Çocuklar Duymasın

Çocuklar Duymasın

Son dakika çocuklar duymasın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuklar duymasın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuklar duymasın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın gelişmeleri de dahil olmak üzere 783 çocuklar duymasın haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı!
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı! ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin Duygu’su Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. İki çocuk annesi oyuncu yaşadıklarını bugün görülecek dava öncesi takipçileri ile paylaştı.
28.03.2024 Magazin
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Fazla rahatlamadı
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Fazla rahatlamadı Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, 3 hafta önce Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Marmara fay hattını işaret etti.
27.12.2023 Gündem
Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi dizilerde rol alan parkta ölü olarak bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu memleketi Giresun'da son yolcuğuna uğurlandı.
29.09.2023 Magazin
Parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı!
Parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! Oyuncu Ayşe Tolga, önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta şakağından vurulmuş şekilde ölü bulunan, 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Sultan' rolüyle tanınan Seda Fettahoğlu'nun kuzeni olduğunu duyurdu. Ayşe Tolga, yaşadığı acıyı sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla paylaştı.
29.09.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı?
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı? İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. Fettahoğlu'nun cenazesi Beyoğlu'nda bir parkta bulundu. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı. Seda Fettahoğlu Çocuklar Duymasın, Yalan Dünya, Doktorlar yapımlarında da yer almıştı. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, ölüm nedeni belli oldu mu, kaç yaşında ve neden öldü? Oyuncu Fettahoğlu evli mi, çocuğu var mı?
28.09.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Çocuklar Duymasın’ın Duygusu sitem etti: “Ürkütücü buluyorum”
Çocuklar Duymasın’ın Duygusu sitem etti: “Ürkütücü buluyorum” 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari kendisi gibi oyuncu Edip Tepeli ile mutlu evliliklerini sürdürüyor. Değişimiyle sık sık gündeme gelen oyuncu, fotoğraflarına gelen yorumlara sitem etti.
17.08.2023 Magazin
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir?
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadalı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. 10 Ağustos 2023 Resmi Gazete'de yer alan atama kararıyla sanatçı Tamer Karadağlı'ya görev verildi. Peki Tamer Karadağlı kimdir?
10.08.2023 Gündem
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan, aynı dizide 'Haluk' karakterine hayat veren rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular bu anları sosyal medyadan paylaştılar.
30.07.2023 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan Bey'i son haliyle şaşırttı!
Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan Bey'i son haliyle şaşırttı! Fenomen dizi Çocuklar Duymasın kadrosunda Psikolog Sinan Bey karakterini canlandıran Nejat Birecik'in son hali ortaya çıktı.
28.07.2023 Magazin
Alpaslan Özmol 'öldü' haberine karşı harekete geçti!
Alpaslan Özmol 'öldü' haberine karşı harekete geçti! 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan Alpaslan Özmol, hakkında yapılan 'Çaycı Hüseyin öldü' haberlerinden bıktı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan ünlü isim, konuyla ilgili harekete geçti.
17.07.2023 Magazin
Arda Güler'in babası Ümit Güler'in WhatsApp paylaşımı olay yarattı! 'Laporta Duymasın'
Arda Güler'in babası Ümit Güler'in WhatsApp paylaşımı olay yarattı! 'Laporta Duymasın' Barcelona ile masaya oturmasına rağmen Real Madrid'e transfer olan ve Fenerbahçe'ye 30 milyon euro'luk dev bir bonservis bedeli kazandıran Arda Güler'in 7 Temmuz'da resmi imzayı atacağı öğrenildi. Süper yıldızın babası Ümit Güler'in WhatsApp paylaşımı olay yaratırken, videonun 'Çocuklar Duymasın' dizisinden yapılması ise büyük dikkat çekti.
6.07.2023 Fenerbahçe
Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı!
Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, 2002'de hayatını birleştirdiği kızı Zeyno'nun annesi Arzu Balkan’ı aldattığı için beş yıllık evliliği sona ermişti. Yaşananlardan dolayı pişman olmadığını açıklayan ünlü oyuncu, her şeyin sorumluluğunu aldığını ve bedelini ödediğini söyledi.
5.06.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.
3.06.2023 Magazin
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'tokat' gibi cevap! Beğeni yağdı
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'tokat' gibi cevap! Beğeni yağdı Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından 15 yıl önce dünyaevine girdiği Yağmur Atacan'la İtalya'da çekilen bir karesini paylaştı. Ünlü isimden binlerce beğeni alan fotoğrafına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına cevap gecikmedi.
30.05.2023 Magazin
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti!
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti! 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ ve 14 yıllık eşi Yağmur Atacan, geçtiğimiz sahte Instagram hesapları nedeniyle sorun yaşamaya başlamıştı. Son olarak Twitter'da adına hesap açılan Altuğ, Instagram sayfasından sahte hesabı ifşa ederek; adeta ateş püskürdü.
25.05.2023 Magazin
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti!
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti! Oyuncu Recep Sarı 60 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi meslektaşı Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
4.04.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku!
Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, kirayı ödemediği için ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri için basın açıklaması yaptı.
3.04.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
'Çaycı Hüseyin'  Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti
'Çaycı Hüseyin' Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti Oynadığı dizi karakterleri 'Çaycı Hüseyin' ile bilinen Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti.
19.12.2022 Magazin
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü! Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
2.12.2022 Ekonomi
Pınar Altuğ'dan o sözlere yanıt! 'Sürekli dizide oynamıyorum, 30 senedir varım'
Pınar Altuğ'dan o sözlere yanıt! 'Sürekli dizide oynamıyorum, 30 senedir varım' Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın, "Başrol erkeklerinin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" sözlerine cevap verdi. Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan Altuğ, "Sürekli dizilerde oynamıyor olabilirim ama 30 senedir varım" açıklamasını yaptı.
8.10.2022 Magazin
Furkan Kızılay'dan 'Survivor' sorusuna cevap!
Furkan Kızılay'dan 'Survivor' sorusuna cevap! Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u olarak milyonlarca kişi tarafından tanınan ve Survivor yarışmasıyla da ününe ün katan Furkan Kızılay sosyal medyada kendisine sık sık gelen "Tekrar Survivor'a gidecek misin?" sorusunu yanıtladı.
28.09.2022 Magazin
Furkan Kızılay'dan 'Survivor' yanıtı!
Furkan Kızılay'dan 'Survivor' yanıtı! Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u olarak milyonlarca kişi tarafından tanınan ve Survivor yarışmasıyla da ününe ün katan Furkan Kızılay sosyal medyada kendisine sık sık gelen "Tekrar Survivor'a gidecek misin?" sorusunu yanıtladı.
28.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.