Demet Şener

Demet Şener

Son dakika demet şener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demet şener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demet şener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demet Şener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demet şener gelişmeleri de dahil olmak üzere 524 demet şener haberi bulunmuştur. Tüm demet şener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi'
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi' Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması için eski eşi Demet Şener’e dava açtı. Basketbol oynayan Ömer’in Real Madrid’e transfer olduğunu belirten Kutluay, oğlunun artık kendi hayatını idame ettirebileceğini ileri sürdü.
6.04.2024 Magazin
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Emre Karayel'in babalık heyecanı
Emre Karayel'in babalık heyecanı Ünlü oyuncu Emre Karayel, ikinci kez baba olacak.
12.11.2023 Magazin
Demet Şener çocukları ile fotoğrafını paylaştı! Sosyal medya yıkıldı
Demet Şener çocukları ile fotoğrafını paylaştı! Sosyal medya yıkıldı Ünlü manken Demet Şener, kızı İrem ile birlikte Real Madrid'de basketbol oynayan oğlu Ömer Kutluay'ı ziyarete gitti.
12.11.2023 Magazin
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a sitem: İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a sitem: İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay’ı canlı yayında hedef aldı. Şener, eski eşinin çocuklarının ihtiyaçlarıyla ilgilenmediğini iddia ederek, "Çocuklar hep bende kalıyor. Ömer’in diş telini bile yaptırmadı" dedi.
7.11.2023 Magazin
Demet Şener'den Demet Akalın ve İbrahim Kutluay açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti
Demet Şener'den Demet Akalın ve İbrahim Kutluay açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti Eski manken Demet Şener, katıldığı bir programda 2000'li yıllara damga vuran aşk üçgeniyle ilgili konuştu. Ünlü isim, Demet Akalın ile İbrahim Kutluay'ı ayırdığına yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı.
5.10.2023 Magazin
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.
21.09.2023 Magazin
Ünlü anne babaların 'ünsüz' çocukları...
Ünlü anne babaların 'ünsüz' çocukları... Sinema, televizyon, müzik ve sahne dünyasının bazı ünlülerinin çocukları da en az onlar kadar ünlü. Onların da attığı her adım takip ediliyor. Ama öyle ünlüler var ki onlar çocuklarını kameralardan, objektiflerden saklıyor. İşte ünlüler ve onların tanınmayan çocukları...
12.09.2023 Magazin
Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, Real Madris'e transfer oldu
Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, Real Madris'e transfer oldu Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer, babasının izin giderek basketbola yöneldi. Başarıdan başarıya koşan Ömer Kutluay bu Real Madris'e transfer oldu.
31.08.2023 Magazin
Demet Şener: Yüzde 99 orjinalim
Demet Şener: Yüzde 99 orjinalim 1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen eski manken Demet Şener yaptığı açılamalarla şaşırttı. "Estetikle aranız nasıl?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
24.08.2023 Magazin
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı Eski manken ve model Demet Şener bir defile için gelinlik giydi. Ünlü isim gelinlikli pozlarını 'Altınlara bulandığımız bir defile oldu' notu ile paylaştı.
30.05.2023 Magazin
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım'
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım' İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener aradığı mutluluğu Tolga Arman'da buldu. 46 yaşına basan deneyimli manken Demet Şener doğum günü kutlaması için Tolga Arman ile Venedik'e gitti. Romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Şener, "Erken kutlama. Beni dünyanın en şanslı kadını hissettiren sevgilimin gözünden" notunu düşerek sevgilisine teşekkür etti.
11.04.2023 Magazin
Deniz Seki koronavirüse yakalandı!
Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, koronavisüre yakalandığını duyurdu. Yatağında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Seki, "Bitti sanıyorlar ama ben kovid olmuşum" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Magazin
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim 2018 yılında boşandığı İbrahim Kutluay ile 13 yaşındaki oğulları Ömer'in diş tedavisi ücretini ödemediği için davalık olan eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
16.03.2023 Magazin
Demet Şener: Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim
Demet Şener: Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim Demet Şener önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Deprem felaketi hakkında konuşan eski model, “Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Hep birlikte atlatacağız” dedi.
15.03.2023 Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'diş' yüzünden davalık oldu
Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'diş' yüzünden davalık oldu Eski manken Demet Şener, 4 yıl önce boşandığı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile yeniden mahkemelik oldu.
11.03.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Demet Şener ve sevgilisinden aşk pozu!
Demet Şener ve sevgilisinden aşk pozu! Eski manken Demet Şener, sevgilisi Tolga Arman ile Şile'ye gitti.
7.12.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım Demet Şener, Özge Ulusoy ve Ece Gürsel, ressam ve seramik sanatçısı Günseli Kato'nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” açıklamasını değerlendirdi.
25.11.2022 Magazin
Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı!
Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı! Bir televizyon programına katılan sanatçı Günseli Kato, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” ifadelerini kullandı. Kato’nun bu sözlerine sanat dünyasının ünlü isimleri tepki gösterdi.
21.11.2022 Magazin
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem Demet Şener, önceki gün sevgilisi Tolga Arman ile Etiler’de görüntülendi. Eski manken, yakın arkadaşı Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddiaları hatırlatılınca, meslektaşının Türkiye'ye dönmesini beklediğini söyledi. "Ben onun hep iyi olmasını isterim" diyen Demet Şener, "Şiddete maruz kalsanız geri dönüşü olur mu?" sorusuna net bir yanıt verdi.
8.11.2022 Magazin
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Demet Şener'e trafikte taciz!
Demet Şener'e trafikte taciz! Manken Demet Şener, Emirgan yolunda aracını sıkıştırdığı ve küfrettiği iddiasıyla motokuryeyi savcılığa şikayet etti. Şener, "En küçük olayda bile susmamamız gerek. Biz de bunları sineye çekmeyeceğiz ki insanlara örnek olalım. Bu kadar ağır küfürleri tabii ki beklemiyordum. Şok oldum, korkmak demeyelim ama korkutucu, insanın can güvenliği de kalmıyor" dedi.
3.10.2022 Magazin
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne? Miss Turkey 2022 birincisi kim oldu, Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say kimdir? Miss Turkey 2022 finali dün gerçekleşti. 20 yarışmacı podyumda tek tek kendilerini tanıtıp koreografiye uygun gösterilerini yaptıktan sonra jüri üyeleri kazanan ismi belirledi. Türkiye'nin güzellik yarışması Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say oldu, tacını da bir önceki yılın şampiyonu Dilara Korkmaz'dan aldı. Peki, Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
21.09.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Demet Şener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demet şener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.