Mehmet Şef

Mehmet Şef

Son dakika mehmet şef haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet şef ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet şef haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Şef

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet şef gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 mehmet şef haberi bulunmuştur. Tüm mehmet şef haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor! İki isim potaya girdi, Mehmet Şef'ten birini seçti
MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor! İki isim potaya girdi, Mehmet Şef'ten birini seçti MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Mavi takım kaptanı MasterChef Alican, ekipten birinin yaptığı tabağı elleyince pota tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Öte yandan güncel çekimlerde iki isim potada yaptığı yemekle altın kaşıka aday oldu. Ancak Mehmet şef birini seçti.
14.09.2023 Televizyon
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi MasterChef All Star'da sular durulmuyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ederken gerilim tavan yapıyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesinde MasterChef Kerem ve Sergen Özen arasında ipler gerildi. Mehmet Şef'in araya girmesiyle birlikte olaylar yatıştı.
12.09.2023 Televizyon
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa giren hırsız veya hırsızların 500 bin lira değerinde döviz ile 500 bin liralık mücevheri çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını istiyor.
12.09.2023 Yaşam
Masterchef All Star'da  Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı
Masterchef All Star'da Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı MasterChef All Star'ın ekranlara gelen 11 Eylül tarihli 85. son bölümünde, yarışmacılar kaptanlık oyununda en iyi döneri yapmak için tezgah başında zamanla mücadele etti. Kıran kırana yarışın sonunda bütün yarışmacıların dönerini tadan jüri üyelerinden Mehmet Şef, rahatsızlandı.
12.09.2023 Televizyon
Mehmet Şef Alican'ı stüdyoya gömdü Esra O'nu kaptan yaptı! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu
Mehmet Şef Alican'ı stüdyoya gömdü Esra O'nu kaptan yaptı! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu MasterChef All Star yeni takımlar belirlendi. 28 Ağustos MasterChef takım kaptanlık oyununda yarışmacılar baklava yapmak için tezgah başına geçti. Batuhan'ın yaptığı baklava sosyal medyada gündem olurken MasterChef Tahsin ve Hasan'ın tarifleri beğeni kazandı. Öte yandan tadım kısmında Mehmet Şef, MasterChef Alican Sabunsoy'a hiç beklemediği anda lafı soktu. Peki MasterChef haftanın takımları ve kaptanlar kimler oldu? İşte detaylar...
28.08.2023 Televizyon
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti!
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 21 Ağustos takım kaptanlığı oyunu oynandı ancak bunun önüne geçen Somer Şef'in laf sokması oldu. All Star kadrosuna katılan MasterChef Hasan Biltekin'in ilk raconu kestiği yeni bölümde Mehmet Şef son noktayı koydu. İşte MasterChef yeni bölümde yaşananlar...
24.08.2023 Televizyon
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı!
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı! MasterChef All Star'da yeni takımlar kuruldu. Takım kaptanları Sergen Özen ve Tahsin oldu. Çileden çıkarmalı bir hafta izlenecek yarışmada takımlar oluşurken sinirler patladı. MasterChef Sergen Özen, takımına aldığı Suna ve Eda ile karşı karşıya geldi. Kendisini taklit eden Sergen'e, "terbiyesizsin" diyen Eda'yı fena fırçalayan Mehmet Şef'ten Suna da nasibini aldı.
22.08.2023 Televizyon
Masterchef'te ele adayları belli oldu! Mehmef Şef çılgına döndü: Kurallara uyacaksınız
Masterchef'te ele adayları belli oldu! Mehmef Şef çılgına döndü: Kurallara uyacaksınız Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Esnaf lokantası yemeklerini yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Masterchef'te Mehmet Şef, tadım sırasında adeta deliye döndü. İlk takım oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
15.08.2023 Magazin
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği!
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği! TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye All Star'ın son bölümüne, Mehmet Yalçınkaya'nın şakayla karışık sitemi damga vurdu. "Buradan patrona seslenmek istiyorum" diyen ünlü şef, zam istediğini söyledi. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun cevabı ve yapımcı İrem Kanan'ın tepkisi ise dikkat çekti.
26.07.2023 Magazin
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı!
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı! MasterChef All Star'da mavi takımın kaptan Sergen Özen balkonda uyudu. Özgüveni tam olan kaptan MasterChef Sergen, kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyununda arka sıraya geçip uyudu. Bu anlarda şef Mehmet Yalçınkaya yukarı çıkıp başarılı yarışmacıyı böyle uyandırdı.
11.07.2023 Televizyon
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef hepsini gönderdi: Var mı başka babayiğit?
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef hepsini gönderdi: Var mı başka babayiğit? MasterChef Türkiye'de gergin bir akşam yaşandı. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' TV8 ekranlarında tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'in ekrana gelen yeni bölümünde, yedek kadroya giren son isim belli olurken, Mehmet Şef ise çok sinirlendi. Yarışmacıların yaptığı harekete sinirlenen Mehmet Şef, 'Var mı başka babayiğit' diyerek yarışmacıları kulise gönderdi. İşte tüm detaylar...
9.07.2023 Magazin
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Magazin
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin
Mehmet Şef bile şaşırdı kaldı! MasterChef 2023'te böylesi ilk kez oldu, yarışmacıların ağzı açık kaldı!
