Yağmur Atacan

Yağmur Atacan

Son dakika Yağmur Atacan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yağmur Atacan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yağmur Atacan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Atacan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur atacan gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 yağmur atacan haberi bulunmuştur. Tüm yağmur atacan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Altuğ'dan şaşırtan Yağmur Atacan  itirafı!
Pınar Altuğ'dan şaşırtan Yağmur Atacan itirafı! 1994 Miss Turkey güzeli seçilen Pınar Altuğ, 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Altuğ, " İyi yaş almaya çalışıyorum. Genç görünme çabam yok" dedi.
22.02.2024 Magazin
Pınar Altuğ’un aşk pozuna Gazze sorusu!
Pınar Altuğ’un aşk pozuna Gazze sorusu! Sosyal medyada aktif bir isim olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile aşk pozlarını paylaştı. Kareye Gazze hakkında gelen soru dikkat çekti.
16.01.2024 Magazin
Yağmur Atacan oyunculuğu bırakma nedenini açıkladı! ‘30 saniye sürdü’
Yağmur Atacan oyunculuğu bırakma nedenini açıkladı! ‘30 saniye sürdü’ Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ’la katıldığı davette oyunculuğu bırakma kararı hakkında konuştu. Atacan aynı zamanda “Büyük karakterler oynama fırsatı olursa neden olmasın?” diyerek oyunculuk konusunda açık kapı da bıraktı.
13.10.2023 Magazin
Pınar Altuğ'u kızdıran mesaj: Eşiyle ilgili gelen yoruma sinirlendi
Pınar Altuğ'u kızdıran mesaj: Eşiyle ilgili gelen yoruma sinirlendi Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Pınar Altuğ şu sıralar eşi Yağmur Atacan ile tatil yapıyor. Tekne ile gezen çift büyük bir tur teknesinin son ses müzikle denizde gezmesini eleştirdi.
27.08.2023 Magazin
Pınar Altuğ -  Yağmur Atacan çifti 16'ncı evlilik yıl dönümlerini böyle kutladı!
Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çifti 16'ncı evlilik yıl dönümlerini böyle kutladı! Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan ancak bu iddiaları her fırsatta yalanlayan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, evliliklerinde 16 seneyi geride bıraktı. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla yıl dönümlerini kutladı.
15.08.2023 Magazin
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti teknelerini sattı!
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti teknelerini sattı! Pınar Altuğ her yaz ailesiyle mutlaka mavi tura çıkardı. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ve tatilden yeni dönen oyuncu, "Bu sezon karadayız. Çünkü teknemizi sattık, yenisini de alamadık. Zaten hiçbir zaman plajcı olmadık" diye konuştu.
5.07.2023 Magazin
Pınar Altuğ'dan 'boşanma' haberine isyan!
Pınar Altuğ'dan 'boşanma' haberine isyan! Yağmur Atacan'la 2008'da nikâh masasına oturan Pınar Altuğ, son olarak katıldığı galada, muhabirlerin 'boşanma' sorusuna tepki gösterdi.
14.06.2023 Magazin
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'tokat' gibi cevap! Beğeni yağdı
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'tokat' gibi cevap! Beğeni yağdı Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından 15 yıl önce dünyaevine girdiği Yağmur Atacan'la İtalya'da çekilen bir karesini paylaştı. Ünlü isimden binlerce beğeni alan fotoğrafına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına cevap gecikmedi.
30.05.2023 Magazin
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti!
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti! 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ ve 14 yıllık eşi Yağmur Atacan, geçtiğimiz sahte Instagram hesapları nedeniyle sorun yaşamaya başlamıştı. Son olarak Twitter'da adına hesap açılan Altuğ, Instagram sayfasından sahte hesabı ifşa ederek; adeta ateş püskürdü.
25.05.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Yağmur Atacan'dan Fulya Öztürk paylaşımı: Herkes senden razı
Yağmur Atacan'dan Fulya Öztürk paylaşımı: Herkes senden razı Deprem sonrası ulaşılamayan köylere yardım ulaştıran Yağmur Atacan ilk günden beri deprem bölgelerinde olan CNN Türk Özel Haberler şefi Fulya Öztürk'ü paylaştı. Atacan paylaşımıyla gündem oldu.
8.03.2023 Magazin
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor!
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor! Gizem Karaca, Melek Mosso, Binnur Kaya, Ecem Erkek ve Hazal Subaşı, AHBAP Derneği ile birlikte Hatay’ın köylerini gezmeye devam ediyor.
