Tayt

Tayt

Son dakika tayt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tayt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tayt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayt gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 tayt haberi bulunmuştur. Tüm tayt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüsra Geyik'in sokak tarzı büyüledi! Taytını bakın nasıl kombinledi
Yüsra Geyik'in sokak tarzı büyüledi! Taytını bakın nasıl kombinlediYüsra Geyik paylaşımlarıyla da adından söz ettiren bir isim. Arka Sokaklar dizisiyle tanınan Yüsra Geyik sütyen-tayt kombiniyle dikkat çekti.
19.09.2024Magazin
Lisede sabıkalı güvenlik skandalı! Suç dosyası kabarık, güvenlik belgesi yok
Lisede sabıkalı güvenlik skandalı! Suç dosyası kabarık, güvenlik belgesi yokİstanbul’da bir lisede büyük bir güvenlik skandalına imza atıldı. 12 suç kaydı bulunan H.K. iddiaya göre, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı okulda onlarca öğrenciyi taciz etti, güvenlik kulübesinde kız öğrencilerin ellerini kelepçeledi.
15.09.2024Gündem
Bergüzar Korel taytını giydi! 8 ayda 20 kiloyu bakın nasıl verdi
Bergüzar Korel taytını giydi! 8 ayda 20 kiloyu bakın nasıl verdiBergüzar Korel 8 ayda 20 kilo vererek eski fiziğine kavuştu. Üçüncü bebeğini kucağına aldıktan sonra hamilelik kilolarını veren oyuncu taytını giyip fiziğini sergiledi.
10.09.2024Magazin
Mezuniyette kıyafet krizi! Bakan Tekin: Gerekli işlem yapılacak
Mezuniyette kıyafet krizi! Bakan Tekin: Gerekli işlem yapılacakMezuniyet töreninde kıyafet krizi ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin son dakika açıklamalarda bulundu.
14.06.2024Gündem
BİM 21-24 Mayıs aktüel: BİM'de bu hafta Salı ve Cuma hangi ürünler satışa çıkacak?
BİM 21-24 Mayıs aktüel: BİM'de bu hafta Salı ve Cuma hangi ürünler satışa çıkacak?21-24 Mayıs yeni BİM aktüel katalog ürünleri yayınlandı. Farklı kategorilerden birçok sınırlı sayıdaki ürün salı günü satışa sunulacak. 21 Mayıs 2024 BİM kataloğunda; bidon yoğurt 59,50 TL, patates cipsi 42 TL, sporcu tayt-büstiyer takım 249 TL, kabak banyo kesesi 75 TL'den raflardaki yerini alacak. Çocuk Havuzu, Deniz Yatağı, Şişme Bot, Katlanır Şezlong, Güneş Gözlüğü ve Şort çeşitleri yer alıyor.
20.05.2024Ekonomi
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık'
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık'Nişantaşı'nda görüntülenen Nükhet Duru'ya, "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" şeklindeki tartışma çıkaran röportajı hatırlatıldı. Sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan sanatçı, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
12.05.2024Magazin
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum'un başrolü paylaştığı Kimler Geldi Kimler Geçti izleyici tarafından sevildi. Dizide en merak edilen ise Serenay Sarıkaya’nın takıları oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları ne?
11.05.2024Magazin
Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı
Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararıFenerbahçe yönetimi harekete geçti. Fenerbahçe, Dilan Polat ve Engin Polat'ın voleybol takımlarına olan sponsorluklarını sonlandırmak için hukuki girişimlere başladı.
3.11.2023Fenerbahçe
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam 8.bölümüyle ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Alanur ve Seher savaş baltalarını çıkartıyor. Bakalım kim galip gelecek? İşte haberin detayları...
18.04.2023Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023Magazin
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydumTayt giymesiyle bir süre gündemden düşmeyen Berdan Mardini, Survivor yarışmacılarından biri olmayı başarmıştı. Dominik'e doğru yola çıkmak için geldiği havalimanında görüntülenen Mardini, hiç kimseden korkusu olmadığını açıkladı. Adaya giderken yanına tayt alan Mardini, yarışmada asla ağlamayacağını ve iddialı olduğunu söyledi.
9.01.2023Magazin
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti)
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti)Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Kritik maçta takımlar 1-1 kalarak puanı paylaştı.
25.12.2022Beşiktaş
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştüŞu sıralar Survivor 2023 yarışması için hazırlıklara son sürat devam eden Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi. Tatlıtuğ'un tarzını kopyalayan Berdan Mardini, sosyal medyada alay konusu oldu. Tarzı Tatlıtuğ ile kıyaslanan Mardini'ye yorum yağdı.
