Uzi

Uzi

Son dakika Uzi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uzi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uzi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzi gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 uzi haberi bulunmuştur. Tüm uzi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı
Saman balyalarının arasında 305 kilo uyuşturucu çıktı! Tutuklandı Adana’da şüphe üzerine durdurulan saman balyaları yüklü tırın içerisinden 305 kilogram skunk ele geçilirken olayla ilgili yakalanan bir şüpheli tutuklandı.
2.04.2024 Adana
Uzi ile vurup 'şakalaşıyorduk' demişti! Nazlı Elmas hayatını kaybetti
Uzi ile vurup 'şakalaşıyorduk' demişti! Nazlı Elmas hayatını kaybetti Bayrampaşa'da Eniz Kurtuluş (25) tarafından Uzi ile vurulan Nazlı Elmas (19) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
20.01.2024 Gündem
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2024 Gündem
İsrail Yüksek Mahkemesi, Netanyahu’ya bir darbe daha indirdi
İsrail Yüksek Mahkemesi, Netanyahu’ya bir darbe daha indirdi İsrail’de Yüksek Mahkeme, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümeti tarafından meclisten geçirilen ve başbakanın Yüksek Mahkeme tarafından görevden alınabileceği durumları kısıtlayan yasayı erteledi.
3.01.2024 Dünya
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında ‘Yolyemezler’ suç örgütüne yapılan operasyonun devamında, örgüt lideri dolap kapakları içerisinde gizli bölmede yakalandı. Örgüt liderinin yakalandığı gizli bölmede 1 kalaşnikof tüfek, 1 Uzi marka otomatik tabanca, 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. ‘Yolyemezler’ silahlı suç örgütüne yapılan operasyonlarda örgütün yöneticisinin de içlerinde bulunduğu toplam 27 şüpheli gözaltına alındı.
22.11.2023 Gündem
Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit etmişti! Planı ifşa oldu: Çocukları kullanıyormuş
Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit etmişti! Planı ifşa oldu: Çocukları kullanıyormuş Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit edildiği olayın arka planından, bölgede uyuşturucu satışı, hırsızlık, yağma gibi suçlar işleyen ‘Ceco İsa’ çetesi çıktı. Çetenin eylemlerini, kiralık ya da çalıntı motosikletlerle yaptığı, suçları ise çocuklara işlettiği ortaya çıktı.
14.10.2023 Gündem
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
Ünlü rapçi Uzi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtı! 'Dairemizin durumu, belki utanırlar'
Ünlü rapçi Uzi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtı! 'Dairemizin durumu, belki utanırlar' Ünlü rap şarkıcısı Uzi'nin ev sahibi Elif Obadan, sosyal medya hesabından isyan etti. Uzi'nin 4 aydır kira ödemediğini söyleyen ev sahibi, dairenin pislik içinde olduğunu belirtti. Uzi'den ev sahibine cevap gecikmedi.
18.09.2023 Magazin
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi! Yeni detaylar ortaya çıktı
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi! Yeni detaylar ortaya çıktı Polis memuru Hakan Telli, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda şüphelilerin açtığı ateş sonucu şehit düşmüştü. Telli'yi şehit eden suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 39 şüpheliden 22'si tutuklandı. Hakan Telli'nin şehit edilmesine ilişkin soruşturmaya ait yeni detaylar ortaya çıktı. Soruşturmada, düzenlenen tutuklamaya sevk yazısında şüphelilerin, saldırının yaşandığı evi örgüt evi olarak kullandıkları, uyuşturucu madde trafiğinin bu adresten yönettikleri belirtildi.
29.08.2023 Gündem
Hande Yener’den Mustafa Sandal ile Uzi polemiğine olay yorum: Rütbesini bilmeli!
Hande Yener’den Mustafa Sandal ile Uzi polemiğine olay yorum: Rütbesini bilmeli! Ünlü popçu Hande Yener, geçtiğimiz gün Bodrum'da bir otelin iskelesinde kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşan yener, iddialı açıklamalarda bulunarak Mustafa Sandal ile Uzi arasındaki polemiğe değindi.
5.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Etiler'de trafikte objektife yansıdı. Hayranlarına "Pop ve rock karışımı bir albüm geliyor" sözleriyle müjde veren 23 yaşındaki popçuya, "Dünya yıldızı olacağım" açıklaması hatırlatıldı.
27.07.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy Balıkçısı’na girerken görüntülendi. Mustafa Sandal ve Uzi tartışmasıyla ilgili konuşan Avşar kızı, rapçi Uzi'ye tepki gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Mustafa Sandal- Uzi tartışmasına Sinan Akçıl da katıldı!
