Tolga Arman

Tolga Arman

Son dakika Tolga Arman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolga Arman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolga Arman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Arman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga arman gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 tolga arman haberi bulunmuştur. Tüm tolga arman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı Eski manken ve model Demet Şener bir defile için gelinlik giydi. Ünlü isim gelinlikli pozlarını 'Altınlara bulandığımız bir defile oldu' notu ile paylaştı.
30.05.2023 Magazin
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım'
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım' İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener aradığı mutluluğu Tolga Arman'da buldu. 46 yaşına basan deneyimli manken Demet Şener doğum günü kutlaması için Tolga Arman ile Venedik'e gitti. Romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Şener, "Erken kutlama. Beni dünyanın en şanslı kadını hissettiren sevgilimin gözünden" notunu düşerek sevgilisine teşekkür etti.
11.04.2023 Magazin
Demet Şener ve sevgilisinden aşk pozu!
Demet Şener ve sevgilisinden aşk pozu! Eski manken Demet Şener, sevgilisi Tolga Arman ile Şile'ye gitti.
7.12.2022 Magazin
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem Demet Şener, önceki gün sevgilisi Tolga Arman ile Etiler’de görüntülendi. Eski manken, yakın arkadaşı Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddiaları hatırlatılınca, meslektaşının Türkiye'ye dönmesini beklediğini söyledi. "Ben onun hep iyi olmasını isterim" diyen Demet Şener, "Şiddete maruz kalsanız geri dönüşü olur mu?" sorusuna net bir yanıt verdi.
8.11.2022 Magazin
Demet Şener sevgilisine mayolu pozlar verdi! Fiziği gençlere taş çıkardı...
Demet Şener sevgilisine mayolu pozlar verdi! Fiziği gençlere taş çıkardı... İş insanı sevgilisi Tolga Arman ile dolu dizgin aşk yaşamaya devam eden tescilli güzel Demet Şener, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Şener'in, Tolga Arman’a verdiği havuz başı pozlarına övgü dolu yorumlar yağdı. 45 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken Şener, son olarak mayolu havuz pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.
14.08.2022 Magazin
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları!
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları! Son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
15.07.2022 Magazin
Demet Şener'in 19 yaşındaki haline itirafı damga vurdu! 'Estetik' yorumuna yanıt...
Demet Şener'in 19 yaşındaki haline itirafı damga vurdu! 'Estetik' yorumuna yanıt... Manken Demet Şener güzelliğiyle yıllara meydan okuyor. Son paylaşımında takipçilerini eskiye götüren Demet Şener 19 yaşındaki halini takipçilerinin beğenisine sunarken yazdığı not ile de oldukça konuşuldu. Sosyal medyadan gençlik fotoğrafını paylaşan ünlü manken, bir takipçisinden gelen estetik yorumuna da kayıtsız kalmadı.
1.07.2022 Magazin
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum! Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın 13 yıllık birlikteliği olaylı şekilde bitmiş, Cenk Küpeli ile evliliği de 19 ay süren Demet Şener, yaklaşık bir yıldır iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle aşk pozlarını Instagram'da paylaşan 45 yaşındaki eski manken, 1 Haziran'da paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan 'dudak dudağa tablo' hakkında ilk kez konuştu.
12.06.2022 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Demet Şener: Şimdilik evlilik gündemimizde yok
Demet Şener: Şimdilik evlilik gündemimizde yok Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark AVM'de bulunan bir kafede arkadaşıyla buluştu.
23.12.2021 Magazin
Demet Şener: İlk seferde aşkı yaşadık
Demet Şener: İlk seferde aşkı yaşadık Yaklaşık 6 aydır iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan eski manken Demet Şener, önceki gün bir devete katıldı. Sevgilisinin muhteşem bir insan olduğunu söyleyen Şener, "Çok güzel vakit geçiriyoruz. İkimiz de çok unutkanız, arada anahtarları kaybediyoruz. Kısaca ikimiz de, aşkımızdan vahim durumdayız!" dedi
21.12.2021 Magazin
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik...
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik... Eski manken Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliği olaylı şekilde bitmişti. 2019'da nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Şener, geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021 Magazin
Demet Şener yeni sevgilisi Tolga Arman'la verdiği pozları ilk kez paylaştı!
Demet Şener yeni sevgilisi Tolga Arman'la verdiği pozları ilk kez paylaştı! Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Tolga Arman'la Kapadokya'ya tatil yapmaya gitti. Çiçeği burnunda aşıklardan ünlü manken, sevgilisiyle verdiği pozları ilk kez takipçileriyle paylaştı.
6.11.2021 Magazin
Demet Şener'in ilişkisinin mimarı şok etti! Arka koltuktaki isim...
Demet Şener'in ilişkisinin mimarı şok etti! Arka koltuktaki isim... Yeni sevgilisi Tolga Arman'la geçtiğimiz hafta bir restoran çıkışı görüntülenen Demet Şener, bu hafta başı Bebek trafiğinde objektiflere yansıdı. İkilinin aşkının mimarı ise magazin dünyasına bomba gibi düştü.
4.09.2021 Magazin
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı!
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü manken Demet Şener 7 ay önce Cenk Küpeli'den anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şener, yeni bir aşka yelken açtı.
25.08.2021 Magazin
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Yakamoz S245 konusu nedir, oyuncuları kim? Yakamoz S245 nasıl izlenir?
Yakamoz S245 konusu nedir, oyuncuları kim? Yakamoz S245 nasıl izlenir? “Yakamoz S-245” adlı dizi özel biri dizi platformunda izleyiciyle buluştu. Büyük bölümü denizin altında geçen dizi gizemli bir felaket sonrasında yaşananları anlatıyor. İşte Yakamoz S245 konusu ve oyuncu kadrosu…
20.04.2022 Televizyon
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan koronavirüs önlemi! 750 bin TL...
Kıvanç Tatlıtuğ'dan koronavirüs önlemi! 750 bin TL... 'Bir Denizaltı Hikayesi' dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ'un, koronavirüs salgını nedeniyle setin tahsis ettiği karavan yerine kendi aracın kullanmayı tercih ettiği iddia edildi.
26.02.2021 Magazin
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında?
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? Oyuncu ve hayvan aktivisti Tuna Arman, sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra trend oldu ve birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Peki Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
Kenan Doğulu'dan bir ilk
Kenan Doğulu'dan bir ilk Türk pop müziğinin star isimlerinden Kenan Doğulu, 2 Mart’ta Volkswagen Arena’da vereceği 360 derece konserine yeniliklerle hazırlanıyor! Pozitif, Kerki ve Solfej’in düzenlediği konsere Doğulu hayranları büyük ilgi gösteriyor.
22.02.2019 Kültür Sanat
İşte kurtulan madencilerin isimleri!
İşte kurtulan madencilerin isimleri! AFAD internet sitesinde Soma'daki maden faciasından kurtulan 486 madencinin isim listesini yayımladı
29.09.2021 Gündem
Türkler hayalet şehir Detroit'te 'ev'leniyor
Türkler hayalet şehir Detroit'te 'ev'leniyor Türkler, hayalet şehre dönen otomotivin kalesi Detroit'te 10 bin doların bile altına düşen evlerin peşinde.
23.01.2011 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Arman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga arman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.