Mustafa Sandal

Mustafa Sandal

Son dakika mustafa sandal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa sandal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa sandal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Sandal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa sandal gelişmeleri de dahil olmak üzere 907 mustafa sandal haberi bulunmuştur. Tüm mustafa sandal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı!
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı! İtalya'nın başkenti Roma'da iki sene önce sosyetik güzel Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Mustafa Sandal, önceki gece eşiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. İkilinin 23 milyon TL değerindeki yeni araçları dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
İsyan eden Aleyna Tilki'ye Mustafa Sandal'dan tavsiye geldi
İsyan eden Aleyna Tilki'ye Mustafa Sandal'dan tavsiye geldi Mustafa Sandal, katıldığı bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Mustafa Sandal, geçtiğimiz haftalarda ‘Beni öldürmek istiyorlar’ diyerek isyan eden Aleyna Tilki’ye öğüt verdi.
16.12.2023 Magazin
Mustafa Sandal'ın ayakkabıları gündem oldu! 40 bin TL, “Ayakkabı diye kandırmışlar”
Mustafa Sandal'ın ayakkabıları gündem oldu! 40 bin TL, “Ayakkabı diye kandırmışlar” Erkekler arasında popüler olan topuklu spor ayakkabı akımına Oğuzhan Koç'un ardından Mustafa Sandal da uydu. Pop müziğin efsane ismi Sandal'ın son konserinde giydiği ve dünyaca ünlü bir markaya ait beyaz ayakkabılar sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.
10.10.2023 Magazin
O ‘borsacı’nın kimliği ortaya çıktı! Gece kulübünde cinayet işlenmişti
O ‘borsacı’nın kimliği ortaya çıktı! Gece kulübünde cinayet işlenmişti Gece kulübü önündeki korumanın ölümüyle sonuçlanan çatışmayla ilgili “borsacı” olduğu söylenen firari zanlının Kerem Şen olduğu ortaya çıktı.
2.10.2023 Yaşam
Mustafa Sandal'a Emina Jahovic'ten kiralık araba' davası
Mustafa Sandal'a Emina Jahovic'ten kiralık araba' davası Emina Jahovic ve Mustafa Sandal mahkemelik oldu. Daha önce çocukların nafakası nedeniyle Sandal’a dava açan Sırp şarkıcı bu kez de eski eşinin boşanma protokolündeki araç kiralama yükümlülüğüne aykırı davrandığını iddia ederek mahkemeye başvurdu.
20.09.2023 Magazin
Ünlü rapçi Uzi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtı! 'Dairemizin durumu, belki utanırlar'
Ünlü rapçi Uzi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtı! 'Dairemizin durumu, belki utanırlar' Ünlü rap şarkıcısı Uzi'nin ev sahibi Elif Obadan, sosyal medya hesabından isyan etti. Uzi'nin 4 aydır kira ödemediğini söyleyen ev sahibi, dairenin pislik içinde olduğunu belirtti. Uzi'den ev sahibine cevap gecikmedi.
18.09.2023 Magazin
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam...
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica çalımı! Kadrosuna resmen kattı: İşte sözleşme süresi ve ödenecek rakam... Transferde son dakika gelişmesi. Beşiktaş, Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, bu transfer için Norwich City'e 5 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Yayınlanan transfer videosunda Galatasaray'a gönderme de yer aldı.
16.08.2023 Beşiktaş
Mustafa Sandal  kaslı vücuduyla  şov yaptı!
Mustafa Sandal kaslı vücuduyla şov yaptı! Mustafa Sandal, kitesurf okulunun bulunduğu Akyaka’da görüntülendi. Öğrencileriyle yakından ilgilenen 53 yaşındaki ünlü popçu kaslı vücuduyla dikkat çekti.
7.08.2023 Magazin
Hande Yener’den Mustafa Sandal ile Uzi polemiğine olay yorum: Rütbesini bilmeli!
Hande Yener’den Mustafa Sandal ile Uzi polemiğine olay yorum: Rütbesini bilmeli! Ünlü popçu Hande Yener, geçtiğimiz gün Bodrum'da bir otelin iskelesinde kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşan yener, iddialı açıklamalarda bulunarak Mustafa Sandal ile Uzi arasındaki polemiğe değindi.
5.08.2023 Magazin
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest!
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest! Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Mustafa Sandal yeni şarkısını kliplendirdi. Klibindeki detay hayranlarının gözünden kaçmadı.
2.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Etiler'de trafikte objektife yansıdı. Hayranlarına "Pop ve rock karışımı bir albüm geliyor" sözleriyle müjde veren 23 yaşındaki popçuya, "Dünya yıldızı olacağım" açıklaması hatırlatıldı.
