Emir Ersoy

Emir Ersoy

Son dakika Emir Ersoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emir Ersoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emir Ersoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emir Ersoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emir ersoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 emir ersoy haberi bulunmuştur. Tüm emir ersoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Sönmezer huzuru orada buldu! 'Keşke daha önce yaptırsaydım'
Esra Sönmezer huzuru orada buldu! 'Keşke daha önce yaptırsaydım' Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, tatil anlayışını değiştirdi. Sönmezer, çok sevdiği kedilerini de yanına alıp, lüks otellerde konaklamak yerine kendi tasarladığı karavanıyla yollara düştü.
12.10.2023 Magazin
Gökçe Bahadır ve eşi köylülerin gözdesi olmuştu! "Bazen evi bulamıyoruz"
Gökçe Bahadır ve eşi köylülerin gözdesi olmuştu! "Bazen evi bulamıyoruz" Ömer dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Gökçe Bahadır birçok ünlü ismin aksine lüks otel veya tekne tatili yerine Bodrum'da mütevazı bir kulübede görüntülenmişti. Gözlerden uzak tatil yapan ünlü çift, tadilatı süren Bodrum’daki evlerinden 5-6 kilometre uzaklıktaki kulübedeki tatilleri için bakın ne dedi.
30.07.2023 Magazin
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un mütevazı tatili! Deniz molası verdiler
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un mütevazı tatili! Deniz molası verdiler Bodrum Kızılağaç'ta ev yaptıran Gökçe Bahadır-Emir Ersoy çifti, tatil tercihleriyle çok konuşulmuştu. Doğayla baş başa kalıp organik beslenen oyuncu ve müzisyen eşi, önceki gün erken saatlerde denize girdi. Ünlü çift, sadece 20 dakika plajda kaldı.
23.07.2023 Magazin
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Bodrum tatili... Köylülerin gözdesi oldular
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Bodrum tatili... Köylülerin gözdesi oldular Ömer dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Gökçe Bahadır birçok ünlü ismin aksine lüks otel veya tekne tatili yerine Bodrum'da mütevazı bir kulübede görüntülendi. Eşi Emir Ersoy ile kaldıkları bölgede en son ev olduğu görülen çiftin durumdan memnuniyeti objektiflere böyle yansıdı.
20.07.2023 Magazin
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim!
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim! Oyunculuğa ara verip İstanbul'u terk eden Özgü Namal, 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal, konuk olduğu Emir Ersoy'un sahnesinde duygusal ifadeler kullandı.
10.07.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Gökçe Bahadır: Aşık Gökçe’nin gözü hiçbir şey görmez
Gökçe Bahadır: Aşık Gökçe’nin gözü hiçbir şey görmez Gökçe Bahadır, geçen yıl nikâh masasına oturduğu müzisyen eşi Emir Ersoy’la evliliklerini anlattı. Oyuncu, “Evlilik güzel ve mutlu gidiyor. Ortak bir hayatı aşkla oluşturmak çok kıymetli. Âşık Gökçe’nin gözü hiçbir şey görmez. Evlilikle törpüleniyorsun” dedi.
5.02.2023 Magazin
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı! Geçtiğimiz şubat ayında şarkıcı Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın, Alaçatı'da sahibi olduğu evi satarak, Bodrum'da başka bir ev aldığı ortaya çıktı. Yeni evinin değeri dudak uçuklatan oyuncunun, İstanbul'da olmalarının gerekmediği zamanlarda eşiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde yaşayacakları öğrenildi.
14.11.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı!
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı! Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide başrol oynayan Gökçe Bahadır, yaklaşık 8 ay önce müzisyen Emir Ersoy ile nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten, yeni bir fotoğraf geldi. 40 yaşındaki Bahadır, kendisinden dört yaş büyük eşiyle verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi.
27.10.2022 Magazin
Gökçe Bahadır: Başarının sırrı çalışmak
Gökçe Bahadır: Başarının sırrı çalışmak Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) düzenlediği 26. Altın Objektif Ödülleri, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da düzenlenen organizasyonla sahiplerini buldu. 'Yılın Dijital Platform Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Gökçe Bahadır, törene eşi Emir Ersoy ile geldi.
