüşümde hem özel sektörümüze hem belediyelerimize gerekli finans desteğini sağlayacağız" dedi.
6.02.2019 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye Emlak Katılım Bankası çok yakın zamanda açılacak
Bakan Kurum: Türkiye Emlak Katılım Bankası çok yakın zamanda açılacak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye Emlak Katılım Bankası'nı çok yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı bir törenle hizmete açmayı planladıklarını söyledi.
19.01.2019 Ekonomi
Yeşil (hususi) pasaport alma şartları nelerdir, gerekli belgeler neler?
Yeşil (hususi) pasaport alma şartları nelerdir, gerekli belgeler neler? Çalışma hayatında kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet vermiş ya da vermeye devam edenler ve yakınlarının yasada belirtilen şartları yerine getirdikleri taktirde alabildikleri ve adına yeşil pasaport da denilen hususi pasaport ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz! Yeşil pasaport nasıl alınır, kimler yeşil pasaport alabilir, hangi evraklar gerekir, ücreti ne kadar?
10.01.2019 Gündem
Bakan Albayrak: 2019’un başında devreye alacağız
Bakan Albayrak: 2019’un başında devreye alacağız Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TSPB olağanüstü genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Devlet Destekli Alacak Sigortası'nı 2019’un başında devreye alacağız" dedi.
11.12.2018 Ekonomi
Gayrimenkulde yeni dönem
Gayrimenkulde yeni dönem 2019-2021 yıllarını kapsayan Yeni Ekonomi Programı'nda gayrimenkul sektörünü ilgilendiren önemli maddeler yer aldı.
21.09.2018 Ekonomi
Ayakları yere basan gerçekçi program
Ayakları yere basan gerçekçi program İş dünyası, Yeni Ekonomi Programı’ndaki (YEP) hedefleri ‘gerçekçi’ buldu. YEP, ‘Ekonominin yeni anayasası’ olarak nitelendirilirken, programın üretime ivme kazandırması, sürdürülebilir büyümeyi desteklemesi bekleniyor.
20.09.2018 Ekonomi
YEP yeni bir strateji yeni Türkiye ekonomisi
YEP yeni bir strateji yeni Türkiye ekonomisi Bakan Albayrak, 2019-2021 hedeflerini içeren Yeni Ekonomi Programı’nı (YEP) açıkladı. Slogan ‘Dengelenme, Disiplin ve Değişim’ oldu. Türkiye dengeli büyüyecek, kamu kemer sıkacak, katma değerli ürünlerle cari açık düşürülecek ve enflasyon tek haneye inecek.
20.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Emlak Bankası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak bankası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.