Pınar Altuğ Kimdir

Pınar Altuğ Kimdir

Pınar Altuğ Atacan (2 Eylül 1974, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve eski manken. Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı. 1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti. 2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

Pınar Altuğ Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar altuğ kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 979 pınar altuğ kimdir haberi bulunmuştur. Tüm pınar altuğ kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu Başrollerini Emre Kınay ve Pınar Altuğ Atacan'ın paylaştığı "Mutlu Aile Tablosu", Duru Tiyatro Ataşehir Sahnesi'nde seyircisi ile buluştu.
3.03.2024 Magazin
Pınar Altuğ'dan şaşırtan Yağmur Atacan  itirafı!
Pınar Altuğ'dan şaşırtan Yağmur Atacan itirafı! 1994 Miss Turkey güzeli seçilen Pınar Altuğ, 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Altuğ, " İyi yaş almaya çalışıyorum. Genç görünme çabam yok" dedi.
22.02.2024 Magazin
Pınar Altuğ eridi! Son haliyle beğeni topladı: Yıllar geçtikçe güzelleşiyor
Pınar Altuğ eridi! Son haliyle beğeni topladı: Yıllar geçtikçe güzelleşiyor Hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ şık tarzıyla hayranlarını mest etti. Şu sıralar tiyatroda yoğun tempoda çalışan Altuğ'ın dekolteli tarzına yorum yağdı.
18.02.2024 Magazin
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum!
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum! Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Fişekhane’de gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Altuğ (49), yıllara meydan okuyan görüntüsü hakkında konuştu.
3.02.2024 Magazin
Pınar Altuğ’un aşk pozuna Gazze sorusu!
Pınar Altuğ’un aşk pozuna Gazze sorusu! Sosyal medyada aktif bir isim olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile aşk pozlarını paylaştı. Kareye Gazze hakkında gelen soru dikkat çekti.
16.01.2024 Magazin
Yağmur Atacan oyunculuğu bırakma nedenini açıkladı! ‘30 saniye sürdü’
Yağmur Atacan oyunculuğu bırakma nedenini açıkladı! ‘30 saniye sürdü’ Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ’la katıldığı davette oyunculuğu bırakma kararı hakkında konuştu. Atacan aynı zamanda “Büyük karakterler oynama fırsatı olursa neden olmasın?” diyerek oyunculuk konusunda açık kapı da bıraktı.
13.10.2023 Magazin
Pınar Altuğ'u kızdıran mesaj: Eşiyle ilgili gelen yoruma sinirlendi
Pınar Altuğ'u kızdıran mesaj: Eşiyle ilgili gelen yoruma sinirlendi Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Pınar Altuğ şu sıralar eşi Yağmur Atacan ile tatil yapıyor. Tekne ile gezen çift büyük bir tur teknesinin son ses müzikle denizde gezmesini eleştirdi.
27.08.2023 Magazin
Pınar Altuğ -  Yağmur Atacan çifti 16'ncı evlilik yıl dönümlerini böyle kutladı!
Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çifti 16'ncı evlilik yıl dönümlerini böyle kutladı! Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan ancak bu iddiaları her fırsatta yalanlayan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, evliliklerinde 16 seneyi geride bıraktı. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla yıl dönümlerini kutladı.
15.08.2023 Magazin
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan, aynı dizide 'Haluk' karakterine hayat veren rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular bu anları sosyal medyadan paylaştılar.
30.07.2023 Magazin
Veda Mektubu’na bir ödül daha….
Veda Mektubu’na bir ödül daha…. Türkiye’de ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödüllendirildiği 3. Uluslararası Elmas Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu.
28.07.2023 Televizyon
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti teknelerini sattı!
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti teknelerini sattı! Pınar Altuğ her yaz ailesiyle mutlaka mavi tura çıkardı. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ve tatilden yeni dönen oyuncu, "Bu sezon karadayız. Çünkü teknemizi sattık, yenisini de alamadık. Zaten hiçbir zaman plajcı olmadık" diye konuştu.
5.07.2023 Magazin
Pınar Altuğ'dan 'boşanma' haberine isyan!
Pınar Altuğ'dan 'boşanma' haberine isyan! Yağmur Atacan'la 2008'da nikâh masasına oturan Pınar Altuğ, son olarak katıldığı galada, muhabirlerin 'boşanma' sorusuna tepki gösterdi.
14.06.2023 Magazin