4.10.2022 Magazin
Gökçe Bahadır, Venedik pozlarıyla ilgi odağı oldu!
Gökçe Bahadır, Venedik pozlarıyla ilgi odağı oldu! Gökçe Bahadır müzisyen Emir Ersoy ile şubat ayında Alaçatı'da dünyaevine girmişti. Oyunculuktaki başarısını şarkıcılıkta da kanıtlayan Gökçe Bahadır, müzisyen eşi Emir Ersoy'la verdiği konserlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel oyuncu son olarak Venedik pozlarıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu
14.09.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu!
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu! Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Berfu Yenenler'le mutlu evliliği devam eden iki çocuk babası ünlü isim, oğullarıyla alışveriş yaparken verdiği pozu paylaştı.
26.02.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı
Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı Oyuncu Tuba Büyüküstün, 2017 yılında boşandığı yönetmen eşi Onur Saylak'la olan evliliğinden dünyaya gelen ikiz kızları Maya ve Toprak’la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
26.02.2022 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin el ele görüntülendi
Miray Daner ve Oğulcan Engin el ele görüntülendi Magazin dünyasında son dönemin gözde çiftlerinden Oğulcan Engin (31) ile oyuncu Miray Daner (23), önceki akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.
26.02.2022 Magazin
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı...
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı... Survivor All Star 2022 birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı, katıldığı bir televizyon programında Survivor birleşme partisinde konser verecek ismi açıkladı. Ilıcalı, ünlü şarkıcı Edis'in konser vereceğini duyurdu. Survivor All Star 2022 birleşme partisiyle ilgili detaylar...
26.02.2022 Magazin
Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evlendi! Gelinliğin fiyatı ortaya çıktı
Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evlendi! Gelinliğin fiyatı ortaya çıktı Geçtiğimiz yıl tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy Alaçatı'da düzenlenen sade bir törenle evlendi. Gökçe Bahadır, iki farklı gelinlik giydi. Bahadır'ın siyah kuşak ve siyah eldiven detayıyla dikkat çeken gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı. İşte çiftin mutlu gününden ilk kareler ve detaylar...
26.02.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'dan çocuk açıklaması!
Gökçe Bahadır'dan çocuk açıklaması! Global bir Türk mücevher markası, yeni marka yüzü Gökçe Bahadır'ı düzenlediği davet ile duyurdu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahadır, yakında nikah masasına oturacağı sevgilisi Emir Ersoy ile ilgili konuşarak, anne olmak istediğini dile getirdi.
20.02.2022 Magazin
Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor! Düğün tarihi belli oldu
Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor! Düğün tarihi belli oldu 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisiyle ekranda olan oyuncu Gökçe Bahadır (40), Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalıştığı, kendisinden dört yaş büyük müzisyen Emir Ersoy'la İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak.
5.02.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'dan evlilik sorusuna yanıt!
Gökçe Bahadır'dan evlilik sorusuna yanıt! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, sevgilisi Emir Ersoy ile evlilik düşünceleri olup olmadığı sorusuna yanıt verdi.
9.01.2022 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Gökçe Bahadır'dan 'Kulüp' açıklaması: Çok mutluyum!
Gökçe Bahadır'dan 'Kulüp' açıklaması: Çok mutluyum! Dijital platformda yayınlanan Türkiye yapımı 'Kulüp' dizisinde 'Matilda' karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, yeni projesiyle ilgili soruları yanıtladı.
24.11.2021 Magazin
Aslı Bekiroğlu dedikoduları yalanladı
Aslı Bekiroğlu dedikoduları yalanladı Oyuncu Aslı Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, son zamanlarda birlikte görüntülenmiyordu. Ünlü çift, 'ayrılık' haberlerine son noktayı koydu.
4.11.2021 Magazin
Gökçe Bahadır'dan aşk açıklaması!
Gökçe Bahadır'dan aşk açıklaması! Bir süredir müzisyen Emir Ersoy ile birlikte olan Gökçe Bahadır, aşk hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle Sezen Aksu'nun şarkılarının yer aldığı albümde birlikte çalışmıştı.
4.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emir Ersoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emir ersoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.