Esra Sönmezer huzuru orada buldu! 'Keşke daha önce yaptırsaydım'
Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, tatil anlayışını değiştirdi. Sönmezer, çok sevdiği kedilerini de yanına alıp, lüks otellerde konaklamak yerine kendi tasarladığı karavanıyla yollara düştü.

Tam donanımlı pembe karavanıyla Sakarya Karasu'da kamp kuran Esra Sönmezer, kedilerini de yanına alarak, temiz havanın ve doğanın keyfini doyasıya çıkardı.

"Huzuru karavanda buldum" diyen ünlü isim, "Keşke daha önce yaptırsaydım. 2024 yılında daha büyük bir karavan yaptıracağım. Karavanla dünyayı gezmeyi planlıyorum. Karavan özgürlük ve sizi beton yığını otellerden arındıran, özgür olma imkânı tanıyan sevimli bir seyahat aracı" şeklinde konuştu.

Öte yandan oyuncu Gökçe Bahadır (40) ile müzisyen Emir Ersoy (44), geçtiğimiz yıl şubat ayında dünyaevine girmişti. Ünlü çift, İzmir Alaçatı'da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle mutluluğa 'Evet' demişti.

Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yapmış; Ersoy’un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik olmuştu.

Gökçe Bahadır ile müzisyen eşi Emir Ersoy, Bodrum'da görüntülendi. Kızılağaç Mevkii'nde kiraladıkları mütevazı kulübede objektiflere takılan ikili, doğayla baş başa kafalarını dinleyip, organik besleniyor.

Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy deniz manzarası yerine doğayı tercih etti ve erken saatlerde objektiflere takıldı. Kendi yetiştirdikleri biberleri toplayıp organik beslenen çift, kaldıkları bölgede köylülerin gözdesi oldu.

Çift ile yakından ilgilendikleri öğrenilen köylülerin, çiftin kapasını sürekli çaldığı görüldü. Kaldıkları bölgede en son ev olduğu görülen çiftin ise durumdan memnuniyeti objektiflere böyle yansıdı.

