Gazete Vatan Logo

Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?

Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler

Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?

2002 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Peki, Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Seda Fettahoğlu neden öldü?

SEDA FETTAHOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis ekipleri bu sabah aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kişinin cesedini buldu. Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı.

İNTİHAR ŞÜPHESİ

Olay yerini gören kamera görüntüleri olmadığı belirlenirken cenaze adli tıp kurumuna kaldırıldı. İntihar olduğu ihtimali üzerinde duran polis geniş çaplı araştırma başlattı.

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun oldu. İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol aldı.

Haberin Devamı

Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. Seda Fettahoğlu'nun dizide canlandırdığı "Sultan" karakteri Haluk ve Meltem'in dünürü, Havuç'un ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı.