O yorum Pınar Altuğ'u sinirlendirdi!
05.12.2024 - 13:17Güncellenme Tarihi:
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti 2008 yılında dünyaevine girmişti. Bir çocukları olan ünlü çiftin arasındaki yaş farkı dikkatleri çekmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çift kimi zaman eleştirilerin odağına oturuyor. Pınar Altuğ bu yorumlara Instagram hesabından yanıt verdi.
1

3

GQ etkinliğinde görüntülenen çiftin bir karesi sosyal medyaya damga vurmuştu. Sosyal medyaya damga vuran anlarla ilgili Pınar Altuğ, Instagram hesabından yanıt verdi.
4

Bir kullancının 'O değil de adamcağızı son videoda neden azarlıyorsunuz çocuk gibi' yorumuna Altuğ, 'Kapıdan girerken kuyruğuma bastı' dedi.
5

Bir kullanıcı da iki ismin boy farkına dikkat çekti. Yapılan yorum, 'Zaten uzun boylusunuz neden bu kadar yüksek topuk giyiyorsunuz, eşiniz sizden kısa kalıyor' du. Pınar Altuğ da "Çünkü bence kısa topuk güzel bir şey değil. Ayrıca eşim de bu durumdan hiç rahatsız değil" diyerek yanıt verdi.