Mustafa Sandal- Uzi tartışmasına Sinan Akçıl da katıldı! Rapçi Uzi ile Mustafa Sandal arasında sular durulmuyor. Uzi ve ekibi tarafından "Uzi'nin hiçbir sanatçının (Mustafa Sandal'ın) altında ön grup olarak çıkmayı kabul etmediği için konsere katılmadığı" açıklaması yapıldı. Mustafa Sandal'da Uzi'ye yanıt verdi. İkili sosyal medyadan atıştı. Bu tartışmaya Sinan Akçıl da dahil oldu.
13.07.2023 Magazin
Mustafa Sandal ve rapçi Uzi arasında sular durulmuyor!
Mustafa Sandal ve rapçi Uzi arasında sular durulmuyor! Rapçi Uzi'nin business class uçuş olmadığı için Ağrı konserine katılmadığı iddia edildi. Uzi ve ekibi tarafından "Uzi'nin hiçbir sanatçının (Mustafa Sandal'ın) altında ön grup olarak çıkmayı kabul etmediği için konsere katılmadığı" açıklaması yapıldı. Mustafa Sandal'dan da yanıt gecikmedi.
11.07.2023 Magazin
İstanbul'da silahlı saldırı hazırlığındaki suç örgütlerine operasyon: 30 gözaltı
İstanbul'da silahlı saldırı hazırlığındaki suç örgütlerine operasyon: 30 gözaltı İstanbul'da polis, birbirlerine karşı silahlı saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 2 farklı suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 30 kişi gözaltına alınırken, daha önce tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ele geçirildi.
24.02.2023 Gündem
İstanbul’da iki suç örgütüne operasyon: 30 gözaltı
İstanbul’da iki suç örgütüne operasyon: 30 gözaltı İstanbul’da polis, birbirlerine karşı silahlı saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 2 farklı suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 30 kişi gözaltına alınırken, daha önce tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ele geçirildi.
24.02.2023 Gündem
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Spotify 2022 özeti! Spotify Wrapped 2022 nasıl bakılır, Spotify özetinde neler var? Spotify 2022 en çok dinlenenler!
Spotify 2022 özeti! Spotify Wrapped 2022 nasıl bakılır, Spotify özetinde neler var? Spotify 2022 en çok dinlenenler! Dünya genelinde pek çok kullanıcısı olan müzik dinleme platformu Spotify her yıl gelenekselleşen wrapped yıl özetini kullanıcıların erişimine sundu. Kullanıcılar yıl boyunca dinledikleri müzikleri ve istatistikleri bu özetle öğrenebiliyor. Peki, Spotify Wrapped 2022 yılın özetine nasıl bakılır, nerede? Spotify Wrapped gözükmüyor nereden bakılır?
1.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları...
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları... Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar İngiliz müzisyen Ed Sheeran’ın yayımlanmamış iki şarkısını çalıp satan bilgisayar korsanı hakkında karar verildi.
22.10.2022 Magazin
İki dev isim aynı sahnede
İki dev isim aynı sahnede Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu.
10.09.2022 Magazin
Rapçi Uzi ile Aleyna Tilki aşk yaşadı mı? İddialara son noktayı koydu
Rapçi Uzi ile Aleyna Tilki aşk yaşadı mı? İddialara son noktayı koydu Bir süredir rapçi Uzi ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeme gelen Aleyna Tilki, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Emirgan'da objektiflere yansıyan genç popçu, "Sözleşmem ihlal edildi" açıklamasını yaptığı Kadıköy konseri hakkında "Rapçi Murda ile yaşadığı 'Sahneye en son ben çıkarım' tartışması nedeniyle iptal oldu" iddiasına da yanıt verdi.
11.09.2022 Magazin
Aleyna Tilki ile 'Uzi' paylaşımı geldi! 'Tanıdığım en gerçek insanlardan birisin'
Aleyna Tilki ile 'Uzi' paylaşımı geldi! 'Tanıdığım en gerçek insanlardan birisin' Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki'nin Uzi ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Tilki, ünlü rapçinin doğum gününü Instagram hesabından kutladı.
31.08.2022 Magazin
İçişleri: Van'da teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi
İçişleri: Van'da teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Van'da jandarma ekiplerinin operasyonunda teröristlere ait silah, mühimmat ve yaşam malzemelerinin ele geçirildiğini duyurdu.
9.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.