Gazete Vatan Logo

Spotify 2022 özeti! Spotify Wrapped 2022 nasıl bakılır, Spotify özetinde neler var? Spotify 2022 en çok dinlenenler!

Dünya genelinde pek çok kullanıcısı olan müzik dinleme platformu Spotify her yıl gelenekselleşen wrapped yıl özetini kullanıcıların erişimine sundu. Kullanıcılar yıl boyunca dinledikleri müzikleri ve istatistikleri bu özetle öğrenebiliyor. Peki, Spotify Wrapped 2022 yılın özetine nasıl bakılır, nerede? Spotify Wrapped gözükmüyor nereden bakılır?

Spotify 2022 özeti! Spotify Wrapped 2022 nasıl bakılır, Spotify özetinde neler var? Spotify 2022 en çok dinlenenler!

Spotify Wrapped kullanıcıların erişimine sunuldu. Kullanıcının yıl boyunca dinlediği şarkıların ve şarkıların listesinin yer aldığı Spotify Wrapped'e erişmek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Peki, Spotify Wrapped ne demek, Spotify Wrapped nasıl ve nereden bakılır?

Spotify Wrapped ne demek?

Spotify müzik dinleme platformu her yıl sonunda kullanıcılarının dinledikleri müzikleri ve istatistiklerini derleyerek Spotify Wrapped adlı yıl özeti şeklinde sunuyor.

Hangi şarkıyı, hangi müzik türünü, ne kadar, kaç dakika dinlediğini listeler halinde sunuyor.

Spotify Wrapped 2022 yılın özeti gözükmüyor, nereden bakılır?

Spotify Wrapped'e telefonunuzda yer alan uygulamaya girmenizin ardından ana sayfa sekmesine dokunarak "2022 özetin hazır" yazılı kısma dokunarak erişebilirsiniz.

Spotify 2022'de en çok dinlenen şarkıları paylaştı

Müzik dinleme uygulaması Spotify 2022'de en çok dinlenen şarkıları paylaştı. Türkiye'de 2022 yılında en çok dinlenen şarkıcı UZI oldu. 

En çok dinlenen şarkı ise Bi Tek Ben Anlarım (KÖFN) oldu.

Haberin Devamı

Yılın en çok dinlenen albüm ise yine UZI'nin El Chavo albümü oldu. 2022'de Spotify'da en çok dinlenen kadın sanatçı kategorisinde Sezen Aksu zirvede yer aldı.