Gazete Vatan Logo
Magazin 'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!

'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!

'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, geçtiğimiz hafta "Tayt giyen kadınlar iğrençtir" açıklamasıyla gündemde yer almıştı. 2. Sayfa programına konuk olan oyuncu, söylediklerinin arkasında olduğunu bir kez daha belirtti. Yağcı, "Hiç kimse halka açık olan yerde sevgilisiyle öpüşemez" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!

'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Fıs Fıs İsmail' rolüyle adını tüm Türkiye'ye duyuran Süleyman Yağcı, Esra Sönmezer'in Pembe Pijama isimli programının canlı yayın konuğu olmuştu. "Kadınlar tayt giymesin. İğrenç buluyorum. Adamlar televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Sokağa, kafeye gidiyor cilveli kadınlar. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın" diyen Süleyman Yağcı, tepkilerin hedefi oldu.

Sunucu Esra Sönmezer de, “Yazın bikini, mayo giyiyoruz. Giymeyelim mi? Bakmayın. Siz mayo giyince biz bakıyor muyuz?” diyerek oyuncuya karşılık vermişti.

 TEPKİ ÇEKEN SÖZLERİNİN ARKASINDA DURDU


'2. Sayfa'ya konuk olan Süleyman Yağcı sözlerinin arkasında olduğunu yeniledi. Gergin anların yaşandığı programda Yağcı, kendisine ‘sapık’ diyenlere de cevap verdi. “Benim neye ‘iğrenç’ dediğimi herkes biliyor" diyen Süleyman Yağcı şunları söyledi:

"TAYT GİYENLERE HAKARET EDİYORUM"


"%10 bilmeyen var onu da giyenler ve giydirenler. Bana ‘sapık’ diyenler asıl tehlikeli olan onlardır. Ben ‘adaplı şekilde giyinsin’ diyorum. Onlar ‘bırak daha açık giysinler, biraz daha bakalım’ diye düşünenler. Bir şey için ‘çirkin’ demek beğenmemektir. Ben ‘çirkin’ demedim. ‘Çirkin’ demek başka bir şey ‘iğrenç’ demek başka bir şey. O pis manzarayı görmek kimse izlemek zorunda değil. Pisten kastım giydiği şeylerin ortada olması. Her yerinin görünüyor olması. Adap var! Eskiden de bu tayt vardı ama dikkat edilirdi. İğrenç kelimesi hakarettir, ben de öyle tayt giyenlere hakaret ediyorum."

Haberin Devamı

Açıklamasının dozunu artıran ünlü isim "O tarz giyinen herkes benim için iğrençtir” diyerek şoke etti. Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı hızını alamadı ve otobüste ve parkta öpüşenlere de müdahale ettiğini anlattı.

 "ÖPÜŞÜRSE MÜDAHELE EDERİM!"


Yağcı konuşmasında "Otobüste sevişen birilerini görsem onları da uyarırım. Benim yanımda kimse böyle bir şey yapamaz. Yanağından öper, el ele yürür buna bir şey demem ama otobüste metro da sıkıştırıp öpüşürse buna müdahale ederim” dedi.

SÜLEYMAN YAĞCI'NIN HAYATI

Haberin Devamı


Süleyman Yağcı, 23 Ağustos 1964 tarihinde Rize ilinde doğmuştur. Süleyman Yağcı'nın asıl mesleği ambulans şoförlüğüdür, ancak ambulans şoförlüğünün yanında oyunculuk da yapmaktadır. Süleyman Yağcı, bugüne kadar çeşitli dizi ve filmlerde rol almıştır.

Süleyman Yağcı, özellikle Çocuklar Duymasın isimli dizice uzun yıllar boyunca canlandırdığı Fıs Fıs İsmail karakteri ile tanınmıştır. Yasemin hanım şu dosyaları alında odama gelin he hehhehhe diye de klasikleşen repliği hafızalara kazınmıştır. Süleyman Yağcı, Emine Yağcı ile evlidir.