Berdan Mardini Evi

Berdan Mardini Evi

Son dakika berdan mardini evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berdan mardini evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berdan mardini evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berdan Mardini Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berdan mardini evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 berdan mardini evi haberi bulunmuştur. Tüm berdan mardini evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar Geçtiğimiz aylarda Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açtığını duyuran ve sevgilisinin kendisinden çok daha genç olması nedeniyle eleştirilen Berdan Mardini, aşka geldi. Talay ile yeni pozlarını yayınlayan ünlü isim, bu sefer gönderisini yorumlara kapattı.
21.09.2023 Magazin
Tuncay Şanlı'nın ultra lüks villası hayran bıraktı! Giyinme odasında jakuzi var!
Tuncay Şanlı'nın ultra lüks villası hayran bıraktı! Giyinme odasında jakuzi var! Ünlülerin yaşadığı evler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Berdan Mardini Kanal D ekranlarında Evrim Akın'ın sunduğu "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğuydu. Mardini'nin evini görenler büyülendi. İşte ünlü isimlerin lüks evleri...
13.09.2023 Magazin
Berdan Mardini eleştirilere cevap verdi! Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım!
Berdan Mardini eleştirilere cevap verdi! Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım! Barbie akımına uyup pembeler içinde poz veren Berdan Mardini sosyal medyada gündem oldu. Türkücü Berdan Mardini, paylaştığı pozlara yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
2.09.2023 Magazin
Berdan Mardini Barbie akımına uydu: Tepkilerin ardından paylaşımı yorumlara kapadı
Berdan Mardini Barbie akımına uydu: Tepkilerin ardından paylaşımı yorumlara kapadı Türkücü Berdan Mardini güncel akımları yakından takip etmeye devam ediyor. Dünyayı kasıp kavuran Barbie akımına Berdan Mardini de katıldı
1.09.2023 Magazin
Berdan Mardini evinin kapılarını açtı: Görenler hayran kaldı!
Berdan Mardini evinin kapılarını açtı: Görenler hayran kaldı! Ünlülerin yaşadığı evler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Berdan Mardini Kanal D ekranlarında Evrim Akın'ın sunduğu "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğuydu. Mardini'nin evini görenler büyülendi. İşte ünlü isimlerin lüks evleri...
17.08.2023 Magazin
Berdan Mardini evinin kapılarını açtı: Görenler hayran kaldı!
Berdan Mardini evinin kapılarını açtı: Görenler hayran kaldı! Türkücü Berdan Mardini Kanal D ekranlarında Evrim Akın'ın sunduğu "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğuydu. Mardini'nin evini görenler büyülendi.
17.08.2023 Magazin
Berdan Mardini tepki çekti! 'Elinizin lezzeti burnunuzda mı?'
Berdan Mardini tepki çekti! 'Elinizin lezzeti burnunuzda mı?' İhanet iddiasıyla Fatoş Yelliler ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Berdan Mardini, evinin kapılarını 2. Sayfa'ya açtı. Annesiyle içli köfte yaptığı anlar ekrana yansıyan Berdan Mardini, yemek yaparken elini burnuna götürünce tepki çekti. Berdan Mardini'yi görenler "Elinizin lezzeti burnunuzda mı?" deyince türkücüden de yanıt gecikmedi.
27.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berdan Mardini Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berdan mardini evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.