Ayşecan Tatari

Ayşecan Tatari

Son dakika Ayşecan Tatari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşecan Tatari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşecan Tatari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşecan Tatari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşecan tatari gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 ayşecan tatari haberi bulunmuştur. Tüm ayşecan tatari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın’ın Duygusu sitem etti: “Ürkütücü buluyorum”
Çocuklar Duymasın’ın Duygusu sitem etti: “Ürkütücü buluyorum” 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari kendisi gibi oyuncu Edip Tepeli ile mutlu evliliklerini sürdürüyor. Değişimiyle sık sık gündeme gelen oyuncu, fotoğraflarına gelen yorumlara sitem etti.
17.08.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
Ayşecan Tatari kızını doktora götürdü! Gelen mesaj şoke etti...
Ayşecan Tatari kızını doktora götürdü! Gelen mesaj şoke etti... 'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari, Instagram'da kendisini şoke eden bir mesajı ifşa etti. Minik kızını doktora götüren Tatari eve döndüğünde aldığı mesajla şoke oldu. Kızı Müjgan'ın kontrolünü yapan kişi "Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Aşırı sinir oldum" mesajını yanlışlıkla Ayşecan Tatari'ye attı.
17.02.2022 Magazin
Ayşecan Tatari "Bakımsızsın" yorumlarına tepki gösterdi!
Ayşecan Tatari "Bakımsızsın" yorumlarına tepki gösterdi! Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari anne olduktan sonra yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Tatari son olarak kendisine "Bakımsızsın" diyenlere yanıt verdi.
20.09.2021 Magazin
Edip Tepeli: Annemize benzeme ümitlerimizi geride bırakırken
Edip Tepeli: Annemize benzeme ümitlerimizi geride bırakırken Edip Tepeli, kendisi gibi oyuncu olan eşi Ayşecan Tatari ve kızı Müjgan ile birlikte objektif karşısına geçti. Tepeli, "Dördüncü ayımızı ve annemize benzeme ümitlerimizi geride bırakırken..." dedi.
6.03.2021 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın 'Duygu'su Ayşecan Tatari bebek için gün sayıyor!
Çocuklar Duymasın'ın 'Duygu'su Ayşecan Tatari bebek için gün sayıyor! Oyuncu Edip Tepeli ile evli olan 'Çocuklar Duymasın'ın 'Duygu'su Ayşecan Tatari, sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı. Anne olacağı günü bekleyen Ayşecan Tatari, hamilelik süreci ile ilgili merak edilenleri anlattı ve bebeğinin ultrason fotoğrafını instagramda paylaştı.
27.09.2020 Magazin
Vatan Şaşmaz kimdir?
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Genç oyuncu Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından öldürüldüğü haberi herkesi şoke etti. Peki Vatan Şaşmaz'ın nasıl bir hayatı vardı? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz otel odasında öldürüldü!
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz otel odasında öldürüldü! Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otel odasının 10. katında öldürüldü. Vatan Şaşmaz'ın eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürüldüğü, Aker'in de daha sonra intihar ettiği iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Gerçek annesi en az Pınar kadar meşhur
Gerçek annesi en az Pınar kadar meşhur 'Çocuklar Duymasın' dizisinin Duygu'su Ayşecan Tatari'nin gerçek hayattaki annesi de en az Pınar Altuğ kadar meşhur bir isim...
16.07.2017 Magazin
Haldun Dormen’e onur ödülü
Haldun Dormen’e onur ödülü 2017 YEKÜV Vasfi Rıza Zobu Ödülleri'nde Onur Ödülü, duayen sanatçı Haldun Dormene verildi.
3.04.2017 Kültür Sanat
Ona bir de şimdi bakın
Ona bir de şimdi bakın Yeni diziyle ekranlara dönüyor...
25.08.2015 Magazin
Sarı Ay’da hikayeyi bedenimiz ile anlatıyoruz
Sarı Ay’da hikayeyi bedenimiz ile anlatıyoruz - Dot, sezonun ilk oyunu Sarı Ay ile perdelerini açıyor...
14.09.2012 Arşiv
Ekranda büyüdü
Ekranda büyüdü Amerika’da oyunculuk eğimi alan Ayşecan Tatari, tatil için bir süreliğine Türkiye’ye döndü.
19.05.2010 Magazin
7 yıl sonra dönüyor!
7 yıl sonra dönüyor! Efsane dizi 'Çocuklar Duymasın' uzun bir aradan sonra yeniden ekrana geliyor
9.05.2010 Televizyon
Efsane dizi yeniden çekiliyor
Efsane dizi yeniden çekiliyor Efsane dizi Çocuklar Duymasın, altı yıl aradan sonra yeniden çekilmeye hazırlanıyor...
30.03.2010 Televizyon
Çok değişti
Çok değişti Bir zamanlar televizyonun çocuk yıldızı olan bu genç kızı hatırladınız mı?
15.01.2010 Magazin
Eski kızıyla hasret giderdi
Eski kızıyla hasret giderdi Pınar Altuğ olaylı şekilde ayrıldığı Çocuklar Duymasın dizisinde kızını oynayan Ayşecan Tatari ile uzun bir aradan sonra bir araya geldi
14.09.2004 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşecan Tatari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşecan tatari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.