Gazete Vatan Logo
Magazin Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!

Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!

Fatoş Yelliler'den olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Farklı tarzıyla dikkat çeken Berdan Mardini, sosyal medyada paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Gelen yorumlar herkesi güldürdü.

Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor’ın kadrosunda yer alan Berdan Mardini, iddialı gittiği fenomen yarışmadan sağlık sorunları sebebiyle çekilmişti. Survivor macerası çok kısa süren 44 yaşındaki türkücü, sürpriz vedası sonrası şu açıklamayı yapmıştı...

15 günlük süre zarfında altı kilo verdim. Anamın yemeklerine hasret kaldım. Kokonat yemekten sürekli cırcır oldum. Ben size daha ne söyleyeyim arkadaşlar. Hep rivayettir dolaşır ya ‘Orada kesin arkadan yemek veriyorlardır’ diye. O söyleyen arkadaşı yakalarsam öpeceğim. 1-2 hafta daha kalsaydım birbirimizi yerdik orada artık" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile zaman zaman magazin gündeminde yer alan Berdan Mardini bu kez kıyafet tercihi ile gündem oldu. Instagram hesabından paylaştığı kareler ile dikkatleri üzerine çeken Berdan Mardini'nin yeni tarzı uzun süre konuşuldu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Berdan Mardini'nin Instagram'da 315 bin takipçisi bulunuyor. 44 yaşındaki türkücü son Instagram paylaşımı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İşte Berdan Mardini'nin gündem olan tarzı...

Berdan Mardini, Barbie akımına Ken olarak katıldı. Renkli stiliyle poz veren türkücü, paylaşımına nazar boncuğu koymayı ihmal etmedi. Türkücüye yorum yağdı. İşte onlardan bazıları...

"İşi bitince TV battaniyesi olarak kullanılabilir, 90'lar da yer paspası olurdu ona benzemiş, Model çıkartayım da öreyim bari..."

Haberin Devamı