Gazete Vatan Logo
Magazin Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!

Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 43 yaşındaki ünlü şarkıcının, tayt giyip spor yaptığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mardini, "Hakarete varan durumlar oluyor" diyerek şaşırtan açıklamalar yaptı.

Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!

Berdan Mardini, 2010 yılında nikâh masasına oturduğu, iki çocuğunun annesi Fatoş Mardini'den 29 Mart 2021 tarihinde boşandı. Şarkıcının avukatı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Taraflar arasında evliliklerinin başlangıcında bulunan duygu ve düşünce birliği zamanla yerini fikri çatışmaya bırakmış olup, şiddetli geçimsizlik halinin doğması sebebiyle ortak yaşam her iki taraf açısından da çekilemez hale gelmiştir. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı almışlardır. Taraflar velayetin babada kalması hususlarında mutabık kalarak anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" denildi.

"ANNELERİNİ GÖRÜNCE AĞLADILAR"

Boşanma sonrası çocuklarının annelerini görmek istemediğini açıklayan şarkıcı, "Çocukların anneleriyle yatılı kalmaması için açtığım davada annelerini gördükleri anda ağlamaya başladılar. Evliliğimiz boyunca çocuklarla hiç ilgilenmedi. Velayetin bana verilmesini de kabul etti. Çocuklarla arasında bağ yoktu ki" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"HAYATTA İHANET HARİÇ HER ŞEY AFFEDİLİR"

Uzun süre özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Berdan Mardini, geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk olmuş ve 'eski sevgili' konulu soruya çarpıcı bir cevap vermişti:


"Normal değildir. İki duble içtikten sonra arkadaşlık kalmaz. Gerçekçi olalım lütfen. Hissiyatın onu sadece arkadaş olarak görmüşse normal. Zor işler bunlar. Arkadaşken daha sonra sevgili olma muhabbeti de olabiliyor. 'İnsanların bütün hayatının temelinde cinsellik yatıyor demişler' ya, bu da karakter meselesi. Sadece beynin oraya çalışıyorsa normal değil, çalışmıyorsa normal. Sevgiliden sonra arkadaş nasıl kalacaksın yani? Öyle bir durum yok. Normal değildir. Bu direkt aldatmaya girer. Kendini aldatıyor, beni aldatıyor, gizli aldatıyor sadece. Ben yeni ilişkiye başlarken karşımdakine saygısızlık olmasın diye telefondaki eski fotoğrafları silerim. Benim için artık yoktur. Onu saklamak vicdanen de saygısızlık."

YENİ TARZINI PAYLAŞTI

Haberin Devamı

Berdan Mardini, tarzıyla ilgili ilginç paylaşımlara imza atmıştı. Ceketin altına hiçbir şey giymeyen Berdan Mardini paylaşımına "Yeni fotolar lazım bana. Valla çekmem lazım ama ben bir deneme yapayım dedim" notunu düşmüştü. Berdan Mardini’nin yeni tarzı takipçileri tarafından birçok yorum almıştı.

TAYTLI HALİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!


Spora verdiği önem ile göz önünde olan Mardini'nin geçtiğimiz hafta taytla spor yaptığı anlar gündem olmuştu. 44 yaşındaki şarkıcıyı spor kıyafetleriyle ve yeni tarzıyla görenler inanamadı.

"BUGÜN KIBRIS'TAYIZ"


Şarkıcı Berdan Mardini, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mardini, açıklamaları ile şok etkisi yarattı. Şarkıcı, "Bugün Kıbrıs'tayız. Çok güzel bir mekanda sahne alacağız. Sahnemizde türkü, pop ve birçok tarz müzikler sergileyeceğiz" diyerek sözlerine başladı.

"YAPILAN YORUMLAR HOŞUMA GİDİYOR"


Giyim tarzı ile bir kesimden iyi tepkiler alırken belli bir kesimden tarafından da eleştilen Mardini'ye "Giyindiğiniz kombinler çok konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?" şeklindeki soru yöneltildi. Mardini, "Şimdi ben pembe kazak giyindiğimde biliyorsunuz. Her yıl meme kanserine destek olmak için pembe top organizyonu yapılıyor. Ben de ona destek vermek için giymiştim. En son bir ayakkabı giydim. Onu da doktorum hediye etmişti. O da olay oldu. En çok şuna güldüm. Tayt giydiğimde 'Berdan Taytini' yazmışlar. Çok komikti. Yapılan yorumlar hoşuma da gidiyor. Tabi bazen hakarete varan durumlar oluyor. Eleştiriye açık, kendimle barışık biriyim" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"MİLLET SALAKSA ÜNLÜLER NE YAPSIN"

Son zamanlarda birçok ünlü ismin TikTok adlı uygulama üzerinden canlı yayın yaparak kazandığı paralar hakkında da konuşan Berdan Mardini, şovmen Mehmet Ali Erbil'e ve ünlü isimlere para gönderen uygulama kullanıcılarına salak derken şarkıcı "Mehmet Ali Erbil'e diyecek bir şey yok. Millet salak ise ünlüler ne yapsın. Şimdi bir ünlü yayın açtığında biri ona 10 bin TL'lik gemi atıyorsa, 5 bin TL'lik onun gözüne girmek için bir şey atıyorsa bir kadın, manken veya birilerine dm'den konuşmak için bir şeyler atıyorsa bunda ünlü isimlerin suçu ne? Millet salak olmayacak. Böyle şeylere para harcamayacak" şekilde konuştu.

Haberin Devamı