27.07.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy Balıkçısı’na girerken görüntülendi. Mustafa Sandal ve Uzi tartışmasıyla ilgili konuşan Avşar kızı, rapçi Uzi'ye tepki gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Mustafa Sandal- Uzi tartışmasına Sinan Akçıl da katıldı!
Mustafa Sandal- Uzi tartışmasına Sinan Akçıl da katıldı! Rapçi Uzi ile Mustafa Sandal arasında sular durulmuyor. Uzi ve ekibi tarafından "Uzi'nin hiçbir sanatçının (Mustafa Sandal'ın) altında ön grup olarak çıkmayı kabul etmediği için konsere katılmadığı" açıklaması yapıldı. Mustafa Sandal'da Uzi'ye yanıt verdi. İkili sosyal medyadan atıştı. Bu tartışmaya Sinan Akçıl da dahil oldu.
13.07.2023 Magazin
Mustafa Sandal ve rapçi Uzi arasında sular durulmuyor!
Mustafa Sandal ve rapçi Uzi arasında sular durulmuyor! Rapçi Uzi'nin business class uçuş olmadığı için Ağrı konserine katılmadığı iddia edildi. Uzi ve ekibi tarafından "Uzi'nin hiçbir sanatçının (Mustafa Sandal'ın) altında ön grup olarak çıkmayı kabul etmediği için konsere katılmadığı" açıklaması yapıldı. Mustafa Sandal'dan da yanıt gecikmedi.
11.07.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Korkunç cinayette detaylar ortaya çıktı! Her adımını takip edip, adliye çıkışı infaz etti
Korkunç cinayette detaylar ortaya çıktı! Her adımını takip edip, adliye çıkışı infaz etti Gaziantep’te Mertcan Köse, (25) boşanma aşamasındaki eşi Bilge Köse (25) ve kayınpederi Ertuğrul Kaya’yı (47), otomobillerinin önünü kesip av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
16.06.2023 Yaşam
Mustafa Sandal’ın cayrokopter kazasında yaralanan eşi Melis Sandal'dan haber var!
Mustafa Sandal’ın cayrokopter kazasında yaralanan eşi Melis Sandal'dan haber var! Muğla'da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarpması sonucu yaralanan sanatçı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal ile Sinan Yılmaz hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
16.06.2023 Magazin
Cayrokopter nedir? Helikopter de değil uçak da: Cayrokopter nasıl çalışır ve ne için kullanılır, tarihi nedir?
Cayrokopter nedir? Helikopter de değil uçak da: Cayrokopter nasıl çalışır ve ne için kullanılır, tarihi nedir? Muğla’da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarpması sonucu yaralanan sanatçı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sütşurup Sandal (34) ile Pilot Sinan Yılmaz (47) hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Söz konusu olay sonrası vatandaşlar cayrokopterin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Cayrokopter nedir?
16.06.2023 Bilim ve Teknoloji
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!”
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!” Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
13.06.2023 Televizyon
Emina Jahovic: O zamanlar Türkçe bilmiyordum, zorlanıyordum
Emina Jahovic: O zamanlar Türkçe bilmiyordum, zorlanıyordum Eski eşi Mustafa Sandal ile evlendikten sonra Türkiye'ye yerleşen Sırp şarkıcı Emina Jahovic, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Bayram tatilini sevgilisi Ljubomir Dorontic’le Maldivler’de geçirdiği iddialarına da yanıt verdi.
25.05.2023 Magazin
Emina Jahovic'ten aşk sorularına tepki! 'Artık güvenlikle dolaşacağım'
Emina Jahovic'ten aşk sorularına tepki! 'Artık güvenlikle dolaşacağım' Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, geçtiğimiz gün oğullarıyla bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin yeni ilişkisiyle ilgili sorular sorması üzerine sinirlenen şarkıcı, "Artık güvenlikle dolaşacağım!" diyerek tepkisini gösterdi.
6.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Emina Jahovic, Kurt Daniel Suntay ile aşk yaşıyor
Emina Jahovic, Kurt Daniel Suntay ile aşk yaşıyor Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2 aydır finans danışmanı Kurt Daniel Suntay ile aşk yaşıyor. Çift, bayram tatilini Maldivler’de geçirdi.
28.04.2023 Magazin
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın'
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın' Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, Maldivler tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Sırp şarkıcı, oğullarının yanında yöneltilen 'sevgili' sorusuna tepkisini dile getirdi. Jahovic'in büyük oğlu Yaman Sandal da basın mensubundan bu konuda ricada bulundu.
22.04.2023 Magazin
Mustafa Sandal ticarete atılıyor!
Mustafa Sandal ticarete atılıyor! Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ticarete atıldı ve Armutlu'da bir mağaza açmaya karar verdi.
16.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Sandal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa sandal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.