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'tokat' gibi cevap! Beğeni yağdı
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'tokat' gibi cevap! Beğeni yağdı Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından 15 yıl önce dünyaevine girdiği Yağmur Atacan'la İtalya'da çekilen bir karesini paylaştı. Ünlü isimden binlerce beğeni alan fotoğrafına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına cevap gecikmedi.
30.05.2023 Magazin
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti!
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti! 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ ve 14 yıllık eşi Yağmur Atacan, geçtiğimiz sahte Instagram hesapları nedeniyle sorun yaşamaya başlamıştı. Son olarak Twitter'da adına hesap açılan Altuğ, Instagram sayfasından sahte hesabı ifşa ederek; adeta ateş püskürdü.
25.05.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı!  Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı! Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Deniz Seki koronavirüse yakalandı!
Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, koronavisüre yakalandığını duyurdu. Yatağında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Seki, "Bitti sanıyorlar ama ben kovid olmuşum" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Magazin
Ünlü isimler çadırkentte depremzedeler ile buluştu!
Ünlü isimler çadırkentte depremzedeler ile buluştu! Bir grup ünlü isim dün Antakya ve Adıyaman’daki çadırkentleri ziyaret edip depremzedelerle buluştu. İçlerinde Demet Akalın, Ezgi Mola ve Pınar Altuğ da vardı.
8.03.2023 Magazin
Yağmur Atacan'dan Fulya Öztürk paylaşımı: Herkes senden razı
Yağmur Atacan'dan Fulya Öztürk paylaşımı: Herkes senden razı Deprem sonrası ulaşılamayan köylere yardım ulaştıran Yağmur Atacan ilk günden beri deprem bölgelerinde olan CNN Türk Özel Haberler şefi Fulya Öztürk'ü paylaştı. Atacan paylaşımıyla gündem oldu.
8.03.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den anlamlı hareket!
Yıldız Tilbe'den anlamlı hareket! Depremzedeler için düzenlenen bir kampanyaya katılan şarkıcı Yıldız Tilbe, 12 ailenin 1 yıllık kira masrafını karşılayacağını duyurdu.
23.02.2023 Magazin
Pınar Altuğ: Şu anda insan dolandırmanın zamanı değil!
Pınar Altuğ: Şu anda insan dolandırmanın zamanı değil! Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü Pınar Altuğ, sosyal medya hesabına bir başkasının giriş yaptığını ve insanlara özel mesaj gönderdiğini duyurdu. Hesabına giren kişiye ateş püsküren ünlü isim, "Şu anda insan dolandırmanın hakikaten zamanı değil" ifadelerini kullandı.
22.02.2023 Magazin
Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor
Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor Oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için 4 gün boyunca sabahlara kadar ulaşılamayan köylere yardım taşımıştı. Geçtiğimiz günlerde evine dönen Atacan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
19.02.2023 Magazin
Can Yaman yardım kampanyası başlattı! 1 milyon 550 bin TL bağış topladı
Can Yaman yardım kampanyası başlattı! 1 milyon 550 bin TL bağış topladı Deprem felaketinde elini taşın altına koyan ünlüler arasında Can Yaman da yer aldı. AFAD'a 250 bin TL'lik bağış yapan ünlü oyuncu, aynı zamanda yabancı takipçilerinden de yardım istedi. "AHBAP Derneği ile iş birliği yapmaktayız" diyen oyuncu topladığı 1 milyon 550 bin TL'yi bağışladı.
15.02.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti! Şarkıcı Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Şarkıcı, annesini cenaze töreniyle ilgili detayları da açıkladı. Takipçileri Fettah Can'a başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.
15.02.2023 Magazin
Pınar Altuğ isyan etti! 'İnsanların haklarını gasp ediyorsunuz'
Pınar Altuğ isyan etti! 'İnsanların haklarını gasp ediyorsunuz' 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde can kayıpları artıyor. Herkes deprem bölgesine yardıma koşarken, iş ve sanat dünyası da depremzedeler için canla başla mücadele verdi. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, deprem bölgelerinden kendilerine gelen sahte ihbarlara isyan etti.
15.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Altuğ Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar altuğ kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.