Gazete Vatan Logo
Magazin İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı!

İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı!

Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul Günay Restoran’da sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi armağan etti. Hayranlarıyla sohbet eden Tatlıses, "Bayramın ilk günü herkes annesini, babasını ziyaret etti. Siz de beni ziyaret ettiniz" dedi.

İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı!

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Berdan Mardini ve oyuncu Şafak Sezer ile birlikte Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Erbil kentine geldi. Uluslararası Erbil Havaalanı'na iniş yapan ünlü türkücü, Erbil halkının büyük ilgisiyle karşılandı.

"IRAK VE ERBİL BENİM KALEM"

Erbil’de bir erkek giyim firmasının mağaza açılışına katılan Tatlıses, gördüğü büyük ilgi karşısında memnuniyetini ifade ederek, "Irak ve Erbil benim kalem" dedi.

İZDİHAM YAŞANDI

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Tatlıses'in mağazadan çıkmasını bekleyen hayranlar arasında izdiham yaşandı. Polis, kalabalığı dağıtmak için göz yaşartıcı gaz kullandı.

 

KONUKLARI COŞTURDU

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul Günay Restoran’da sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi armağan etti. En sevilen klasiklerini hayranları için seslendiren imparator yine bayram eğlencelerinin vazgeçilmezi oldu. Hareketli parçalarıyla konuklarını coşturdu, duygusal şarkılarına ise sevenleri eşlik etmeden duramadı.

Haberin Devamı

"BAYRAMINIZI KUTLUYORUM"

Bayram mesajını vermeyi de ihmal etmeyen müziğin imparatoru, “Bayramın ilk günü herkes annesini, babasını ziyaret etti. Siz de beni ziyaret ettiniz. Hepinize teşekkür ediyor ve bayramınızı kutluyorum” sözlerine yer verdi. Tatlıses, göz dolduran orkestrası ve eşsiz performansıyla unutulmaz bir bayram gecesini geride bıraktı.