Mehmet Şef bile şaşırdı kaldı! MasterChef 2023'te böylesi ilk kez oldu, yarışmacıların ağzı açık kaldı! MasterChef All Star ana kadro mücadelesi sürüyor. 2020 sezonundaki yarışmacıların oluşturduğu ikinci gruptan 3. isim yukarı çıkacaktı. İki aşamalı mücadele sonrası alınan kararı Mehmet Şef açıkladı. MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Çok hızlı başlayan All Star sezonunda böylesi bir karar hiç görülmedi.
23.06.2023 Televizyon
Mehmet Yalçınkaya paylaştı! 'Sen merak etme şefim yağmacılar bizde'
Mehmet Yalçınkaya paylaştı! 'Sen merak etme şefim yağmacılar bizde' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki şiddetli deprem, 10 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Tüm Türkiye yaraları sarmak için tek yürek oldu. Ünlü isimler yardımlar toplarken MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya da ekibini toplayıp afet bölgesinde sahra mutfağı kurdu. Depremzedeler için kazan kazan yemekler pişiren Mehmet Yalçınkaya bir fotoğraf paylaşarak kolluk kuvvetleriyle arasında geçen bir diyaloğu takipçileriyle paylaştı.
20.02.2023 Magazin
Deprem bölgesinde yemek yapan Mehmet Şef o yoruma tepki gösterdi!
Deprem bölgesinde yemek yapan Mehmet Şef o yoruma tepki gösterdi! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Deprem felaketi sonrası ünlüler de tek yürek oldu, afet bölgesine yardım ulaştırmak için harekete geçti. 'MasterChef Türkiye' yarışması jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya da ekibini toplayıp, sahra mutfağı kurdu. Günlerdir afet bölgesinde olan Mehmet Şef, kendisi hakkında yapılan bir yoruma tepki gösterdi.
14.02.2023 Magazin
Şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesinde! 'İmalata devam!'
Şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesinde! 'İmalata devam!' 6 Şubat saat 14.17 ve 13.24 sıralarında yaşanan iki büyük deprem, Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Şef Mehmet Yalçınkaya ve MasterChef Türkiye yarışmacıları, yaşanan felaket sonrası deprem bölgesine mutfak kurarak depremzedeler için yemek yaptı.
9.02.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'dan fotoğraflı yanıt geldi!
Acun Ilıcalı'dan fotoğraflı yanıt geldi! Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Mehmet ve Somer Şef'in yeni sezonda olmayacağı iddialarına yanıt niteliğinde bir paylaşım yaptı.
31.01.2023 Magazin
Şef Mehmet Yalçınkaya, engelli çocuklarla bir araya geldi
Şef Mehmet Yalçınkaya, engelli çocuklarla bir araya geldi MasterChef Türkiye jüri üyesi Şef Mehmet Yalçınkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için engelli çocuklarla bir araya geldi.
2.12.2022 Magazin
Masterchef'te Fatma Nur ve Gamze birbirine girdi!
Masterchef'te Fatma Nur ve Gamze birbirine girdi! TV8'in sevilen yarışması Masterchef 2022'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Son 10 kişinin kaldığı Masterchef'te yarışmacılar elenmemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ekrana gelen son bölümde Fatma Nur ve Gamze arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Öte yandan dördüncü ve son eleme adayı da belli oldu.
27.11.2022 Magazin
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye'ye bu hafta gerginlikler damga vurdu. Son dönemde Büşra Zambak ile yıldızı barışmayan Burak Kaya, bu kez Fatma Nur Uçar ile karşı karşıya geldi. İkili arasındaki tartışma bir anda bedduaya dönünce şefler müdahale etmek zorunda kaldı.
1.11.2022 Magazin
Masterchef Türkiye'de kim elendi? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? Masterchef Türkiye'de eleme gecesi! Mehmet şef elenen ismi açıkladı
Masterchef Türkiye'de kim elendi? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? Masterchef Türkiye'de eleme gecesi! Mehmet şef elenen ismi açıkladı TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, bu yılın altıncı eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezonda hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunları sonrasında potaya giren yarışmacılardan biri bu akşam veda etti. Mehmet Yalçınkaya, elenen ismi açıkladı. Masterchef Türkiye'de kim elendi? 6 Ekim 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? İşte, 9 Ekim 2022 Masterchef Türkiye’de elenen isim...
10.10.2022 Magazin
Masterchef Türkiye'de kim elendi? 2 Ekim 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? Masterchef Türkiye'de eleme gecesi! Mehmet şef elenen ismi açıkladı
Masterchef Türkiye'de kim elendi? 2 Ekim 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? Masterchef Türkiye'de eleme gecesi! Mehmet şef elenen ismi açıkladı TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, bu yılın altıncı eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezonda hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunları sonrasında potaya giren 6 yarışmacıdan biri bu akşam veda etti. Mehmet Yalçınkaya, elenen ismi açıkladı. Masterchef Türkiye'de kim elendi? 2 Ekim 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? İşte, 2 Ekim 2022 Masterchef Türkiye’de elenen isim...
3.10.2022 Magazin
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu!
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu! Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Barış Murat Yağcı Mahsun Kırmızıgül'ün çekeceği Prestij Meselesi filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu.
27.09.2022 Magazin
MasterChef Fatma Nur'dan takımı bitiren hata! "MasterChef'te şımarmamayı öğreneceksin"
MasterChef Fatma Nur'dan takımı bitiren hata! "MasterChef'te şımarmamayı öğreneceksin" MasterChef eleme adayları, dün akşam ekrana gelen mücadele sonrası belli oldu. MasterChef Türkiye, 22 Eylül akşamı 79'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Kırmızı ve mavi takımın dış oyun için Diyarbakır'a gittiği bölüme Fatma Nur damgasını vurdu. Mavi takımın ocağında yaşanan sıkıntı sebebiyle, takımlara ek süre verip ocak kullanmamalarını isteyen Mehmet Şef, Fatma Nur'u ocağın başında tavayla görünce çok kızdı. Bu durumu değerlendiren jüri üyeleri, kırmızı takıma yaptırım uyguladı.
23.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Şef ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet şef haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.