Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?

Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam 8.bölümüyle ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Alanur ve Seher savaş baltalarını çıkartıyor. Bakalım kim galip gelecek? İşte haberin detayları...

Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?

Alanur ve Seher arasında savaşın şiddeti artıyor.

ESKİNİN SAVAŞI YENİ BAŞLIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Herkesin sofraya oturduğu sırada Seher'in masada olmaması ev halkını tedirgin etti.

Alanur'un yanına giden Seher, ofise girmesiyle etrafı yıkması bir oldu. Kocasından Alanur'u uzak tutmaya çalışan Seher, Alanur'u açık açık tehdit etti. Altta kalmayan Alanur, Seher'e üstten üstten konuştuğu sırada Alanur'u Ziya aradı. Ziya'nın aramasını gören Seher, bana ulaşamadıkları için seni aramışlardır diyerek ofisi terk etti.

SEHER'İN İNTİKAM PLANI İŞLİYOR

Ertesi gün Aslı'nın yanına giden Seher, Aslı'ya bu olayı evlenmeden önce bilmesine rağmen neden Mehmet'e söylemediğini sordu. Aslı, Seher'e söylememesi için ricada bulunurken, Seher ise Alanur'un evine gelmemesi için şart koştu.

Aslı'nın hasta olduğunu duyan Alanur, ilaçları alıp Aslı'nın yanına gitti. Seher, Alanur'un geldiğini görünce çılgına döndü. Aslı ise Seher ile olan anlaşmasını bozmamak için annesini yıktı geçti. Alanur'u evden kovan Aslı, görüşmek istediğinde dışarıda buluşması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Alanur gittiğinde ise Seher, Aslı'nın halsiz düştüğünü görüp yardım etti. Yaşadığı şeyleri daha fazla kaldıramayan Aslı bir anda Seher'e sarıldı.

ASLI VE MEHMET'İN ARASINDAKİ KÜLTÜR FARKI ORTAYA ÇIKTI

Mehmet'in arkadaşı akşam iftar yemeğine davet etti. Daha evden çıkmadan Aslı'nın kıyafetine müdahale eden Mehmet, iftara gittiklerinde daha da gergin anlar yaşadılar. Tutucu olan arkadaş çevresi Mehmet'e Aslı'nın sosyal medya hesabı hakkında ileri geri yorumlar yaptılar. Sofrada Mehmet'in arkadaşları tayt giyen kızlar hakkında da namussuz olduklarını öne süren yorum yapınca Aslı kendini tutamadı ve konuşmaya başladı.

Eve dönerken sohbet etmeye başlayan Aslı ve Mehmet, yaşananlar hakkında sohbet etmeye başladı. Bir anda tansiyon yükselince Aslı arabadan inmek istedi. Aslı'nın peşinden giden Mehmet, yine bir şekilde Aslı'nın gönlünü almayı başardı.

HATİCE'NİN İÇİNİ KİN BÜRÜYOR

Seher ve Aslı'nın arasındaki buzların eridiğini gören Hatice daha da hırslandı. Alanur'un ofisine giden Hatice, Alanur'a işbirliği teklif etti. Seher'in yazdığı mektubu ortaya çıkarabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

VEDA MEKTUBU 8. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.