Berdan Mardini

Berdan Mardini

Son dakika Berdan Mardini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berdan Mardini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berdan Mardini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berdan Mardini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berdan mardini gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 berdan mardini haberi bulunmuştur. Tüm berdan mardini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın Işın Karaca, 'şarkı söylerken çok bağırıyor' eleştirilerine sert yanıt vermiş ve "Ses var bende, sesimi bir yere sığdıramıyorum, sen de vücut kullanıyorsun" diyerek dekolte giyinen rakiplerine gönderme yapmıştı. Ünlü şarkıcıya Seren Serengil'den sert bir eleştiri geldi.
23.11.2023 Magazin
Berdan Mardini’nin ‘kara para’ itirafı
Berdan Mardini’nin ‘kara para’ itirafı Mardin’de 600 dönüm araziye ektiği gül ve lavanta bahçelerinden elde ettiği mahsulünden 100’ü aşkın farklı ürün çıkartan Berdan Mardini yaz ayı başlangıcında gül hasadı yaptığı anları yayınlamıştı. Şimdilerde Mardin'e kurduğu fabrikada çalışan Berdan Mardini son dönemde kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen fenomenleri eleştirerek kendi hayatını anlattı.
23.11.2023 Magazin
Berdan Mardini ve Dilara Talay ilk kez el ele görüntülendi!
Berdan Mardini ve Dilara Talay ilk kez el ele görüntülendi! Giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda genç sevgilisi Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Dilara Talay’ın kendisinden küçük olmasıyla Berdan Mardini’yi eleştirilerin odağı haline getirirken, çift ilk kez el ele görüntülendi.
18.10.2023 Magazin
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.
21.09.2023 Magazin
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar Geçtiğimiz aylarda Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açtığını duyuran ve sevgilisinin kendisinden çok daha genç olması nedeniyle eleştirilen Berdan Mardini, aşka geldi. Talay ile yeni pozlarını yayınlayan ünlü isim, bu sefer gönderisini yorumlara kapattı.
21.09.2023 Magazin
Tuncay Şanlı'nın ultra lüks villası hayran bıraktı! Giyinme odasında jakuzi var!
Tuncay Şanlı'nın ultra lüks villası hayran bıraktı! Giyinme odasında jakuzi var! Ünlülerin yaşadığı evler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Berdan Mardini Kanal D ekranlarında Evrim Akın'ın sunduğu "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğuydu. Mardini'nin evini görenler büyülendi. İşte ünlü isimlerin lüks evleri...
13.09.2023 Magazin
Berdan Mardini eleştirilere cevap verdi! Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım!
Berdan Mardini eleştirilere cevap verdi! Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım! Barbie akımına uyup pembeler içinde poz veren Berdan Mardini sosyal medyada gündem oldu. Türkücü Berdan Mardini, paylaştığı pozlara yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
2.09.2023 Magazin
Berdan Mardini Barbie akımına uydu: Tepkilerin ardından paylaşımı yorumlara kapadı
Berdan Mardini Barbie akımına uydu: Tepkilerin ardından paylaşımı yorumlara kapadı Türkücü Berdan Mardini güncel akımları yakından takip etmeye devam ediyor. Dünyayı kasıp kavuran Barbie akımına Berdan Mardini de katıldı
1.09.2023 Magazin
Berdan Mardini yine tarzıyla çok konuşuldu! 'Masa örtüsü konsepti'
Berdan Mardini yine tarzıyla çok konuşuldu! 'Masa örtüsü konsepti' Berdan Mardini geçtiğimiz ay genç sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf sonrası çokça eleştirilmişti. Türkücü Berdan Mardini, bu kez de ilginç tarzıyla gündeme geldi. Mardini, fotoğrafına eklediği mesajla ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Mardini katıldığı Survivor'a yalnızca 15 gün dayanabilmiş ve ışık hızıyla Türkiye'ye dönüş yapmıştı.
22.08.2023 Magazin
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz"
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz" 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden bugün tam 24 yıl geçti. Ancak geçen bu süre zarfında depreme hala hazırlıklı değiliz. Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Gündem
Berdan Mardini evinin kapılarını açtı: Görenler hayran kaldı!
Berdan Mardini evinin kapılarını açtı: Görenler hayran kaldı! Ünlülerin yaşadığı evler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Berdan Mardini Kanal D ekranlarında Evrim Akın'ın sunduğu "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğuydu. Mardini'nin evini görenler büyülendi. İşte ünlü isimlerin lüks evleri...
17.08.2023 Magazin
Berdan Mardini evinin kapılarını açtı: Görenler hayran kaldı!
Berdan Mardini evinin kapılarını açtı: Görenler hayran kaldı! Türkücü Berdan Mardini Kanal D ekranlarında Evrim Akın'ın sunduğu "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğuydu. Mardini'nin evini görenler büyülendi.
17.08.2023 Magazin
Berdan Mardini'den yorumlara cevap: Ben de eğleniyorum işte!
Berdan Mardini'den yorumlara cevap: Ben de eğleniyorum işte! Geçtiğimiz ay genç sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf sonrası eleştiri oklarının hedefi olan türkücü Berdan Mardini, son olarak renkli tarzıyla adından söz ettirdi. Sosyal medyada gündem olan Mardini, gelen yorumlara kayıtsız kalamadı.
