Esra Sönmezer

Esra Sönmezer

Son dakika Esra Sönmezer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Sönmezer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Sönmezer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Sönmezer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra sönmezer gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 esra sönmezer haberi bulunmuştur. Tüm esra sönmezer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Magazin
Esra Sönmezer huzuru orada buldu! 'Keşke daha önce yaptırsaydım'
Esra Sönmezer huzuru orada buldu! 'Keşke daha önce yaptırsaydım' Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, tatil anlayışını değiştirdi. Sönmezer, çok sevdiği kedilerini de yanına alıp, lüks otellerde konaklamak yerine kendi tasarladığı karavanıyla yollara düştü.
12.10.2023 Magazin
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun İstinye'deki bir mekanda katıldığı doğum günü partisinde, Orhan Gencebay ve bazı sanatçılar hakkındaki aşağılayıcı yorumda bulunduğu gerekçesiyle darp edildiği iddia edilen işletmeci Mustafa Can, "Elinde servis bıçağı vardı, kendimi geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi" diyerek şikayetçi oldu.
6.06.2023 Magazin
Esra Sönmezer: Kimseyle aynı yatakta uyumuyorum!
Esra Sönmezer: Kimseyle aynı yatakta uyumuyorum! 2002'de katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilerek herkesin tanıdığı bir isim haline gelen, aynı yıl Dünya Güzellik yarışmasında 4'üncü olan ve haksızlığa uğradığı gerekçesiyle tacını sahneye atan Esra Sönmezer, 2010'da dizi ve sinema kariyerine adım attı. İlişkilerde belirli çizgileri olduğunu söyleyen 39 yaşındaki oyuncu ve sunucu, "Kimseyle aynı yatakta uyumam" dedi.
28.12.2022 Magazin
Esra Sönmezer'in acısı dinmiyor! Ölen kedisinin tüylerini saklıyor...
Esra Sönmezer'in acısı dinmiyor! Ölen kedisinin tüylerini saklıyor... Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, 10 yıl önce sahiplendiği, altı yıldır polikistik böbrek hastası olan kedisi Bebek’in ölümüyle zor günler yaşıyor. Nişantaşı'nda bir mekanda tek başına oturan Sönmezer, ölmeden üç hafta önce tıraş ettirdiğin kedisinin tüylerini poşete koyduğunu ve evin en değerli köşesinde sakladığını söyledi.
6.05.2022 Magazin
Esra Sönmezer'in acı günü!
Esra Sönmezer'in acı günü! Esra Sönmezer’in 10 yaşındaki İran kedisi Bebek hayatını kaybetti. Her fırsatta kedisine olan sevgisini dile getiren ünlü oyuncu ve sunucu, Bebek’in ölümüyle büyük acı yaşadı.
26.04.2022 Magazin
'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!
'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, geçtiğimiz hafta "Tayt giyen kadınlar iğrençtir" açıklamasıyla gündemde yer almıştı. 2. Sayfa programına konuk olan oyuncu, söylediklerinin arkasında olduğunu bir kez daha belirtti. Yağcı, "Hiç kimse halka açık olan yerde sevgilisiyle öpüşemez" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
28.03.2022 Magazin
Şenol İpek'ten şaşırtan Bircan Bali itirafı: Hiç pişman olmadım
Şenol İpek'ten şaşırtan Bircan Bali itirafı: Hiç pişman olmadım Esra Sönmezer’in hazırlayıp sunduğu ‘Pembe Pijama’ programının bu haftaki konuğu eski manken Şenol İpek oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan İpek, evlilik hazırlığı yaptığı Nur Şipka ile nasıl tanıştıklarını anlattı.
1.02.2022 Magazin
Toplu taşımaya binen ünlüler kervanına Esra Sönmezer de katıldı!
Toplu taşımaya binen ünlüler kervanına Esra Sönmezer de katıldı! Önceki gün halk otobüsüne binen 2002 Türkiye güzeli Esra Sönmezer, o anları, "Gidiyoruz. Çok zevkli!" notuyla Instagram'dan paylaştı
15.06.2022 Magazin
Esra Sönmezer: İdeal kiloma ulaşıncaya kadar aç kalmaya devam
Esra Sönmezer: İdeal kiloma ulaşıncaya kadar aç kalmaya devam Oyuncu Esra Sönmezer, önceki gün Levent’te objektiflere yansıdı. Diyetisyenden çıktığını söyleyen Sönmezer, son dönemde aldığı kilolardan dert yandı.
17.12.2021 Magazin
Esra Sönmezer setlere döndü
Esra Sönmezer setlere döndü Esra Sönmezer, Etiler’de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu setleri özlediğini anlattı.
24.06.2021 Magazin
Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez vefat etti!
Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez vefat etti! Merhum şarkıcı Murat Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez bu sabah hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Bekmez’in şeker komasına girerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.
6.11.2020 Magazin
Esra Sönmezer kimdir?
Esra Sönmezer kimdir? Takipçilerinden gelen "Sen farklısın ve dünya starlarına meydan okursun niye daha çok göremiyoruz” sorularına, ‘’Sorun genlerimde’’ yorumunu yaptıktan sonra, merak edilen Esra Sönmezer kimdir?
12.11.2019 Yaşam
İkinin Biri kaldığı yerden devam ediyor
İkinin Biri kaldığı yerden devam ediyor Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı İkinin Biri oyunu, yeni sezona merhaba dedi. Geçtiğimiz sezonun en çok ilgi gören dev kadrolu oyunu, tiyatroseverleri güldürmeye kaldığı yerden devam edecek.
3.10.2019 Kültür Sanat
Esra Sönmezer kedisine sucuk yedirdi
Esra Sönmezer kedisine sucuk yedirdi Oyuncu Esra Sönmezer, Etiler'de kedisi Bebek ile kahvaltı keyfi yaptı
6.08.2019 Magazin
Ünlü oyuncu elinde bidonlarla şaşırttı!
Ünlü oyuncu elinde bidonlarla şaşırttı! Sunucu ve oyuncu Esra Sönmezer, önceki akşam Levent'te görüntülendi.
27.05.2019 Magazin
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış"
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış" Yıllar sonra tiyatro sahnelerine geri dönen 51 yaşındaki usta oyuncu Tamer Karadağlı; yeni oyununu, 17 yıldır süren efsane dizi ‘Çocuklar Duymasın’ı ve hayatını anlattı.
6.04.2019 Magazin
10 yıl sonra tiyatroya dönüyor
10 yıl sonra tiyatroya dönüyor Tamer Karadağlı, yıllar sonra tiyatro sahnesine dönmemin heyecanını yaşıyor.
25.02.2019 Kültür Sanat
2019’a özel pozlar
2019’a özel pozlar Yeni yılda sürpriz projelerle adından söz ettirmeye hazırlanan manken Esra Sönmezer, bir dergi için objektiflere poz verdi.
5.01.2019 Magazin
'Tacizde bulunan 45 gün rapor alır!'
'Tacizde bulunan 45 gün rapor alır!' Magazin yorumcusu ve sunucu Esra Sönmezer, "Kadına şiddet bu kadar yaygınken herkesin spor yapması gerektiğini düşünüyorum. Şimdiye kadar sözlü tacize uğradım ama fiziksel bir tacize uğramam mümkün değil. Buna niyetlenecek kişi 45 gün rapor alır" dedi.
1.12.2018 Magazin
Hande’yi ben seçtirdim
Hande’yi ben seçtirdim OYUNCU-sunucu Esra Sönmezer, Teve2’deki ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu.
31.08.2018 Magazin
"Hande birinci olsun diye..."
"Hande birinci olsun diye..." Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
31.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Sönmezer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra sönmezer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.