23.12.2022Magazin
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Takipçileri ikiye bölündü
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Takipçileri ikiye bölündüZerrin Özer sosyal medyada gündem yarattı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaştı, ortalık karıştı. Özer'in takipçileri ikiye bölündü. Kimisi 'Ağzına sağlık' derken kimisi de 'Mezarlıkta dua okunur, şarkı değil' dedi.
16.12.2022Magazin
Berdan Mardini'den antrenman paylaşımı! 'Berdan Bey ne yapıyorsunuz?'
Berdan Mardini'den antrenman paylaşımı! 'Berdan Bey ne yapıyorsunuz?'Fatoş Yelliler ile olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla adından sık sık söz ettiriyor. Berdan Mardini, son olarak tayt giydiği için "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" açıklamasını yapmıştı. Ünlü şarkıcı tayt sevdasını bir kez daha gözler önüne serdi.
7.12.2022Magazin
Ebru Yaşar: Kırmızı giymekten korkuyorum
Ebru Yaşar: Kırmızı giymekten korkuyorumÜnlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.11.2022Magazin
Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!
Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 43 yaşındaki ünlü şarkıcının, tayt giyip spor yaptığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mardini, "Hakarete varan durumlar oluyor" diyerek şaşırtan açıklamalar yaptı.
28.11.2022Magazin
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022Magazin
Havaların soğumasıyla vatandaşlar akın ettiler! Tanesi 200 lira
Havaların soğumasıyla vatandaşlar akın ettiler! Tanesi 200 liraKonya'da havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar, soğuklardan korunmak için içliklere yöneldi. Son yıllarda gençlerin de termal ürünleri kullanmaya başladığını söyleyen içlik satıcıları, sağlık açısından pamuk ve yün ürünleri tavsiye ediyor.
20.11.2022Gündem
Hülya Avşar'ı hiç böyle görmediniz!
Hülya Avşar'ı hiç böyle görmediniz!Hülya Avşar takipçilerini eskiye götürdü. Ünlü ismin hiç bilinmeyen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Avşar'ın ilkokul 3’üncü sınıfta çekilen fotoğrafı “Kim bilirdi ki gün gelip 55 filmde rol alacak” dedirtti.
17.11.2022Magazin
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan isyan etti!
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan isyan etti!Ekranlardan bir süredir uzak olan Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan'ın başı sahte hesaplarla dertte. Bir kişinin Atacan adına sahte hesaplar açtığını paylaşan Altuğ, duruma isyan ederek, "Bu tip hesaplardan gelen mesajlara aldırış etmeyin" cümleleriyle takipçilerini uyardı. Atacan da kendi sayfasından açıklama yaparak, "Hesaplarınızı kaptırmayın" dedi.
16.11.2022Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022Magazin
Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasına, Hande Subaşı'ndan 'kimse karışamaz' cevabı!
Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasına, Hande Subaşı'ndan 'kimse karışamaz' cevabı!Son olarak 'Baht Oyunu' adlı dizide yer alan 38 yaşındaki Hande Subaşı, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Nükhet Duru'nun çok konuşulan 'tayt' açıklaması hatırlatılınca; "Kimsenin kimseye yorum yapıp, karışmaya hakkı yok" konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
12.11.2022Magazin
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım'
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım'Özellikle kadınların çok sık maruz kaldığı sokak tacizi en büyük sorunlardan biri. Birçok kişi tacize uğradıktan sonra sessizleşip, psikolojik problemlerle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'da yaşayan ve sosyal hayatta sokak tacizine maruz kalan kadınlar, şahit oldukları olayları anlattı. Yaşadığı tacizi anlatan Ilgın Ağaoğlu, "Ben de tacize uğradım. Metrodaydım yanımda yaşlı bir amca vardı. Sessizce bana bakarak kötü laflar ediyordu. Eminim ki bu birçok genç kızın başına gelmiştir. Küçüktüm, tepki gösteremedim" dedi. Merve Bulut da "Bir kere fotoğraf çekimine şahit olmuştum. O zaman çevredekiler fotoğraf çekeni metrodan attı" diye konuştu.
8.11.2022Gündem
Hülya Avşar tayt polemiğine dahil oldu!
Hülya Avşar tayt polemiğine dahil oldu!Ünlü isimler arasında devam eden tayt polemiğine Hülya Avşar da dahil oldu. Hülya Avşar, önceki akşam katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
6.11.2022Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tayt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.