2.08.2023 Magazin
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu! Fatoş Yelliler'den olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Farklı tarzıyla dikkat çeken Berdan Mardini, sosyal medyada paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Gelen yorumlar herkesi güldürdü.
1.08.2023 Magazin
Berdan Mardini genç sevgilisiyle aşkını sosyal medyadan ilan etti!
Berdan Mardini genç sevgilisiyle aşkını sosyal medyadan ilan etti! Ünlü türkücü Berdan Mardini bir süre önce çocuklarının annesi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılmıştı.Mardini'nin genç sevgilisi Dilara Talay ile paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İkili arasındaki yaş farkı çok konuşuldu.
4.07.2023 Magazin
Berdan Mardini'den milyonluk yatırım!
Berdan Mardini'den milyonluk yatırım! Memleketi Mardin’de kurduğu kozmetik markasının lansmanı için gün sayan şarkıcı Berdan Mardini, gül hasadı sırasında pozlar verdi. Temmuz ayında markasının ilanını gerçekleştirmeye hazırlanan Mardini, yatırım fiyatı ve istihdam sayısıyla da dikkat çekti.
6.06.2023 Magazin
Berdan Mardini sahnede aşka geldi!
Berdan Mardini sahnede aşka geldi! Berdan Mardini, bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Mardini’yi sevgilisi Dilara Talay, Mardini’nin çocukları ile en önden izledi. Mardini, şarkılarını sevgilisinin gözlerinin içine bakarak seslendirdi.
24.04.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı!
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı! Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul Günay Restoran’da sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi armağan etti. Hayranlarıyla sohbet eden Tatlıses, "Bayramın ilk günü herkes annesini, babasını ziyaret etti. Siz de beni ziyaret ettiniz" dedi.
23.04.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses izdihamı! Polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti
İbrahim Tatlıses izdihamı! Polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti İbrahim Tatlıses, Irak’ın kuzeyindeki Erbil kentinde büyük ilgiyle karşılandı. Bir mağaza açılışına katılan Ünlü türkücü, "Irak ve Erbil benim kalem" dedi. Hayranları, usta sanatçıyı görmek için izdihama neden oldu. Güvenlik güçleri, kalabalığa göz yaşartıcı gazla müdahale etmek zorunda kaldı.
19.04.2023 Magazin
Survivor Yusuf Yıldız kimdir? Survivor 2023 Yusuf Yıldız kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Survivor Yusuf Yıldız kimdir? Survivor 2023 Yusuf Yıldız kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor yedek yarışmacılarından olan Yusuf Yıldız kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. SMS oylamasına çıkan yedek yarışmacılar arasında yer alan Survivor Yusuf Yıldız, yarışmaya katılmak işçin uzun süredir mücadele ettiğini ifade etti. Peki Survivor Yusuf Yıldız kaç yaşında, ne iş yapıyor?
12.04.2023 Televizyon
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Oyuncu Sera Tokdemir, modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile sevgili oldu. Sosyal medya hesabında Göz ile çektirdiği romantik bir fotoğraf paylaşan Tokdemir, "Göklerden gelen bir karar tövbeni ve sözünü bozar. Bozdu" diyerek sevgisini haykırdı.
3.04.2023 Magazin
Berdan Mardini: Evimi ve arabamı sattım bütün paramı kozmetiğe yatırdım
Berdan Mardini: Evimi ve arabamı sattım bütün paramı kozmetiğe yatırdım Survivor macerası 15 gün süren şarkıcı Berdan Mardini, arkadaşı Gökhan Reis'in galeri açılışına katıldı. Lüks tüketimden vazgeçtiğini belirten Berdan Mardini, yeni bir işe yatırım yaptığını söyledi. İşte merak edilenler...
24.03.2023 Magazin
Chaby Han... Survivor Chaby elendi mi, yarışmadan mı çekildi? Chaby'e ne oldu?
Chaby Han... Survivor Chaby elendi mi, yarışmadan mı çekildi? Chaby'e ne oldu? Survivor 2023'te Chaby ve Walison'un yokluğu merak konusu oldu. Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney'in yarışmadan çekilmesi sonrası yeni yapılan ödül oyununda Chaby ve Walison yer almadı. Yeni sezonu da ilgiyle izlenen yarışmada Acun Ilıcalı, daha çok yarışmacının bu zorluğa dayanamayıp çekileceğini söyledi. Gönüllüler takımında yer alan Survivor Chaby elendi mi, yarışmadan mı çekildi? Survivor Walison neden yok? İşte detaylar...
20.02.2023 Televizyon
Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti!
Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti! Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti. Acun Ilıcalı'nın 1 Şubat eleme konseyinde, Survivor şartlarına daha fazla devam edemeyeceği için veda edeceğini söylediği isim belli oldu. Daha önce Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney gibi isimler yarışmadan kendi istekleriyle çekilmişti. Diğer yandan Survivor dokunulmazlık oyunları da devam ediyor. Peki 5 Şubat Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı, yokluk adasına kim gitti?
5.02.2023 Televizyon
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet İstanbul'da müzikseverlerle buluşan İbrahim Tatlıses'i; Berdan Mardini, Şafak Sezer ve Ceylan yalnız bırakmadı. Usta sanatçı, performansıyla alkış aldığı gecede ünlü isimlerle düet yaptı.
4.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berdan Mardini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berdan mardini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.