Gazete Vatan Logo
MagazinKimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?

Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?

Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum'un başrolü paylaştığı Kimler Geldi Kimler Geçti izleyici tarafından sevildi. Dizide en merak edilen ise Serenay Sarıkaya’nın takıları oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları ne?

Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?

Romantik komedi türündeki dizi 30 yaşındaki Avukat Leyla ve aynı hukuk bürosunda çalıştığı arkadaşlarının hayatına odaklanılan Kimler Geldi Kimler Geçti'de, bazen ‘bench’de, bazen ‘ghost’ta, bazen ‘ilişki’de, çoğunlukla da ‘ilişme’de çektikleri modern zaman sancıları konu ediliyor. Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Leyla Taylan karakterinin kıyafetleri, takıları ve aksesuarları çok merak edildi. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti kolye hangi marka, kıyafetleri ve gözlüğü nedir?

Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya gözlüğü hangi marka?

Kristal Taşlı Boyundan Bağlamalı Mini Elbise

Camilla Elbise

Sportswear Everyday Kadın Sarı Bra

Sportswear Crow Kadın Sarı Tayt

Polo Yaka Dar Kesim Lacivert Triko Üst

Krem Goyardine St. Louis PM Tote Çanta

Çizgili Yeşil Triko Hırka

Güneş Gözlüğü SMU09Y