Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Son dakika Tamer Karadağlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tamer Karadağlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tamer Karadağlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tamer Karadağlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tamer karadağlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 tamer karadağlı haberi bulunmuştur. Tüm tamer karadağlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından, koreograf, dansçı, oyuncu ve oyun yazarı Alparslan Türkeş Karaduman, vefat etti.
3.10.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy, yeni sezon için Devlet Tiyatroları’nı gezdi!
Bakan Ersoy, yeni sezon için Devlet Tiyatroları’nı gezdi! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi’nde incelemelerde bulunarak, devlet tiyatrolarında yeni sezonda sahnelenecek temsiller hakkında bilgi aldı.
22.08.2023 Kültür Sanat
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmuştu: Tamer Karadağlı ilk kez konuştu!
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmuştu: Tamer Karadağlı ilk kez konuştu! Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Yapılan bu atama kararının ardından Tamer Karadağlı ilk kez konuştu
13.08.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya önemli görev: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu!
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya önemli görev: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.
11.08.2023 Magazin
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir?
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadalı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. 10 Ağustos 2023 Resmi Gazete'de yer alan atama kararıyla sanatçı Tamer Karadağlı'ya görev verildi. Peki Tamer Karadağlı kimdir?
10.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, SGK Başkanlığına Raci Kaya, İŞKUR Genel Müdürlüğü'ne Samet Güneş atanırken TOKİ Başkanlığına Ömer Bulut yeniden atanırken, AFAD Başkanlığına da Okay Memiş getirilirken Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü atandı. Karayolları Genel Müdürlüğüne Ahmet Gülşen getirildi.
10.08.2023 Gündem
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan, aynı dizide 'Haluk' karakterine hayat veren rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular bu anları sosyal medyadan paylaştılar.
30.07.2023 Magazin
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 15 Temmuz'a özel video
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 15 Temmuz'a özel video Milli Eğitim Bakanlığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel video yayımladı. Videoyu tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı seslendirdi.
15.07.2023 Gündem
Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı!
Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, 2002'de hayatını birleştirdiği kızı Zeyno'nun annesi Arzu Balkan’ı aldattığı için beş yıllık evliliği sona ermişti. Yaşananlardan dolayı pişman olmadığını açıklayan ünlü oyuncu, her şeyin sorumluluğunu aldığını ve bedelini ödediğini söyledi.
5.06.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.
3.06.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku!
Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, kirayı ödemediği için ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri için basın açıklaması yaptı.
3.04.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım: Söz veriyorum, seni hiç unutmayacağım!
Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım: Söz veriyorum, seni hiç unutmayacağım! Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, birçok kez afet bölgesinde ziyarette bulunmuştu. Karadağlı, son olarak Instagram hesabından Çadırkent'te tanıştığı depremzede çocuklardan biri olan Selda Pehlivan ile ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.
24.03.2023 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber!
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber! Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'da 2002-2019 yılları arasında 'Haluk Çetinoğlu' karakterini canlandıran Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün Trump AVM'de objektiflere yansıdı.
8.09.2022 Magazin
Oyuncu Zeyno Günenç'in acı günü! Babası hayatını kaybetti...
Oyuncu Zeyno Günenç'in acı günü! Babası hayatını kaybetti... Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Dominant Gönül karakteriyle hafızalara kazınan Zeyno Günenç’in babası Bülent Günenç hayatını kaybetti. Zeyno Günenç acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
27.06.2022 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş'
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş' 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı reklam yüzü olduğu firmanın mağaza açılışına katıldı. Ankara’ya hem iş hem de kızı Zeyno’yu görmek için gelen sanatçıya, mağaza açılışında sürpriz yapıldı. Pasta üzerinde kendi figürünü gören ve büyük şaşkınlık yaşayan Karadağlı, “Bu arkadaş bana hiç benzememiş" dedi.
2.06.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız ayrıldı mı? Ünlü oyuncu açıkladı...
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız ayrıldı mı? Ünlü oyuncu açıkladı... Marka yüzü olduğu firmayı Yapı Fuarı’nda ziyaret eden Tamer Karadağlı'ya ilgi büyüktü. Fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmeyen usta oyuncu, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız'dan ayrıldığı yönündeki haberlerle ilgili ilk kez konuştu.
27.03.2022 Magazin
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız aşkı bitti!
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız aşkı bitti! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı ile 15 aydır aşk yaşadığı piyanist Iraz Yıldız'ın yollarını ayırdığı iddia edildi.
22.03.2022 Magazin
Tamer Karadağlı 'Arslan Bey' oldu, Kıraç coşturdu
Tamer Karadağlı 'Arslan Bey' oldu, Kıraç coşturdu Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programda oyuncu Tamer Karadağlı milli mücadelenin mimarlarından Arslan Bey'i canlandırırken, şarkıcı Kıraç da söylediği şarkılarıyla hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşattı.
12.02.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakanlar İstanbul'a geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakanlar İstanbul'a geldi İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'da geldi.
25.01.2022 Gündem
Kar kazası mağdurlarından biri de ünlü oyuncu Tamer Karadağlı oldu!
Kar kazası mağdurlarından biri de ünlü oyuncu Tamer Karadağlı oldu! Park halindeki bir araca çarpan oyuncu, aracın sahibini bulamayınca çareyi bir not yazıp telefon numarasını bırakmakta buldu. Karşı taraf mağdur olmasın diye sosyal medyadan da duyurdu. Sonunda arabasına çarptığı kişiye ulaştı. İkilinin bir araya geldiği anlarda sadece Kanal D Haber oradaydı.
24.01.2022 Magazin
Tamer Karadağlı yağan kardan nasibini aldı!
Tamer Karadağlı yağan kardan nasibini aldı! İstanbul ve Ankara beyaza bürününce sanat dünyasının ünlü isimleri de karlar altında pozlar verdi. Ankara'da bulunan oyuncu Tamer Karadağlı ise kardan nasibini aldı. İşte ünlülerin kar paylaşımları...
24.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tamer Karadağlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tamer karadağlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.