19.02.2023 Magazin
Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor
Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor Oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için 4 gün boyunca sabahlara kadar ulaşılamayan köylere yardım taşımıştı. Geçtiğimiz günlerde evine dönen Atacan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
19.02.2023 Magazin
Ece Erken: Herkes neden köylere yerleşiyor şimdi çok iyi anlıyorum
Ece Erken: Herkes neden köylere yerleşiyor şimdi çok iyi anlıyorum Geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından bir paylaşım yaparak, "Herkes neden köylere yerleşiyor, daha iyi anlıyorum" diye yazdı.
18.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin
Pınar Altuğ isyan etti! 'İnsanların haklarını gasp ediyorsunuz'
Pınar Altuğ isyan etti! 'İnsanların haklarını gasp ediyorsunuz' 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde can kayıpları artıyor. Herkes deprem bölgesine yardıma koşarken, iş ve sanat dünyası da depremzedeler için canla başla mücadele verdi. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, deprem bölgelerinden kendilerine gelen sahte ihbarlara isyan etti.
15.02.2023 Magazin
Oyuncu Birce Akalay gönüllülerle yardım çalışması yürüttü!
Oyuncu Birce Akalay gönüllülerle yardım çalışması yürüttü! Oyuncu Birce Akalay, Muğla’nın Bodrum ilçesinde depremzedeler için toplanan bağış kampanyasına destek vermek için koordinasyon merkezine geldi. Depremzedelere moral veren Akalay gönüllülerle yardım çalışması yürüttü.
14.02.2023 Magazin
Deprem bölgesinde yemek yapan Mehmet Şef o yoruma tepki gösterdi!
Deprem bölgesinde yemek yapan Mehmet Şef o yoruma tepki gösterdi! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Deprem felaketi sonrası ünlüler de tek yürek oldu, afet bölgesine yardım ulaştırmak için harekete geçti. 'MasterChef Türkiye' yarışması jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya da ekibini toplayıp, sahra mutfağı kurdu. Günlerdir afet bölgesinde olan Mehmet Şef, kendisi hakkında yapılan bir yoruma tepki gösterdi.
14.02.2023 Magazin
Yağmur Atacan sabaha kadar köylere yardım taşıdı!  Yardım götürdüğü kadından mesaj var
Yağmur Atacan sabaha kadar köylere yardım taşıdı! Yardım götürdüğü kadından mesaj var 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde can kayıpları artıyor. Herkes deprem bölgesine yardıma koşarken, iş ve sanat dünyası da depremzedeler için canla başla mücadele verdi. Yardım etmek isteyenlerden biri de Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan idi. Oyuncu Yağmur Atacan köylere yardım taşıdı. Yağmur Atacan'ın yardım götürdüğü köylerden birindeki depremzede bir anneden ünlü isme teşekkür mesajı geldi.
14.02.2023 Magazin
Günlerdir enkaz altında olan Çağdaş Çankaya ve eşi Zilan Tigris vefat etti!
Günlerdir enkaz altında olan Çağdaş Çankaya ve eşi Zilan Tigris vefat etti! Oyuncu Çağdaş Çankaya ile müzisyen eşi Zilan Tigris Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinin Ofis Semti'nde yıkılan 9 katlı Sözel Apartmanı'nın enkazında hayatını kaybetti. Çağdaş Çankaya, Kuruluş Osman'da da rol almıştı.
12.02.2023 Magazin
Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım
Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım Pınar Altuğ'un eşi oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için yola çıktı. Ulaşılamayan köyleri dolaşan Atacan felaketin yedinci gününde evine döndü ve duygularını sosyal medyadan paylaştı.
12.02.2023 Magazin
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış!
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış! Türkiye, 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldı. Kurtarma ekiplerinin enkaz altında kalanlar için mücadelesi devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak deprem bölgesine yardımda bulunmaya başladı. Son olarak Yılmaz Erdoğan, BKM olarak depremzedelere 2 milyon TL bağış yaptıklarını duyurdu.
11.02.2023 Magazin
Şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesinde! 'İmalata devam!'
Şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesinde! 'İmalata devam!' 6 Şubat saat 14.17 ve 13.24 sıralarında yaşanan iki büyük deprem, Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Şef Mehmet Yalçınkaya ve MasterChef Türkiye yarışmacıları, yaşanan felaket sonrası deprem bölgesine mutfak kurarak depremzedeler için yemek yaptı.
9.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün'
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için kolları sıvadı. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, içerisi yiyecek ve giyecek yardımıyla dolu bir TIR ile deprem bölgesine destek oldu.
8.02.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Atacan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur atacan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.