Gazete Vatan Logo
Magazin Deprem bölgesinde yemek yapan Mehmet Şef o yoruma tepki gösterdi!

Deprem bölgesinde yemek yapan Mehmet Şef o yoruma tepki gösterdi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Deprem felaketi sonrası ünlüler de tek yürek oldu, afet bölgesine yardım ulaştırmak için harekete geçti. 'MasterChef Türkiye' yarışması jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya da ekibini toplayıp, sahra mutfağı kurdu. Günlerdir afet bölgesinde olan Mehmet Şef, kendisi hakkında yapılan bir yoruma tepki gösterdi.

Deprem bölgesinde yemek yapan Mehmet Şef o yoruma tepki gösterdi!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da yıkıma yol açtı. Tüm Türkiye depremzedeler için seferber olurken, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya da soluğu afet bölgesinde aldı.

"HERKESİN ELİNE SAĞLIK"

Depremzedeler için kurulan dev kazanlarda ekibiyle birlikte gün boyu yemekler pişiren Mehmet Yalçınkaya, sosyal medyada "Herkesin eline sağlık, muhteşemsiniz. Veysel Şef ve ekibi yedi gündür birlikteyiz" paylaşımını yaparken, kendisine yapılan yorum karşısında adeta çileden çıktı.

"UMARIM O YEMEKLER DEPREMZELERE PİŞİYORDUR"

Sahra mutfağından bir paylaşım yapan Mehmet Şef'e, bir takipçi "Umarım o yemekler bürokratlara değil, depremzedelere pişiyordur" yorumunu yazdı.

"ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN"

Günlerdir deprem bölgesinde olan Mehmet Şef, söz konusu yoruma yönelik, "Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim" mesajıyla tepkisini dile getirdi.