Seher

Seher

Son dakika seher haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seher ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seher haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seher

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seher gelişmeleri de dahil olmak üzere 848 seher haberi bulunmuştur. Tüm seher haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
2.05.2024 Adana
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
4.03.2024 Adana
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
Adana'da eğitim zirvesi gerçekleşti!
Adana'da eğitim zirvesi gerçekleşti! Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Büyükşehir Öğretmenevleri ve ASO Değerlendirme Komisyon Toplantısı Sosyal Tesisler ve İşletmeler Daire Başkanı Abdullah Nehir başkanlığında Adana’da yapıldı.
11.02.2024 Adana
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, mesaj attı
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, mesaj attı Bursa'da T.K. (45), boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç'ı (42) öldürdü. Şüpheli kaçarken, baldızına 'Karımı öldürdüm' diyerek mesaj attığı ortaya çıktı.
29.01.2024 Gündem
Bodrum'da devre tatil vaadiyle dolandırıldıklarını iddia ettiler
Bodrum'da devre tatil vaadiyle dolandırıldıklarını iddia ettiler Muğla'nın Bodrum ilçesinde 49 yıllığına satın aldıkları devre tatilde dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, basın açıklaması yaparak haklarının verilmesini istedi.
21.12.2023 Gündem
Evlendikten 3 gün sonra muhtarın oğluna kaçmış! Müge Anlı canlı yayında öyle bir soru sordu ki, gelin görümce kapıştı!
Evlendikten 3 gün sonra muhtarın oğluna kaçmış! Müge Anlı canlı yayında öyle bir soru sordu ki, gelin görümce kapıştı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gelin ile görümce canlı yayında kapıştı. Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık'ta kaybolan Mustafa Hakkulu'nu arayan Müge Anlı, sorduğu soruyla milyonları ekran başına kilitledi. Görümce Seher ise, Mustafa Hakkulu'nın eşi Bengül hakkında ilginç iddialarda bulundu.
21.12.2023 Gündem
Ünlü türkücü İsviçre'ye yerleşmişti! Kebap ustalarına şapka çıkarttı
Ünlü türkücü İsviçre'ye yerleşmişti! Kebap ustalarına şapka çıkarttı Yıllar önce İsviçre'ye yerleşen ünlü türkücü Seher Dilovan, mutfaktaki hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Türkücü Seher Dilovan yerleştiği İsviçre'de, restoran açarak işletmeciliğe de başlamıştı.
16.12.2023 Magazin
O mektup öğretmenleri çok duygulandırdı! 'Özel, önemli ve kıymetli hissettik'
O mektup öğretmenleri çok duygulandırdı! 'Özel, önemli ve kıymetli hissettik' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Öğretmenler Günü nedeniyle gönderdiği mektup, öğretmenleri duygulandırdı. Eğitim ailesinin bir milyon 300 bin üyesine yollanan kişiye özel mektup karşısında “sıra dışı bir heyecan” yaşayan öğretmenler, kendilerini özel, önemli ve kıymetli hissettiklerini söyledi.
25.11.2023 Gündem
Marble halka arz ne zaman işlem görecek? Tureks Turunç Madencilik işlem tarihi: Marble halka arz kaç lot verdi?
Marble halka arz ne zaman işlem görecek? Tureks Turunç Madencilik işlem tarihi: Marble halka arz kaç lot verdi? Tureks Turunç Madencilik halka arz sonuçları ile borsada işlem göreceği tarih, yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. 2-3 Kasım’da MARBL halka arz talepleri toplandı, halka arz sonuçları da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Katılım endeksine uygun olan hisselerin borsada ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. “MARBL” halka arz sonuçlarına göre katılımcılarına 22-23 lot verdi. Mevcut sermayesi 180.000.000 TL olan şirketin halka arz artırımı ile beraber sermayesinin 228.600.000 TL olması bekleniyor. Peki, Tureks Turunç Madencilik halka arz borsada işlem görmeye başladı mı? MARBL borsada ne zaman işlem görecek? İşte, Tureks Turunç Madencilik halka arz borsa işlem tarihi
7.11.2023 Ekonomi
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Aslı kaçırılıyor!
Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Aslı kaçırılıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Barış'ın Aslı'yı kaçırması bölüme damga vuracak.
12.07.2023 Televizyon
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Mehmet, Barış'ın nasıl bir psikopat olduğuna şahit oluyor!
Mehmet, Barış'ın nasıl bir psikopat olduğuna şahit oluyor! Veda Mektubu 18.bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
10.07.2023 Televizyon
Seher ve Nevzat gerçeklerin üstünü örtmeyi çalışıyor!
Seher ve Nevzat gerçeklerin üstünü örtmeyi çalışıyor! Veda Mektubu 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
18.06.2023 Televizyon
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 15. bölümü 12 Haziran Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 15. bölümünde Mehmet, Aslı'yı öldürmek isteyen kişiye yaklaşıyor.
13.06.2023 Magazin
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu?
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 52. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
7.06.2023 Magazin
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu! Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 14. bölümünde yaşananlar...
6.06.2023 Magazin
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti!
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti! Ziya yıllar önce Alanur ile ayrılmasına sebep olan mektubu Seher'in yazdığını öğreniyor.
4.06.2023 Televizyon
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’dan yaz pozu!
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’dan yaz pozu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu’nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay, güzelliği ile yine göz doldurdu.
29.05.2023 Magazin
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
16.05.2023 Magazin
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu?
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu, dün yine soluksuz izlendi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 10. bölümünde yaşananlar ise haberimizde...
9.05.2023 Magazin
'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor!
'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor! Kanal D'nin Pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mekttubu, dün akşam 9.bölümüyle ekrana geldi.
25.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seher ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seher haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.